[Białystok11]nadal kociakowo :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 30, 2011 17:19 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

Czarnulka21 pisze:Mam prośbę i pytanie :oops: Czy ktoś mógłby jutro odebrać Gabi z lecznicy? Muszę ją rano zawieść na zdjęcie ale dopiero ok 20-21 bym mogła ją odebrać - nie chciałabym aby tyle czasu siedziała w lecznicy :roll:

Ja mogę, tylko proszę o dokładne "wojskowe" instrukcje :lol:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Śro lis 30, 2011 19:41 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

a takie kotki wyladowaly dzis u mnie w domu za posrednictwem 1969ak (to te z cmentarza)

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Coma

Od: Wto mar 01, 2005 15:54

Post » Śro lis 30, 2011 20:20 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

A u mnie wylądowały takie
Obrazek
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Śro lis 30, 2011 21:04 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

Coma, dorotak97 - jakie śliczne stada.
I znowu pogoda płata nam figla: grudzień na nosie, a tu kociaków pełno :strach:
Obrazek

kassja

Post » Śro lis 30, 2011 22:14 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

kassja pięknie dziękuję :1luvu:

Coma, dorotak97 jakie śliczności :1luvu:

Czarnulka21

Od: Pt wrz 04, 2009 12:12

Post » Śro lis 30, 2011 22:18 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

Obrazek

kassja

Post » Śro lis 30, 2011 22:34 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

witam koleżanka dzwoniła i mówiła, że w okolicy sklepu "Kometa" na Wyszyńskiego błąka się młody domowy kocurek, tygrysek z białymi skarpetkami, głodny i zziębnięty, prosił ludzi o jedzenie i przymilał się, głośno płakał, widać znalazł się nagle w nieoczekiwanej dla niego sytuacji...
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Śro lis 30, 2011 23:43 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

aga&2 pisze:arim - witamy serdecznie. Super że się odezwałaś. Kici faktycznie nie ma w galerii wyadoptowanych ponieważ jej siostrzyczka nadal czeka na dom. Przeważnie przenoszę kicie "pakietami" :)
Ale piękna panna kot wam wyrosła.

Szkoda, ze siostrzyczka nie znalazla domu :-(
Z perspektywy czasu - Plamka zupelnie nie zapowiadala sie na taka grzeczna i kochana kotke. To bylo dzikie, wystraszona, nieufne malenstwo. Teraz nasza rezydentka powinna uczac sie od niej dobrych manier :-) Ona ma to w genach ;-) i na pewno ma to jej siostra. Trzymam za nia mocno kciuki aby znalazla cieply i kochajacy dom.

arim28

Od: Czw lip 14, 2011 17:38

Post » Czw gru 01, 2011 10:27 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

kassja pisze:Coma, dorotak97 - jakie śliczne stada.
I znowu pogoda płata nam figla: grudzień na nosie, a tu kociaków pełno :strach:

No chyba nie pogoda a kocice? :wink:
Super że kociaki do Was trafiły - mam nadzieję, że to resztki. Są jeszcze te od MałgorzatyJ, marzną...ech, gdzie by je tu??

Ja właśnie nawiązuję intensywne relacje z państwową służbą zdrowia. Ech... wolę lecznice :(
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Pt gru 02, 2011 14:57 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

W połowie tygodnia została znaleziona czarna kotka z pięknymi złotymi oczami. Siedziała w rogu śmietnika, skulona, zziębnięta i przeraźliwie płakała :crying:
Kotka miała zaokrąglone boczki, więc pojechała na sterylkę. Ale okazało się, że już była wysterylizowana, czyli jest to czyjaś domowa kotka, tylko nie wiemy czy uciekła, czy została wyrzucona.
Rozwieszono ogłoszenia, ale nikt się nie zgłasza.
Kotunia jest przymilna, miziasta, lgnie do człowieka i pięknie mruczy. I co teraz? Wypuścić ją na podwórko?
Dziewczyny, chłopaki, pomóżcie znaleźć jej domek. Może czyjaś ciocia, babcia lub mama przygarnęłaby kotulkę? Może czyjś wujek, dziadek lub tata czuje się samotny i dałby schronienie koteczce?
Idzie zima, nie możemy jej przecież wystawić na dwór :strach: :strach: :strach:
Obrazek

kassja

Post » Pt gru 02, 2011 15:59 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

kassja pisze:W połowie tygodnia została znaleziona czarna kotka z pięknymi złotymi oczami. Siedziała w rogu śmietnika, skulona, zziębnięta i przeraźliwie płakała :crying:
Kotka miała zaokrąglone boczki, więc pojechała na sterylkę. Ale okazało się, że już była wysterylizowana, czyli jest to czyjaś domowa kotka, tylko nie wiemy czy uciekła, czy została wyrzucona.
Rozwieszono ogłoszenia, ale nikt się nie zgłasza.
Kotunia jest przymilna, miziasta, lgnie do człowieka i pięknie mruczy. I co teraz? Wypuścić ją na podwórko?
Dziewczyny, chłopaki, pomóżcie znaleźć jej domek. Może czyjaś ciocia, babcia lub mama przygarnęłaby kotulkę? Może czyjś wujek, dziadek lub tata czuje się samotny i dałby schronienie koteczce?
Idzie zima, nie możemy jej przecież wystawić na dwór :strach: :strach: :strach:

Gdzie została znaleziona kicia i w jakim może być wieku? Może umieścić ją na kotkowie w poszukiwanych.
Obrazek

KITKA[*]28.03.2011 ŻUCZEK[*]17.04.2013 BUNIA[*]30.03.2015 BUBA [*] 12.10.2015 ZUZIA[*] 14.01.2018
RUDY MIŚ [*]1.08.2019 MAŁA[*] 11.04.2020

Do zobaczenia nasze kochane

ankacom

Od: Wto wrz 14, 2010 17:23

Post » Pt gru 02, 2011 16:27 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

Witam wszystkich. Nie mam pojęcia czy dobrze trafiłam,ale piszę tu. Poszukujemy wraz z mężem i dzieciakami kotki do adopcji . Najlepiej jak najmniejszej. Przeprowadziliśmy się do nowego domku,i brakuje bam kociaka,gdyż wcześniej mieliśmy lecz został z rodzicami. Mieszkamy w okolicach Hajnówki,Narwi.
Pozdrawiam i z góry przepraszam jeżeli piszę nie tu.

Apsikm

Od: Czw gru 01, 2011 22:02

Post » Pt gru 02, 2011 16:28 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

Wczoraj zawiozłam siusi Kroszki na badanie - mniej leukocytów, mniej krwinek czerwonych, kryształków nie ma ale są wałeczki. To może wskazywać na zapalenie miedniczek nerkowych.Dziś dam antyb., który działa 14 dni, potem znowu mocz itp, a ona dalej "buczy" czyli źle się czuje. :cry:
Obrazek

No może się uda.

Ewa Speichler

Od: Śro mar 04, 2009 18:29

Post » Pt gru 02, 2011 16:34 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

Apsikm pisze:Witam wszystkich. Nie mam pojęcia czy dobrze trafiłam,ale piszę tu. Poszukujemy wraz z mężem i dzieciakami kotki do adopcji . Najlepiej jak najmniejszej. Przeprowadziliśmy się do nowego domku,i brakuje bam kociaka,gdyż wcześniej mieliśmy lecz został z rodzicami. Mieszkamy w okolicach Hajnówki,Narwi.
Pozdrawiam i z góry przepraszam jeżeli piszę nie tu.

Zapraszamy na stronę www.kotkowo.pl
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Pt gru 02, 2011 16:49 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

ankacom pisze:
kassja pisze:W połowie tygodnia została znaleziona czarna kotka z pięknymi złotymi oczami. ...
...Idzie zima, nie możemy jej przecież wystawić na dwór :strach: :strach: :strach:

Gdzie została znaleziona kicia i w jakim może być wieku? Może umieścić ją na kotkowie w poszukiwanych.

Oczywiście, będzie wstawiona na Kotkowo, ale domek potrzebny już, już, już :roll:
A znaleziona została przy ul. Nowosielskiej
Obrazek

kassja

[poprzednia][następna]