"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
walczcie dalej tak, jak do tej pory walczycie, do konca, nie wolno sie poddawac Ucaluj slicznotke Antosie ode mnie, powiedz, ze ciotka trzyma kciuki, ze ma sie nie wyglupiac, bo przeciez kot to drapieznik-silne zwierze-niech wiec pokaze, ze jest silna jak lew i niech wyjdzie z tego
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
Antosia odchodzi,jest coraz gorzej,gaśnie w oczach, a ja nie moge jej pomóc-wetki nie ma do poniedziałku Oczka zamglone, sika juz pod siebie bardzo ciężko oddycha......... Jeśli dozyje do jutra,pozwolę jej odejść-dość tej męki i jej i mojej-nie ma już nadziei-3 tygodnie leczenia i wszystko na marne..........
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"