The Szops pisze:Wiesiu z Jadzią podali zastrzyki i odrobaczyli Pingwinka.
cestal-em, wklejka do ksiazeczki w pudeleczku po leku, w witrynce

a i u nas Tereniu jest jednooki Kolombo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
The Szops pisze:Wiesiu z Jadzią podali zastrzyki i odrobaczyli Pingwinka.
Mara S pisze:Wieści z domu Smoły:
"Czarnula, wczasniej Smoła ma sie dobrze, nawet przyzwyczaiła sie do suchej karmy
tylko jeden problem sie ostatnio pojawil bo najpewniej ma alergie pokarmowa-robila cuchnace kupy i te zadrapania przy uszach też mogly stąd wynikac bo swierzbowca nie ma, teraz ma hypoalergiczna karme i jest lepiej.
Mam jeszcze pytanie odnosnie jej historii bo weterynarz pytala,a my tez nie wiemy jak ona do Panstwa trafila i ktora lapka byla zlamana bo nie jest to w ksiazeczce odnotowane, to byl tylko gips czy skladana lapka byla
ale po tym leczeniu ma lekka traume do badania:(
Pozdrawiam
Monika"
Jak znacie odpowiedź to piszcie
Iwona11 pisze:Aha,Pani Dyrektor! Proszę mnie wpisać na przyszłą sobotę rano. Może umówmy się tak, że sobota rano to będzie mój stały dyżur, a jakbym kiedyś nie mogła, to dam znać.
Mara S pisze:Filomen pisze:Mara nie rozumiem o co chodzi? Czemu u Ciebie jest puszka na schronisko, pracujesz na USiu?
tak
Ewa a co to znaczy rywalizacja koty kontra psy - czy Ty już zupełnie opuszczasz KCh na rzecz psów w schronie?
I jeszcze jedno (zapewne niefortunne) pytanie - jak została podzielona kasa z 1%
Chodzi mi o udział procentowy KCh - schron.
no i czekam na info o Smole....
Dorota Wojciechowska pisze:Do domku pojechal Imbir :ok: Weronka siedzi na kolankach i mruczyA pingwinek schroniskowy bedzie mial na imie DAKOTA
tez pieknie mruczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości