Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:aż zajrzałam...tam nie ma nic i chyba się już nie opłaca uzupełniać![]()
puszatek pisze:gdybym widziała, że właściciele do niczego...nawet bym nie spytała
w Warszawie dziewczyny wykradły kota z balkonu bo spędzał na nim długie godziny zimą...
puszatek pisze:ilgatto pisze:Dla niego na pewno najlepiej? byłoby w domu. Ja niestety nie mam już miejsca. Ale będę mu szukać domu, co nie będzie łatwe. Burasio, z białymi dodatkami, ok.5 miesięczny,bez żadnej tragicznej historii łapiącej za serca.Jego dwie siostry(czarna i tri) są dzikuskami. Braciszek padł ofiarą psów. Mam na działkach (oprócz gromadki dokarmianych, ale jednak dzikusków) jeszcze dwa takie miziające się. Czarnusię i Burasię(Severino w ciałku dziewczynki).Panienki, jak i Szczypiorek miziają się od niedawna. Wcześniej były to dzikuski.
jak mój Kropek i Melka...
on zawsze czekał na swoją opiekunkę i też marzła na mrozie aby go ugłaskać i utulić
i tak do 5 grudnia...miziała i marzła
juana pisze:puszatek pisze:gdybym widziała, że właściciele do niczego...nawet bym nie spytała
w Warszawie dziewczyny wykradły kota z balkonu bo spędzał na nim długie godziny zimą...
Brawo
![]()
![]()
![]()
Też bym się wpisała na taką akcję
puszatek pisze:też uważam, że ogłoszenia mogą zdziałać cuda![]()
ja zupełnie nie nadaję się na tymczas, miałam czworo tymczasków i zostali...na zawsze
puszatek pisze:ale cudne masz te futerka, szczególnie to...rude![]()
mój kochany Maciunio też był taki piękny...
i czarnuszki też śliczne![]()
a o Sewerku gdzieś czytałam...
najszczesliwsza pisze:Jak się podłącza Feliway?
Do góry nogami czy słoiczek na dole?
kamari pisze:Zanim zacznę bluzgać na świat i okolicę, wrzucę wątek zwrotu z adopcji
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=136242
Choroba, schronisko i teksty o eutanazji. Mój ulubiony zestaw
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości