ŚWIAT WEDŁUG KOTA - Żegnaj Pingwinku [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 02, 2011 16:16 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - wszystko wraca do normy :)))

vega013 pisze:
ula-misia pisze:co z podusią-kupili nową czy jeszcze nie :?:

Obrazek

Ciociu, jeszcze nie kupili :roll: Starą wyrzucili, a nowej jeszcze nie ma. Nie będzie, dopóki Duża nie wyzdrowieje. Duży nie pojedzie po zakupy bez Dużej. Sam kupuje tylko codzienne jedzonko, a do czegoś poważniejszego to Duża potrzebna. Nie wiedziałam, że nasza podusia to poważny zakup. :roll:

Oliwka rozżalona

Witajcie kochani :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Oliwciu czemu Twoja Duża jest chora? Bądźcie grzeczne to napewno jak już wyzdrowieje kupi Wam piękną nową podusię. A może Mikołaj przyniesie? Kto wie? :ok:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Pt gru 02, 2011 19:29 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - wszystko wraca do normy :)))

A ja nie mam słodkich bułeczek, marcheweczek ani ciasteczek :placz:
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt gru 02, 2011 20:55 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - wszystko wraca do normy :)))

WITAMY

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob gru 03, 2011 0:21 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - wszystko wraca do normy :)))

MaryLux pisze:A ja nie mam słodkich bułeczek, marcheweczek ani ciasteczek :placz:
Inka

No to szybciutko, szybciutko biegnij do nas :1luvu: Filunio już drzwi otwiera, żebyś nie stała na zimnie, a Juleczka stawia miseczki dla Ciebie Ineczko i Kulki :1luvu: Do picia wolisz wodę czy kocie mleczko? My mleczka nie pijemy, ale w domku mamy.

Zapraszamy, zapraszamy bardzo serdecznie :1luvu:

Oliwka uszczęśliwiona perspektywą odwiedzin Kochanej Przyjaciółki

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Sob gru 03, 2011 0:25 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - wszystko wraca do normy :)))

ula-misia pisze:
vega013 pisze:

Obrazek

Ciociu, jeszcze nie kupili :roll: Starą wyrzucili, a nowej jeszcze nie ma. Nie będzie, dopóki Duża nie wyzdrowieje. Duży nie pojedzie po zakupy bez Dużej. Sam kupuje tylko codzienne jedzonko, a do czegoś poważniejszego to Duża potrzebna. Nie wiedziałam, że nasza podusia to poważny zakup. :roll:

Oliwka rozżalona

Oliwciu czemu Twoja Duża jest chora? Bądźcie grzeczne to napewno jak już wyzdrowieje kupi Wam piękną nową podusię. A może Mikołaj przyniesie? Kto wie? :ok:

Dużą ma zapalenie krtani. Nie wiem od czego... Ciociu, staramy się być grzeczne i troskliwe. Co chwilę ktoś z nas przebiegnie galopem po Dużej, żeby zobaczyć, jak się czuje.

Oliwka troskliwa

vega013

Post » Sob gru 03, 2011 0:40 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - wszystko wraca do normy :)))

czesc kochane kociaki slodziaki :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob gru 03, 2011 8:37 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - wszystko wraca do normy :)))

vega013 pisze:
ula-misia pisze:
vega013 pisze:

Obrazek

Oliwka rozżalona

Dużą ma zapalenie krtani. Nie wiem od czego... Ciociu, staramy się być grzeczne i troskliwe. Co chwilę ktoś z nas przebiegnie galopem po Dużej, żeby zobaczyć, jak się czuje.

Oliwka troskliwa

Witajcie w sobotę :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dużej trzeba zaserwować vokaler-bardzo pomaga :ok: :piwa: :piwa: :piwa:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Sob gru 03, 2011 9:06 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - wszystko wraca do normy :)))

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob gru 03, 2011 9:14 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - wszystko wraca do normy :)))

Obrazek
My też często sprawdzamy jak się czuje Duża :mrgreen: nawet jak jest zdrowa bo nigdy nic nie wiadomo :roll:
O Dużych trzeba dbać :ok:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Sob gru 03, 2011 10:57 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - wszystko wraca do normy :)))

Obrazek
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob gru 03, 2011 12:47 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - wszystko wraca do normy :)))

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Sob gru 03, 2011 14:41 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - wszystko wraca do normy :)))

vega013 pisze:
MaryLux pisze:A ja nie mam słodkich bułeczek, marcheweczek ani ciasteczek :placz:
Inka

No to szybciutko, szybciutko biegnij do nas :1luvu: Filunio już drzwi otwiera, żebyś nie stała na zimnie, a Juleczka stawia miseczki dla Ciebie Ineczko i Kulki :1luvu: Do picia wolisz wodę czy kocie mleczko? My mleczka nie pijemy, ale w domku mamy.

Lecimyyyyyyyyyyyyy! Mleka nie lubimy, wolimy wodę :)
I + K

MaryLux

Post » Sob gru 03, 2011 14:49 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - wszystko wraca do normy :)))

MaryLux pisze:
vega013 pisze:
Inka

I + K

Szybciutko chodźcie! Wiecie, co mamy? Pyszniutkie gotowane mięso z indyka. Duży pewnie znowu będzie się śmiał, że my jemy mięsko, a Duzi mają tylko wywar z mięsa :ryk: :ryk: :ryk: Duży dziś pracuje. Jak wróci, to dostanie rosół z makaronem. Julka już wołała, że chce makaron. Ona to jakaś dziwna jest. Zjada wszystko, co przypomina jedzenie; nawet to, co jedzą Duzi, ale czego żaden szanujący się kot nie wziąłby do pyszczka.

Oliwka zadziwiona

vega013

Post » Sob gru 03, 2011 14:51 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - wszystko wraca do normy :)))

vega013 pisze:
MaryLux pisze:
vega013 pisze:
Inka

I + K

Szybciutko chodźcie! Wiecie, co mamy? Pyszniutkie gotowane mięso z indyka. Duży pewnie znowu będzie się śmiał, że my jemy mięsko, a Duzi mają tylko wywar z mięsa :ryk: :ryk: :ryk: Duży dziś pracuje. Jak wróci, to dostanie rosół z makaronem. Julka już wołała, że chce makaron. Ona to jakaś dziwna jest. Zjada wszystko, co przypomina jedzenie; nawet to, co jedzą Duzi, ale czego żaden szanujący się kot nie wziąłby do pyszczka.

Oliwka zadziwiona

Gotowanego mięsa to już straaaaaaasznie dawno nie jadłyśmy. A makaron jest błe, to pozwoliłyśmy Dużej, żeby go spokojnie zjadła ze srem
I + K

MaryLux

Post » Sob gru 03, 2011 18:09 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - wszystko wraca do normy :)))

mmmrrraaauuu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]