KONIEC dziewczęcy notes/pamiętnik, Jak koty widzą świat...

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto lis 29, 2011 19:15 KONIEC dziewczęcy notes/pamiętnik, Jak koty widzą świat...

Zapraszam na bazarek :)
Chciałabym wspomóc ideę budowania pisiokotkowych budek. Dzięki niej i przede wszystkim wielkiemu wkładowi pracy pisiokotka i TŻta, wielu łódzkim kotkom będzie łatwiej znieść mroźne dni.
tutaj wątek: viewtopic.php?f=1&t=119441&start=345

Chciałabym zaproponować zakup

1) dziewczęcego pamiętnika/notesu. Cena wywoławcza 12 PLN (+wysyłka wg cennika Poczty Polskie), licytacja trwa do 14 grudnia godz. 00.00 (w nocy 14/15.12). Licytuje Kosmyczek Kamyczek :1luvu: za wywoławczą

Twarda oprawa, spięty sprężynką, na okładce kociaki (a jakże!), różowa wstążeczka to zamykania sekretów ;):
Obrazek Obrazek

W wewnętrznej części okładki miejsce na imię i nazwisko:
Obrazek

składa się z 3 części, w każdej ponad 20 kartek, twarde, błyszczące przekładki pomiędzy nimi, ze słodkimi psiakiem, kotkiem i króliczkiem. Pierwsza część różowa, bez tytułu, potem zielona z miejscem na złote myśli i pomarańczowa na adresy:
Obrazek
Obrazek

2. książka "Jak koty widzą świat i ludzi", Page Jake [/b]Cena wywoławcza 12 PLN (+wysyłka wg cennika Poczty Polskie), licytacja trwa do 14 grudnia godz. 00.00 (w nocy 14/15.12). Licytuje Boo :1luvu: 15 PLN
Skąd wzięły się koty, jak i kiedy zostały udomowione, jak pracują ich zmysły, jak przebiega ich rozwój i wreszcie - co mogą sądzić o nas, ludziach?.

Autor przedstawia fascynującą historię kotów, ich niezwykłe umiejętności, sposób "myślenia" oraz traktowania swoich panów. Stara się również wyjaśnić, jak wygląda koci świat, postrzegany nie tylko oczami - widzącymi zupełnie inaczej niż ludzkie - ale także czułymi wibrysami, ruchomymi uszami, czy poduszeczkami łapek. Koty, w przeciwieństwie do psów - zachowały wiele cech swoich dzikich przodków, stąd też ich niezależność i upodobanie do wolności. Potrafią jednak zawiązywać, jeśli żyją stadnie, specyficzne kocie społeczności rządzące
się własnymi, niekiedy skomplikowanymi, prawami.

Znaczna część książki poświęcona jest opisowi rozwoju kota: od noworodka aż po dorosłe zwierzę. Książka napisana jest lekko i przystępnie; zawiera też liczne opowieści z życia tych doskonale znanych autorowi zwierząt.
stan bardzo dobry, nowa:
Obrazek

Zapraszam!
Ostatnio edytowano Czw gru 15, 2011 16:45 przez boniantos, łącznie edytowano 6 razy
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Śro lis 30, 2011 18:58 Re: dziewczęcy notes/pamiętnik, Jak koty widzą świat...

hop!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Czw gru 01, 2011 23:28 Re: dziewczęcy notes/pamiętnik, Jak koty widzą świat...

Zapraszamy :D
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Pt gru 02, 2011 0:19 Re: dziewczęcy notes/pamiętnik, Jak koty widzą świat...

Ale śliczny notesik. Szkoda że nie mam w rodzinie dziewczynki której mogłabym go kupić :(.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Nie gru 04, 2011 13:39 Re: dziewczęcy notes/pamiętnik, Jak koty widzą świat...

hop hop
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Pon gru 05, 2011 9:51 Re: dziewczęcy notes/pamiętnik, Jak koty widzą świat...

Poproszę notesik:)

Kosmyczek Kamyczek

Od: Pon mar 16, 2009 17:38

Post » Pon gru 05, 2011 16:51 Re: dziewczęcy notes/pamiętnik, Jak koty widzą świat...

