Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Szylka0505 pisze:Co Ty gadasz Anielka nie jechałam żeby się poużalac tylko odebrac ze znajomym kota którego z tamtąd adoptował! Najpierw zapytaj a potem chrzań takie głupoty!!! A co do kotki mówiłam CI że reakcji ze strony gospodarza nie było ja sama jej nie mam możliwości złapac, Ty skoro łapałaś masz więc Cię poinformowałm że takowa jest!!! Koka jest w domu? no nie wierzę !!! To zabrałąś ją ode mnie żeby ją trzymac u siebie? Nie dojrzała? No gówniarą też nie jestem 24 lata to nie dzieciństwo i doskonale się zajmowałam Kokunią w domu oddałam ją bo myślałam że będzie w lecznicy, sama powiedziałaś że masz w domu 30 kotów z tego i chore !!! NIe wierzę że ja zabrałaś do domu;-( Chcę ją odzyskac;-(
najszczesliwsza pisze:Szylka0505 pisze:Co Ty gadasz Anielka nie jechałam żeby się poużalac tylko odebrac ze znajomym kota którego z tamtąd adoptował! Najpierw zapytaj a potem chrzań takie głupoty!!! A co do kotki mówiłam CI że reakcji ze strony gospodarza nie było ja sama jej nie mam możliwości złapac, Ty skoro łapałaś masz więc Cię poinformowałm że takowa jest!!! Koka jest w domu? no nie wierzę !!! To zabrałąś ją ode mnie żeby ją trzymac u siebie? Nie dojrzała? No gówniarą też nie jestem 24 lata to nie dzieciństwo i doskonale się zajmowałam Kokunią w domu oddałam ją bo myślałam że będzie w lecznicy, sama powiedziałaś że masz w domu 30 kotów z tego i chore !!! NIe wierzę że ja zabrałaś do domu;-( Chcę ją odzyskac;-(
Szylka uspokój się, dobrze?
Bo zachowujesz się gorzej jak gówniara.
asia2 pisze:najszczesliwsza pisze:Szylka0505 pisze:Co Ty gadasz Anielka nie jechałam żeby się poużalac tylko odebrac ze znajomym kota którego z tamtąd adoptował! Najpierw zapytaj a potem chrzań takie głupoty!!! A co do kotki mówiłam CI że reakcji ze strony gospodarza nie było ja sama jej nie mam możliwości złapac, Ty skoro łapałaś masz więc Cię poinformowałm że takowa jest!!! Koka jest w domu? no nie wierzę !!! To zabrałąś ją ode mnie żeby ją trzymac u siebie? Nie dojrzała? No gówniarą też nie jestem 24 lata to nie dzieciństwo i doskonale się zajmowałam Kokunią w domu oddałam ją bo myślałam że będzie w lecznicy, sama powiedziałaś że masz w domu 30 kotów z tego i chore !!! NIe wierzę że ja zabrałaś do domu;-( Chcę ją odzyskac;-(
Szylka uspokój się, dobrze?
Bo zachowujesz się gorzej jak gówniara.
a przepraszam Ty się dziwisz, że dziewczynie nerwy puszczają przy takiej nagonce?
asia2 pisze:a przepraszam Ty się dziwisz, że dziewczynie nerwy puszczają przy takiej nagonce?
Szylka0505 pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=119910&start=45 to stary wątek KOKI czyli była już raz oddana;-( Czemu ja to zrobiłam co mnie podkusiło;-( Nie daruje!!!
Szylka0505 pisze:Oddała ją dwa razy odda i trzeci, w ogóle dlaczego ją mi zabrały skoro u mnie miała dom stały na zawsze czy nie o to chodziło !!! Jakim prawem w ogóle. po co ja to zrobiłam;-( Wiedziałam że to zły pomysł;-(;-(;-( Nigdy nie nasiusiała, spała na łóżku, zawsze Ona tak lubi. Po co ja jej ten stres fundowałam taka głupia, co ja zrobiłam ;-(
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości