Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
dalia pisze:Szylka podjęłaś słuszną decyzję o oddaniu Koki
gdyby to był mój były tymczas również usiłowałabym go odzyskać, więc Fredziolinę rozumiem i popieram
dziewczyny pomogą Tobie w leczeniu Kizi bo to teraz jest najważniejsze, towarzystwem dla niej zajmiesz się jak będzie wiadomo co Kizi jest i czy zaraża czy nie, oraz po całkowitym jej wyleczeniu
jestem od paru lat na forum - fajnych kotów które tu gościły szukając domu nie zliczę tak wiele ich było
dune pisze:dziewczyny oswieccie mnie....bo juz oglupialam....
Kotke znalazla Fredziolina, oddała do adopcji a potem ktos sprzedał ją Szylce?
Tak?
Szylka0505 pisze:zabrała Fredziolina Kokę, w sprawie mojej Kici nic nie poradziła, szczerze mówiąc już żałuję że oddałam Kokę;-(
Fredziolina pisze:Szylka0505 dziękuje.
Odbierz pw.
Nie martw się, Twoja kotka dostanie pomoc od mojej koleżanki, która Cie odwiedzi.
Koka i Kizia muszą żyć!
AnielkaG pisze:Koka jest u mnie. Byliśmy u weta. Prawdopodobnie ma zapalenie mózgu. Na pewno ma zespół przedsionkowy. Z tych badań które już są - b. wysoka leukocytoza, z przewagą granulocytów. Temp. w normie.
Szylko, ja nie poradzę nic Kizi, nie jestem wetem. Rzeczywiście ma podobne objawy jak Koka, tylko słabiej wyrażone. Wykorzystaj pieniądze które Ci dałam i idź do weta. Bardzo dobry wet niedaleko ciebie to GINVET na Grójeckiej. Pojedź tam jutro.
Szylka0505 pisze:Witam właśnie wróciłyśmy z lecznicyObie kotuchny FIV-
odrobaczone;-) niestety się okazało że perska nie wysterylizowana, i ma ranę w oku ja myślałam że to zacma a to poprostu bakterie które zanieczyściły ranę i czeka nas leczenie, żeby oczka nie stracic.
Szylka0505 pisze:Dziewczyny Rudasek chory ,jest u marta20 zaczyna miec lekki paraliż tylnych łapek, nie wiadomo co zrobic;-( brakuje kasy na leczenie
Marzenia11 pisze:A skąd to zapalenie mózgu? Na jakim tle?
Fredziolina pisze:Marzenia11 pisze:A skąd to zapalenie mózgu? Na jakim tle?
Anielka pisze o wysokiej leukocytozie, wiec to może być wirusowe, może przytargane z Palucha
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości