» Nie gru 18, 2011 20:03
Re: Czarny Rademenez i rudoczarna Gandzia-u pinokio(do wzięcia)
Bardzo dziekuje za ogloszenia i za takie sliczne zdjecia.
Mam prosbe, zeby nie oglaszac Mańka, bo chyba nie warto, poniewaz on nawet gdyby ktos go wzial, to i tak wroci, bo to sikun jest. Wszystko, co jest miekkie od razu zasika. Nawet ścierka, ktora mi upadla byla zalatwiona. Jak tylko poloze cos, jakies szmaty, za chwile, wystarczy, ze sie zagapie, juz zalatwione. Dzisiaj pranie poskladalam i lezalo chwile na stole, bo poszlam do pieca podlozyc i zapomnialam schowac, wracam, a Maniek juz robi swoje. Na chodniczek potrafi rowniez. Nie wiem dlaczego tak robi. Do pokoju gdzie spie, to juz mowy nie ma zeby wszedl, a w kociarni, nie sika. To dopiero jest zagadka? dlaczego on tak robi? mysle, ze znaczy teren, podkresla, zeby wszyscy wiedzieli, ze to jego?Drań, juz nie mam sily do niego.
Aaaaa i jeszc\ze psie poslania nie moga ostatnio lezec w kacie. Musza byc na srodku pokoju, kuchni. Inaczej Maniek z przyczajki nasika na koldrę. Nawet jak poies lezy, to on obok sie kladzie, przytula do psa i spi, a potem okazuje sie, ze nasikal tam gdzie spal. Normalnie siada i sika, jak do kuwety, do ktorej rowniez chodzi.