Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 03, 2011 15:12 Re: Minęły Dwa Lata Bez Mojego tż :( Malwa i Lusia do adopcji

Dorota pisze:
Marcelibu pisze:
dorcia44 pisze:
meggi 2 pisze:dorciu czy nadal palisz wstrętne papierochy?

ja i papieros???????????? 8O :ryk:

meggi 2 ja nie palę :roll:

I ja w zdziwieniu pozostaję... :roll:

A Ty palisz?

Jeszcze tak, ale już niedługo kończę 8) .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob gru 03, 2011 15:19 Re: Minęły Dwa Lata Bez Mojego tż :( Malwa i Lusia do adopcji

meggi 2 pisze:Wiem , że masz astme i dlatego byłam zdziwiona, że po wyjsciu samochodu
odrazu zapaliłaś papierosa i jeszcze mówiłas, że mąż nie wie , że palisz.
Nic nie zmyślam, bo tak było, a teraz sama się chcesz być cacy.
nie ma co dalej dyskutować.

Meggi 2 - Ty już mówiłaś różne, naprawdę bardzo różne rzeczy. A na końcu okazywało się, że to nie tak wcale było. Kilku sama byłam świadkiem. Daj spokój, Kobieto...
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Sob gru 03, 2011 15:31 Re: Minęły Dwa Lata Bez Mojego tż :( Malwa i Lusia do adopcji

Malwina wyjadła mi część bezy z szarlotki ,mam nadzieje że jej nic nie będzie :roll: bo mi już jest ,beza jest pyszna.
:twisted:

Luśka ma za duży kubraczek ,zwisa jej pod tyłkiem ,szukam bo mam w domu xs ale chyba diabeł przykrył ogonem :?

naprawdę nie palę i jest mi zwyczajnie przykro :cry:
meggi 2 wiozłaś mnie raz jeden jedyny ,a z całą stanowczością stwierdziłaś że palę ...wiozła mnie Magdziol.Aleksandra ,Karolinah ...czy ja jeszcze kogoś wykorzystałam :roll:
amms też mnie woziła :wink:

dobrze ,spokojnie bo żadne tabletki na ciśnienie mi nie pomogą :oops:

w domu już zapach pieczonego ciasta ,tylko z kim się tym dzielić :cry:

zadzwoniła moja bratowa ,przed chwilą ,mówi mi jak często mój brat wspomina mojego Grześka..
czemu u diabła nigdy do niego nie przyszedł,tak na niego czekał ,razem jeździli na ryby ,mieli by o czym mówić ,teraz to już wszystko nie ważne.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob gru 03, 2011 15:35 Re: Minęły Dwa Lata Bez Mojego tż :( Malwa i Lusia do adopcji

Marcelibu pisze:
meggi 2 pisze:Wiem , że masz astme i dlatego byłam zdziwiona, że po wyjsciu samochodu
odrazu zapaliłaś papierosa i jeszcze mówiłas, że mąż nie wie , że palisz.
Nic nie zmyślam, bo tak było, a teraz sama się chcesz być cacy.
nie ma co dalej dyskutować.

Meggi 2 - Ty już mówiłaś różne, naprawdę bardzo różne rzeczy. A na końcu okazywało się, że to nie tak wcale było. Kilku sama byłam świadkiem. Daj spokój, Kobieto...

meggi 2 ,to już jest chore .
wiesz takie rzeczy o mnie jakich nie wiem ja sama I NIKT INNY .
gratuluje .
to Grześ palił po kryjomu ,myślał że ja nie wiem :?
czy ja jestem nienormalna ? :roll: może czas abym zmieniła lekarza :roll:
Ostatnio edytowano Sob gru 03, 2011 15:52 przez dorcia44, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

dorcia44

Post » Sob gru 03, 2011 15:44 Re: Minęły Dwa Lata Bez Mojego tż :( Malwa i Lusia do adopcji

Jak Lusia się wybudzała? Czy wymiotowała? A jak Tytek ze swoim nieustającym gilem? Dajesz mu teraz coś?

Marcelibu

Post » Sob gru 03, 2011 15:50 Re: Minęły Dwa Lata Bez Mojego tż :( Malwa i Lusia do adopcji

Lusia ok.
żadnych problemów.
Tytek na synoluxie .
Sama mu robię zastrzyki.
Gila okropnie.

jak byłam u dentysty zadzwoniła do mnie fajna osoba z zapytaniem o Malwinkę ,ale czy coś z tego będzie :?: zobaczymy.
myślała o 2 kotkach ,podsunęłam Lusię .
One już tyle są u mnie że czekamy spokojnie.. :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob gru 03, 2011 15:52 Re: Minęły Dwa Lata Bez Mojego tż :( Malwa i Lusia do adopcji

To potrójnie bardzo się cieszę :piwa: .
Przyjechałabym jutro na tę szarlotkę, ale lecę na wizytę przedadopcyjną Kubusia aż na Bemowo. Pół dnia wyjęte z życiorysu...

Marcelibu

Post » Sob gru 03, 2011 15:55 Re: Minęły Dwa Lata Bez Mojego tż :( Malwa i Lusia do adopcji

mam nadzieje że wybierzesz super domek 8)
Obrazek

dorcia44

Post » Sob gru 03, 2011 16:09 Re: Minęły Dwa Lata Bez Mojego tż :( Malwa i Lusia do adopcji

smutno mi sie zrobiło...trafilam na pachnące ciasto i brak Grzesia :cry:
bardzo lubie szarlotke z bezą
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Sob gru 03, 2011 16:12 Re: Minęły Dwa Lata Bez Mojego tż :( Malwa i Lusia do adopcji

dorcia44 pisze:mam nadzieje że wybierzesz super domek 8)

Ty wybierzesz. Bardzo mi się podoba domek, w którym jest 4-mczna (czarna oczywiście) Mamba. Ale jeszcze zobaczymy, bo casting nie ukończony - sytuacja jest dynamiczna, mimo, że aukcja Allegro już zamknięta.

Marcelibu

Post » Sob gru 03, 2011 16:36 Re: Minęły Dwa Lata Bez Mojego tż :( Malwa i Lusia do adopcji

dune ,smutno ..bywało lepiej :cry:
ale szarlotka jest dobra :wink: zapraszam :kotek:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob gru 03, 2011 16:53 Re: Minęły Dwa Lata Bez Mojego tż :( Malwa i Lusia do adopcji

dziękuję
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Sob gru 03, 2011 17:11 Re: Minęły Dwa Lata Bez Mojego tż :( Malwa i Lusia do adopcji

zadam głupie pytanie :oops: ale chodzi za mną kawa ,taka jak piłam z mlekiem ,czy to już całkiem dla mnie niedozwolone?
Obrazek

dorcia44

Post » Sob gru 03, 2011 17:13 Re: Minęły Dwa Lata Bez Mojego tż :( Malwa i Lusia do adopcji

Niby nie wolno przy nadciśnieniu. Może spróbuj tak: usiądź spokojnie 10 minut, "nie pal" :mrgreen: - zmierz ciśnienie. Wypij kawkę (średnio-mocną) - odczekaj pół godziny - zmierz ciśnienie.

Marcelibu

Post » Sob gru 03, 2011 17:16 Re: Minęły Dwa Lata Bez Mojego tż :( Malwa i Lusia do adopcji

Dorciu, a taka Caro zbożowa? Z mleczkiem całkiem niezła podróba. Ja piłam jak karmiłam piersią.

zasadzkas

Od: Czw gru 21, 2006 23:50

[poprzednia][następna]