Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt gru 02, 2011 11:32 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Jak cos wiecej bedzie wiadomo to dajcie prosze znac bo ja tu jak na szpilkach siedze. Poki co 3mam kciuki za Bursztynka i zeby wszystko sie udalo :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :)

LaRosaNegra87

Od: Nie wrz 25, 2011 11:58

Post » Pt gru 02, 2011 23:01 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Od godziny siedzimy z Adamem i oglądamy zdjęcia Bursztysia, czytamy o nim.. Adam śmieje się, że będziemy mieć najpopularniejszego kota na Miau 8) Jutro dzwonię do Pani Bożenki! Zamawiam kciuki ;) Jeszcze raz dziękuję Soni93 za wstępną rozmowę przeprowadzoną w naszym imieniu :1luvu: [Kropka nieświadoma niczego śpi w najlepsze]
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Marta_od_Kropeczki

Od: Nie paź 16, 2011 14:26

Post » Sob gru 03, 2011 2:47 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

oj. Martusiu, kto wie, kto wie z tą popularnością to faktycznie :)
Kiedyś nowa Pani Uszatej miała stres z tego powodu że taki sławny kot jej się trafił (kiedy ją brała, nie wiedziala, że kota medialna :D)
W każdym razie jeśli się uda to będzie miał najlepszy dom pod słońcem :1luvu:
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Sob gru 03, 2011 12:06 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Po ponad 40min rozmowy (o wszystkim;)) z Panią Bożenką, mogę 'z pewną taką nieśmiałością' oznajmić, że Bursztynek zamieszka z nami od lutego :mrgreen: :1luvu:

Marta_od_Kropeczki

Post » Sob gru 03, 2011 12:15 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

:ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Sob gru 03, 2011 12:23 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Nareszcie :D super :piwa: :piwa: oby tak się stało.Ciekawa jestem ile Kropka ma lat i czy w razie co możecie je poznać najpierw na odległość przez szybę w drzwiach :kotek: :ok: :ok: :ok: Kotka może być zazdrosna i zazwyczaj tak jest,ale szybko mija :wink:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Sob gru 03, 2011 12:44 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

vailet pisze:Nareszcie :D super :piwa: :piwa: oby tak się stało.Ciekawa jestem ile Kropka ma lat i czy w razie co możecie je poznać najpierw na odległość przez szybę w drzwiach :kotek: :ok: :ok: :ok: Kotka może być zazdrosna i zazwyczaj tak jest,ale szybko mija :wink:

Kropka ma ponad 2 lata;) Ale sama nie tak dawno była wzięta z cudownego DT, poza tym była zaprzyjaźniona już z innym kocurkiem... Mam dobre przeczucia ;) Póki co rozsadza mnie szczęście! Jesteśmy już wstępnie umówieni z Panią Bożenką na wizytę zapoznawczą miziaków.

Marta_od_Kropeczki

Post » Sob gru 03, 2011 12:55 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Marta_od_Kropeczki pisze:Po ponad 40min rozmowy (o wszystkim;)) z Panią Bożenką, mogę 'z pewną taką nieśmiałością' oznajmić, że Bursztynek zamieszka z nami od lutego :mrgreen: :1luvu:

Marta mogłabys w podpisie połwe banerków dac niżej bo mi sie nie mieścisz na monitorze :mrgreen:

A w ogólr to trymam :ok: :kotek:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Sob gru 03, 2011 13:01 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Karolek(ona) pisze:
Marta_od_Kropeczki pisze:Po ponad 40min rozmowy (o wszystkim;)) z Panią Bożenką, mogę 'z pewną taką nieśmiałością' oznajmić, że Bursztynek zamieszka z nami od lutego :mrgreen: :1luvu:

Marta mogłabys w podpisie połwe banerków dac niżej bo mi sie nie mieścisz na monitorze :mrgreen:

A w ogólr to trymam :ok: :kotek:

Zaraz coś pokombinuję;)

Marta_od_Kropeczki

Post » Sob gru 03, 2011 13:30 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

No i super wiedzialam,że tak bedzie.Znam na tyle p.Bozenke i wiem ze na taki domek czekała dla Bursztynka.Cieszę sie że w jakis sposób przyczyniłam sie do tego.No to teraz zapoznanko z Kropeczką i oczekiwanie na kochanego miziaka.Marta trzymam kciuki. :ok: Fajnie,ze tak blisko Bursztyś bedzie :D
ObrazekObrazek

Sonia93

Od: Sob lis 20, 2010 23:19

Post » Sob gru 03, 2011 13:42 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Sonia93 pisze:No i super wiedzialam,że tak bedzie.Znam na tyle p.Bozenke i wiem ze na taki domek czekała dla Bursztynka.Cieszę sie że w jakis sposób przyczyniłam sie do tego.No to teraz zapoznanko z Kropeczką i oczekiwanie na kochanego miziaka.Marta trzymam kciuki. :ok: Fajnie,ze tak blisko Bursztyś bedzie :D

Masz w tym wieeelką rolę! Okazało się, że mieszkamy na sąsiednich ulicach;D

Marta_od_Kropeczki

Post » Sob gru 03, 2011 14:20 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Marta_od_Kropeczki pisze:
Sonia93 pisze:No i super wiedzialam,że tak bedzie.Znam na tyle p.Bozenke i wiem ze na taki domek czekała dla Bursztynka.Cieszę sie że w jakis sposób przyczyniłam sie do tego.No to teraz zapoznanko z Kropeczką i oczekiwanie na kochanego miziaka.Marta trzymam kciuki. :ok: Fajnie,ze tak blisko Bursztyś bedzie :D

Masz w tym wieeelką rolę! Okazało się, że mieszkamy na sąsiednich ulicach;D

Bardzo się cieszę,że mogłam pomóc :ryk:
ObrazekObrazek

Sonia93

Od: Sob lis 20, 2010 23:19

Post » Sob gru 03, 2011 15:30 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Wspaniałe wiadomości przynosicie
;-)

iwoniad

Od: Pon mar 21, 2011 16:15

Post » Sob gru 03, 2011 17:11 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

:D niesamowite wieści :kotek: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Sob gru 03, 2011 17:21 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Hurra hurra hurra!!! :P Ale sie ciesze ze Bursztys bedzie wreszcie mial domek! :D Szkoda, ze dopiero w lutym, ale wazne ze w ogole! Nie moge sie doczekac relacji z wizyty zapoznawczej ;)

LaRosaNegra87

Od: Nie wrz 25, 2011 11:58

[poprzednia][następna]