S.K.Niekochane-XVIII- dobrych, spokojnych Świąt życzymy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 02, 2011 23:22 Re: S.K.Niekochane-XVIII-jutro(3.XII)dzien otwarty-zapraszamy

Rudy- 551 /11
od 30 11 w schr
tricat 1 12
młody, ok 8 miesięczny niekastrowany
Obrazek

HORUS
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Sob gru 03, 2011 15:59 Re: S.K.Niekochane-XVIII-jutro(3.XII)dzien otwarty-zapraszamy

A Horusa już nie ma w schronisku :) :kotek:

Aga_Marlena

Od: Sob maja 29, 2010 19:10

Post » Sob gru 03, 2011 17:31 Re: S.K.Niekochane-XVIII-jutro(3.XII)dzien otwarty-zapraszamy

I kilku innych też - są w swoich domkach. Mam nadzieję, że jak Mała1 tu już dotrze to opisze szczegółowo :ok:

A mój TŻ dzisiaj zostaje dzisiaj jeszcze u brata w Opolu i musze zrobić sama Józkowi mojemu zastrzyk Obrazek
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Sob gru 03, 2011 17:55 Re: S.K.Niekochane-XVIII-jutro(3.XII)dzien otwarty-zapraszamy

AgaPap- dasz radę :ok:

no i jestem juz w domu, muszę przyznać ,że padnięta nieźle
i z poczuciem ,że na bank o czyms zapomniałam, cos zawaliłam :roll:

Tak jak pisała AgaMarlena wczoraj jeszcze schronisko opuscił Horus
odebrali go ludzie, którzy go oddali, ma zamieszkac u kogos z rodziny

Za to dzis się działo, oj działo :kotek:

najpierw kotkowo
dom znaleźli
-Donata
-Mex
-Finito
-Princeska
-Pusia
nieżle nie? :D
teraz kciuki za dobre dobranie kotów do ludzi, bo domki wszystkie wyglądały na całkiem dobre :wink:

Mały dzikunek elegancik, wypieszczony przez korciaczki :wink:
martwię się o niego, bo jakos sforsował w nocy klatke i latał luzem, po kątach itd, mam nadzieję ,że nic z kąta nie przywlókł na sobie :roll:

no i jest nowy, biedny bardzo kocio
czarnuszek, podrostek, znaleziony na poboczu drogi z wyrwana jakby tylnia łapką, totalnie zwisa mu bezwładnie
Będzie potrzebował naszej ,,niekochanej,, pomocy
i tymczasu
na bank

A sam dzień otwarty
oj, oj, oj
pękamy z przejedzenia, przesłodzenia itd
Było na prawde sporo ludzi :mrgreen:
Odwiedzili nas dawno nie widziani np. BeataJolanta z TŻ, Nemezis, DT Lanceta , sabinka7 i jej kolezanka( znów zapomniałam nicka), mama charm i wielu, wielu innych, juz częściej bywających-sory ,że nie wymieniam wszystkich :wink:
Ogeomne sory, za to ,że nie mogłam z Wami na spokojnie posiedzieć tylko ganiałam .Ale wiecie
Kot mój Pan :wink: i potencjalne domki były najwazniejsze
Koty dostały duzo róznych puszeczek-mikołajkowych i innych dobroci za co w ich imieniu
:1luvu:

U psiarzy wiecej się działo, wiecie-pokazy tresury itd
ale nie wiem ile psiaków znalazło domy

I chciałam tu podziękowac kierownictwu , pracownikom i wszystkim dzielnym wolontariuszom za dzisiejszy dzień

Ze spraw organizacyjnych, bęfdą robione koszulki dla wolontariuszy z logiem schroniska, logiem fundacji i napisem wolontariusz-pomagam
Koszty na pół fundacja(13 zł) i własciciel koszulki( 13 zł)i-kto zamawia?
Muszę miec do poniedziałku zgłoszona liczbę

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Sob gru 03, 2011 18:19 Re: S.K.Niekochane-XVIII-jutro(3.XII)dzien otwarty-zapraszamy

Mała1 pisze:AgaPap- dasz radę :ok:

No zrobiłam, ale nie wiem czy chociaz trochę w kocie zostało :oops: Za pierszym razem udało mi się wbić znienacka i coś tam puścić, ale zaraz zaczął miałczeć więc wystraszona, że krzywde robię kotu jakoś tak machinalnie wyciagnęłam. Potem jak się do niego zbliżałam z strzykawką to odrazu miaukał. Więc jak mu wbić? :oops: Potem jak mi się udało to podskoczył i igła wyszła. Wreszcie jak dałam to futerko też trochę było mokre więc powiedzcie mi, że na pewno coś tam pod skórą zostało leku Obrazek Więcej mój TŻ nigdzie się nie ruszy jak będzie trza któremuś kotu dawać zastrzyki :twisted:

Młodziutki czarnuszek z tą uszkodzoną łapką strasznie słodki jest i na bank domowy. Czyściutki i oswojony. Biedny maluch :(

Ja koszulkę mogę chcieć, ale nie wiem czy wogóle jestem zapisana jako wolontariusz Obrazek

I mam nadzieję, że wszystkie kociny bedą szczęślwie w swoich domach :ok: :ok: :ok:
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko

