Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
horacy 7 pisze:Asiu a może masz możliwość zrobienia fotek tych kotów to można by je ogłaszać.Czy one są w bezpiecznym miejscu,czy im też grozi niebezpieczeństwo jak ich mamie?Telefonowała Sylwia i ma kolejne dwie budki dla kociaków z działek jutro ona lub ja postaramy się im je zawieźć.Powinnam tez zrobić zdjęcia kotom w schronisku lecz nie wiem kiedy po pracy ciemno i potrzebna inna osoba do pomocy bo wszystkie przychodzą na głaski i nie można im zdjęć sensownych zrobić.Madzia ma takie byle jakie fotki i Gacuś też.
joanna3113 pisze:horacy 7 pisze:Asiu a może masz możliwość zrobienia fotek tych kotów to można by je ogłaszać.Czy one są w bezpiecznym miejscu,czy im też grozi niebezpieczeństwo jak ich mamie?Telefonowała Sylwia i ma kolejne dwie budki dla kociaków z działek jutro ona lub ja postaramy się im je zawieźć.Powinnam tez zrobić zdjęcia kotom w schronisku lecz nie wiem kiedy po pracy ciemno i potrzebna inna osoba do pomocy bo wszystkie przychodzą na głaski i nie można im zdjęć sensownych zrobić.Madzia ma takie byle jakie fotki i Gacuś też.
Basiu o kotach powiedziała mi kierowniczka w schronisku jak poszłam po Jubę i że inna osoba ze schroniska ma je przynieść, bo pani która karmi nie ma co z nimi zrobić, nawet za bardzo nie wiedziała gdzie koty są dała mi telefon do tej drugiej osoby. Gdy dzwoniłam dowiedziałam się że one są w ogrodniku, zakład na końcu Szczytna ale tej pani która je dokarmia nie ma do poniedziałku w pracy. Umówiłam się w poniedziałek że podjadę zrobię zdjęcia i przynajmniej je odrobaczę, a po tygodniu zaszczepię. Raczej są bezpieczne ale jutro zadzwonię i dopytam.
horacy 7 pisze:Dziękuję dziewczyny.Asiu a jak Juba w stosunku do ludzi ,przestał już warczeć czy jest nadal zestresowany.Niestety przy dorosłych kotach jest trudniej zgrać towarzystwo ja też czekam na kastrację jak na zbawienie bo Lord nawet Zosię potrafi pogonić solidnie dzisiaj ona była obiektem jego ataków.Juba koteczku
![]()
![]()
joanna3113 pisze:Pobraliśmy krew do badania, za 30 min będa wyniki
Użytkownicy przeglądający ten dział: MruczkiRządzą i 282 gości