Jak w tytule. Godzina..... 3 rano w poniedziałek. DS za bardzo nie może, bo to Pani na emeryturze i mieszka sama Jak nikt się nie znajdzie- Inka może nie pojechać
Proszę o pomoc
Ostatnio edytowano Sob gru 03, 2011 20:51 przez kinia098, łącznie edytowano 1 raz
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja." Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...
Nie chodzi o to, że niemobilna, tylko to jest czwarta w nocy, a jak ona wytłumaczyła - mieszka zupełnie po drugiej stronie Torunia, po drugiej stronie Wisły itd.
Dworzec główny, najlepiej chyba przetrzymać do rana, choćby w łazience...
Dziwne Toruń jest mały, w tych godzinach bez korków zupełnie... wystarczy wsiąść w taxi za 20 zł . Gdybym nie leżała teraz w szpitalu to bym pomogła... chociaż sama mieszkam chyba w najbardziej oddalonej dzielnicy od dworca... jazda autem w tych godzinach 10 minut....
Keskese, nie wiem kiedy jeździłaś po Toruniu taksówkami w nocy. Skalkulowałam trasę z Czerniewic na dworzec - z dworca do DS - z DS z powrotem do Czerniewic: ok. 150zł. Plus w postaci braku korków nie ma tu nic do rzeczy.
Ostatnio edytowano Śro gru 28, 2011 1:14 przez Agn, łącznie edytowano 1 raz
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882
'Pijcie swe niezaznane szczęście chcąc nie być tym, kim jesteście'
Ja jeszcze szukam rozwiazania... ale... gdzie mieszka ta pani i czy moze odebrac od razu kota, to znaczy otworzyc drzwi o 4 rano? Bo jesli znajde transport to na pewno nie ma szans na przechowanie kota nawet na kilka minut...