AgaPap

Post » Sob gru 03, 2011 18:24 Re: S.K.Niekochane-XVIII-jutro(3.XII)dzien otwarty-zapraszamy

Aga-a wypisywałaś umowę wolontariackę? bo z Tobą , przeprowadzka Twoją itd faktycznie mogło umknąć
Przypomnij się jak będziesz w schronisku następnym razem

a kota trzeba mocno trzymać, ja trzymam ,będąc na kolanach, miedzy nogami :wink:

Mała1

Post » Sob gru 03, 2011 18:27 Re: S.K.Niekochane-XVIII-jutro(3.XII)dzien otwarty-zapraszamy

Mała1 pisze:Aga-a wypisywałaś umowę wolontariackę? bo z Tobą , przeprowadzka Twoją itd faktycznie mogło umknąć
Przypomnij się jak będziesz w schronisku następnym razem

Szczerze mówiąć to sobie nic takiego nie przypominam :wink:

Mała1 pisze: a kota trzeba mocno trzymać, ja trzymam ,będąc na kolanach, miedzy nogami :wink:

Jego nie trzeba trzymać, to jest kot raczej stacjonarny. On nie ucieka i przy zastrzyku oprócz miałkania to mruczał, to pańcia panikara i tchórz :oops:

AgaPap

Post » Sob gru 03, 2011 19:36 Re: S.K.Niekochane-XVIII-jutro(3.XII)dzien otwarty-zapraszamy

Ja tez zamawiam koszulkę :kotek:

Aga_Marlena

Od: Sob maja 29, 2010 19:10

Post » Sob gru 03, 2011 21:31 Re: S.K.Niekochane-XVIII-jutro(3.XII)dzien otwarty-zapraszamy

Ja też ja też zamawiam koszulkę

:ok: za wszystkie nowe domki i biednego łapkowca malutkiego i wszystkie kociaste oczywiście
Obrazek
Moje czarne Słoneczka

Każdy kot zasługuje na dobrego człowieka.
Nie każdy człowiek zasługuje na jakiegokolwiek kota.
Maciuś 10.12.2010.[*] Nigdy Cię nie zapomnę...

puskas

Od: Pon mar 01, 2010 16:14

Post » Sob gru 03, 2011 21:54 Re: S.K.Niekochane-XVIII-jutro(3.XII)dzien otwarty-zapraszamy

Mała1 pisze:Koszty na pół fundacja(13 zł) i własciciel koszulki( 13 zł)i-kto zamawia?

Skoro to fundacja stawia to ja też chcę. :twisted:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---
Każdy ma takiego kota, na jakiego sobie zasłużył. ;-)

siriwan

Od: Wto sty 08, 2008 16:33

Post » Sob gru 03, 2011 22:36 Re: S.K.Niekochane-XVIII-jutro(3.XII)dzien otwarty-zapraszamy

Kurde, dni mi sie pokićkały:(
Niech to szlag:(
A myślałam, że puszki zawiozę:(

Cieszę sie, że tyle domów nowych sie znalazło. Ja może też będę miała jeden ale to sie dopiero okaże.

Trzymam kciuki.

Koszulke też bym chciała ale nie qwiem czy ja jeszcze wolontariusz. Identyfikator mam.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Nie gru 04, 2011 1:35 Re: S.K.Niekochane-XVIII-jutro(3.XII)dzien otwarty-zapraszamy

Krótka relacja z TVS informacje od 15 minuty!

http://www.tvs.pl/silesiainformacje.html

Ja też chcę koszulkę! Dane do identyfikatora podam na PW do Mala1 :)

osspdg

Od: Wto sie 05, 2008 9:09

Post » Nie gru 04, 2011 9:09 Re: S.K.Niekochane-XVIII-jutro(3.XII)dzien otwarty-zapraszamy

Ja też chcę koszulkę :D
a jeśli mogę, to dwie - będę promować niekochane :)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Nie gru 04, 2011 10:18 Re: S.K.Niekochane-XVIII-jutro(3.XII)dzien otwarty-zapraszamy

Nie wiem czy mi koszulka przysługuje ale na zbieranie kasy w Silesia się przyda:D. Tylko że zapłacę całość sama w fundacji przyda się każdy grosz:))
Obrazek

Obrazek

Gioia_

Od: Pt wrz 23, 2011 17:07

Post » Nie gru 04, 2011 13:44 Re: S.K.Niekochane-XVIII-jutro(3.XII)dzien otwarty-zapraszamy

a dziś z zaskoczenia dom znalazła jeszcz Lucynka :ok:

nie obdzwaniałam jeszcze domków, musze sie nastawić psychicznie, zawsze mnie to kosztuje masę nerwów
te telefony znaczy

małe dzikie nadal nie je :roll: , karmiłam strzykawką, martwię sie o niego
czarnuszka z łapką jutro zawożę do zaprzyjaźnionej lecznicy

czyli koszulki
Mała, charm X2,AgaPap, tangerine,puskas,siriwan,Lidka,osspdg,Gioia_, vivianek, korciaczkiX2, TaniaX2,Boena
Ostatnio edytowano Pon gru 05, 2011 6:40 przez Mała1, łącznie edytowano 2 razy

Mała1

[poprzednia][następna]