Część fantów z tego bazarku podarowała moja koleżanka z pracy Iwona

Wszystkie ceny są cenami WYWOŁAWCZYMI, JEŚLI UWAŹASZ, ŻE CENA JEST ZA WYSOKA - ZAPROPONUJ SWOJĄ, BĘDZIEMY NEGOCJOWAĆ

Wysyłka na koszt kupującego wg cennika PP
Koniec bazarku - 7 dni po złożeniu pierwszej oferty, czyli do 10 grudnia do godz. 22.30
ROZLICZENIE
Nr 1

Nr 2

Nr 3

Nr 7

Nr 11

Dodatkowo

Wszystkie wpłaty są, wysyłam pieniążki dla Justy

BAZAREK UWAŻAM ZA ROZPOCZĘTY

1. Oryginalna zapalniczka gazowa w pudełku. Świetna na prezent. Po otwarciu zapalniczka świeci na niebiesko, po zapaleniu płomienia świeci na czerwono

Cena 10 zł
Licytuje

Licytuje

2. Ściereczki 100% mikrowłókna. Doskonale usuwają brud bez użycia środków chemicznych, wystarczy sama woda! Stosowane na sucho przyciągają kurz jak magnes. Zmoczone, potrafią zaabsorbować wilgoć i brud w ilości wielokrotnie większej niż ich własna waga. Sekretem są supercienkie i wytrzymałe nitki, z których utkane są ściereczki. W opakowaniu 4 szt. w różnych kolorach. Wymiary każdej ściereczki 41 x 48 cm
Cena 6 zł
Licytuje

Licytuje

3. Wielofunkcyjny organizer na biurko - kalendarz, kalkulator, budzik, zegar, data, 2 stojaki do długopisów i wyścielone materiałem miejsce na np. spinacze. NOWY, kartonik nieco wytarty.
Cena 15 zł
Licytuje

4. Torba AVON na długim, regulowanym pasku w kolorze wojskowej zieleni zapinana na zamek, z klapką z ozdobną siateczką też na zamek. Z zewnątrz kieszonka na komórkę. Wymiary 27 x 30 cm. Stan BARDZO DOBRY
Cena 10 zł

5. Niewielka torba DIESEL (ale głowy nie dam, że jest oryginalna

Cena 10 zł

6. Delikatna, malutka torebeczka, idealna na Sylwestra do wyjściowej kreacji

Cena 8 zł

7. Metalowa piersióweczka, idealna na nadchodzące zimne wieczory

Cena 8 zł
licytuje

licytuje

8. Różowe kapciuszki-króliczki dla dziewczynki, w rozmiarze 24. Używane, ale niewiele. Zdjęcie podeszwy pokazuje, że są prawie nienoszone.
Cena 8 zł

9. Adidaski różowo-białe dla dziewczynki, nie ma rozmiaru, ale zmierzyłam długość bucika w środku - 11 cm, ale dopytam koleżanki, która podarowała buciki na bazarek

Cena 10 zł

10. Granatowe buciki dla dziecka, w rozmiarze 18 firmy Befado. Stan prawie idealny
Cena 8 zł

11. Pluszowy kogut z zabójczym spojrzeniem.
Cena 7 zł
licytuje

12. Świąteczne bałwanki - figurka, wysokość ok. 11 cm
Cena 8 zł

13. Pan lub Pani Dynia

Cena 8 zł

14. Świąteczna bombka firmy K's Kids w ozdobnym kartoniku. Produkt niby dla dzieci, ale nie wiem na czym zabawa polega

Cena 6 zł

15. Pluszowy królik z marchewką

Cena 8 zł

16. Biustonosz ecruie, bardzo ładny, z miękką miseczką. Założony dosłownie raz, stan idealny. Rozmiar 75B
Cena 8 zł

17. Biustonosz w kolorowe paseczki, młodzieżowy. Rozmiar z metki 70B, ale moim zdaniem raczej 70A. Stan bardzo dobry
Cena 7 zł

18. Biustonosz bordowo-śliwkowy z motywem kwiatowo-zwierzęcym

Cena 7 zł

ZAPRASZAM