Kosmyczek Kamyczek pisze:Poproszę notesik:)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: Licytację ogłaszam rozpoczętą! Powinna trwać 2 tygodnie od oferty Kosmyczka Kamyczka czyli do 19 grudnia 9:51 czasu forumowego. Mam propozycję - ponieważ notesik pewnie będzie prezentem gwiazdkowym, proponuję wyjątkowo zakończenie licytacji nieco wcześniej - wysyłka 15 grudnia, tj. w czwartek. Kosmyczku Kamyczku, jako że jesteś na razie jedyną licytującą - chciałabym zapytać czy nie masz nic przeciwko? Jeżeli nie - zmienię zasady w 1. poście.

edit: licytacja skończyłaby się 14 grudnia o północy.
Ostatnio edytowano Pon gru 05, 2011 18:30 przez boniantos, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Pon gru 05, 2011 17:42 Re: dziewczęcy notes/pamiętnik, Jak koty widzą świat...

Licytuję książkę za 15zł;)
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Marta_od_Kropeczki

Od: Nie paź 16, 2011 14:26

Post » Pon gru 05, 2011 18:30 Re: dziewczęcy notes/pamiętnik, Jak koty widzą świat...

:1luvu: :1luvu: :1luvu: Licytację książki ogłaszam rozpoczętą! Mam to samo pytanie, co wyżej, tj.: licytacja powinna trwać 2 tygodnie od 1. oferty, czyli do 19 grudnia. Mam propozycję - ponieważ książka również może być prezentem gwiazdkowym, proponuję wyjątkowo zakończenie licytacji nieco wcześniej 14 grudnia o północy (środa) - wysyłka 15 grudnia, tj. w czwartek. Matro_od_Kropeczki jako że jesteś na razie jedyną licytującą książkę - chciałabym zapytać czy nie masz nic przeciwko? Jeżeli nie - zmienię zasady w 1. poście.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Pon gru 05, 2011 18:33 Re: dziewczęcy notes/pamiętnik, Jak koty widzą świat...

rybcie pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu: Licytację książki ogłaszam rozpoczętą! Mam to samo pytanie, co wyżej, tj.: licytacja powinna trwać 2 tygodnie od 1. oferty, czyli do 19 grudnia. Mam propozycję - ponieważ książka również może być prezentem gwiazdkowym, proponuję wyjątkowo zakończenie licytacji nieco wcześniej 14 grudnia o północy (środa) - wysyłka 15 grudnia, tj. w czwartek. Matro_od_Kropeczki jako że jesteś na razie jedyną licytującą książkę - chciałabym zapytać czy nie masz nic przeciwko? Jeżeli nie - zmienię zasady w 1. poście.

Nie mam nic przeciwko;)
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Marta_od_Kropeczki

Od: Nie paź 16, 2011 14:26

Post » Pon gru 05, 2011 18:35 Re: dziewczęcy notes/pamiętnik, Jak koty widzą świat...

Marta_od_Kropeczki pisze:
rybcie pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu: Licytację książki ogłaszam rozpoczętą! Mam to samo pytanie, co wyżej, tj.: licytacja powinna trwać 2 tygodnie od 1. oferty, czyli do 19 grudnia. Mam propozycję - ponieważ książka również może być prezentem gwiazdkowym, proponuję wyjątkowo zakończenie licytacji nieco wcześniej 14 grudnia o północy (środa) - wysyłka 15 grudnia, tj. w czwartek. Matro_od_Kropeczki jako że jesteś na razie jedyną licytującą książkę - chciałabym zapytać czy nie masz nic przeciwko? Jeżeli nie - zmienię zasady w 1. poście.

Nie mam nic przeciwko;)

dziękuję, zaznaczam przy książce koniec 14.12. o godz. 00.00 (tj. między 14 a 15 grudnia 8) )
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Pon gru 05, 2011 21:51 Re: dziewczęcy notes/pamiętnik, Jak koty widzą świat...

Bardzo chętnie:) Chociaz przy naszej poczcie nie sądze, aby zdżązyły na czas na swięta:) ale nie szkodzi., mam jeszcze w zanadrzu urodziny mojej córci po świętach, więc ok:)

Kosmyczek Kamyczek

Od: Pon mar 16, 2009 17:38

Post » Wto gru 06, 2011 17:12 Re: dziewczęcy notes/pamiętnik, Jak koty widzą świat...

ok, dzięki. Zmieniam zatem wpis w 1. poście. :1luvu:

Zapraszam do licytacji! Czasu coraz mniej!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Wto gru 06, 2011 17:15 Re: dziewczęcy notes/pamiętnik, Jak koty widzą świat...

Książka +1zł.
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Śro gru 07, 2011 18:04 Re: dziewczęcy notes/pamiętnik, Jak koty widzą świat...

:1luvu: :1luvu: :1luvu: dziękuję :)

ktoś chętny jeszcze?
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

[następna]