Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Karolek(ona) pisze:znowu dorwałas sie do garów i trestujesz na biednym chłopie potrawy
E tam e tam, nie za bardzo testuje, bo nie chce jesc. A nawet chyba za bardzo nie powinien w tej sytuacji.
Karolek(ona) pisze:jak jest gorączka tzn że organizm walczy - zbija sie bardzo wysokie
Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Karolek(ona) pisze:znowu dorwałas sie do garów i trestujesz na biednym chłopie potrawy
E tam e tam, nie za bardzo testuje, bo nie chce jesc. A nawet chyba za bardzo nie powinien w tej sytuacji.
aj tam aj tam - nie ma czasem to jak Oda do muszli - żołądek sie odszlamia
słyszałam kiedys od lekarza, ze człwoiek raz kiedys powinnien sie porzadnie napruc zeby mu sie cofneło to sobie oczyści jelita i żoładek
Iljova pisze:Jeśli zatrucie to krótka głodówka i tylko płyny: woda niegazowana, gorzka herbata, w chwili kiedy organizm jest w dobrej kondycji wraca apetyt i głód, ale na początek najlepiej bardzo lekkostrawne jedzenie sucharki lu sucha bułka.
Chyba że to jelitówka to 3 dni będzie trzymała napewno z lekami czy bez
bulba pisze:Bożenko, łączę się z Twoim JJ-em w bólu. Ja dzisiaj od rana zdychałam. Też chyba jelitówka, wszystko na to wskazuje. Na jakiś czas się poprawia, a za chwilę znów ścina z nóg. Tylko że u mnie to jeszcze doszły koszmarne nudności. A tak się cieszyłam na weekend, tak na niego czekałam. A dzisiaj 3/4 dnia przeleżałam jak szmata. Dopiero na wieczór mi się trochę poprawiło. Teraz taki wredny okres jest, życzliwy dla wirusów
kalair pisze: JJ sciety kompletnie teraz, nie wiedzial wczesniej ze to przez temp. A tu siurprajz.. Cos chyba przez ta pogode albo co? A tez masz goraczke?
bulba pisze:kalair pisze: JJ sciety kompletnie teraz, nie wiedzial wczesniej ze to przez temp. A tu siurprajz.. Cos chyba przez ta pogode albo co? A tez masz goraczke?
Tak do 38 stopni mam, ale nie więcej. Najgorsze są te nudności, osłabienie i ból głowy. Gardło też boli i mięśnie
kalair pisze:Qrcze, JJ dopadlo cos jelitowego, biegunka i straszne oslabienie. A teraz okazuje sie, ze ma ponad 38 goraczki. A w domu tylko polopiryna, cos by mu trzeba zaserwowac, ale co? To jakas wirusowka, czy co?![]()
Mieta, polopirynka i lozeczko jedynie..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Gosiagosia, muza_51 i 12 gości