Fofko, jelopy i goscie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 01, 2011 20:31 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Porod online

a wjecie cio ? 8O a Dziadek zadzwonił do sfojego kolegi tes Dziadka i telas siedzom i siem cieszom, że oba som pradziadki, Dziadek wyjął takje wonske malutkie miski i wypili z nich wodem takom śmierdzoncom i siem cieszom
Duża z stalsom Dużom siem popłakały nie wiem cemu, a ja dziś gzecny byłem bo Duża nelwowa chodziła
Borys

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Czw gru 01, 2011 20:33 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Porod online

PearlRain pisze:a wjecie cio ? 8O a Dziadek zadzwonił do sfojego kolegi tes Dziadka i telas siedzom i siem cieszom, że oba som pradziadki, Dziadek wyjął takje wonske malutkie miski i wypili z nich wodem takom śmierdzoncom i siem cieszom
Duża z stalsom Dużom siem popłakały nie wiem cemu, a ja dziś gzecny byłem bo Duża nelwowa chodziła
Borys

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Czw gru 01, 2011 21:00 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Porod online

Bardzo, bardzo serdecznie gratuluję całej rodzinie, :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Słodka dziewczynko, witaj na świecie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw gru 01, 2011 21:07 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Porod online

Dopiero czytam wieści!
Nareszcie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Gratulacje i dla Mamuni i Tatulka :ryk: :ryk: i Babusi i wszystkich Pra Pra :ok: :ok:

Aniela - no witaj kobieto na tym łez padole :dance: :dance:

frufru

Od: Czw wrz 08, 2011 21:06

Post » Czw gru 01, 2011 22:28 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Porod online

Gratulacje :1luvu: A imię jakie śliczne - Anielka :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Czw gru 01, 2011 22:31 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Porod online

ANIELKA :1luvu: :1luvu: Obrazek
krynia08

Post » Pt gru 02, 2011 1:24 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Porod online

Mary, nawet nie wiesz, jak się cieszę :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Życzę Wam przede wszystkim zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ściskam Was mooocno, mooocno :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Mary, jesteś dzielna i cudowna :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wrzucisz fotkę Anielki? Oczywiście nie dzisiaj.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pt gru 02, 2011 7:16 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Porod online

OGROMNE GRATULACJE!!!!
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Też podczytywałam po cichu i trzymałam kciuki

No i oczywiście pełen podziw! Jak pomyślę, że miałabym rodzić przez 64 godziny 8O Od razu słabo mi się robi :oops: A że dzieci nie mam, to te "przyjemności" jeszcze przede mną 8O Że też mężczyźni nie rodzą, no! :twisted:

LaMonture

Od: Sob paź 08, 2011 19:37

Post » Pt gru 02, 2011 10:41 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Porod online

Gratulujemy!!!

Takie duże dziecko i pozwolili rodzić siłami natury??
Przecież wiedzieli,ża duze!W sumie to powinna być planowana cesarka...widać nie tylko u nas się od tych planowanych cesarek wymigują jak mogą.
Ile dziewczyn prosi mnie o zaświadczenie dla szpitala o "koniecznosći" cesarki ze względu na stan wzroku!!Powinno być na życzenie,jak ktoś CZUJE ,że nie urodzi to NIE URODZI moim zdaniem.
Popartym autopsją zresztą:)
Pamiętam taki moment ,kiedy dziarsko wstałam z łóżka w szpitalu i oznajmiłam,żę "mogą sobie dalej rodzić beze mnie.A ja już idę bo mam dość..." :mrgreen:
Siłą mnie położyli i uznali,żę mi odbiło.
Wspominam to jak horror i dlatego młody został jedynakiem...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt gru 02, 2011 10:50 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Porod online

PearlRain pisze:a wjecie cio ? 8O a Dziadek zadzwonił do sfojego kolegi tes Dziadka i telas siedzom i siem cieszom, że oba som pradziadki, Dziadek wyjął takje wonske malutkie miski i wypili z nich wodem takom śmierdzoncom i siem cieszom
Borys

a kurde dali Ci Borys wypaśne żarcie też? Czy tylko sami te wodę pili?
M.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt gru 02, 2011 11:08 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Porod online

Ciotka, nie będę zołzą nie będęco Ciebie mówić babka, tylko Cię ścisnę wirtualnie i pogratuluję.
Przekaż uściski już szczuplutkiej Mary.
:1luvu:

Kurczę, ja to miałam dobrze: trzy razy mnie to szczęście spotkało, ale w sumie wszystko cuzamen do kupy to jakieś 7 godzin, nie więcej.
Ja słyszę, ze kobity rodzą po kilkanaście godzin to mi się robi słabo.
W "moich" czasach wszystko oczywiście na żywca, o żadnych gazach ani innych bajerach nikt nie marzył.
ALe fajnie było, dobrze wspominam i jestem zdaje się potwierdzeniem tej tezy, że małe dziewczynki załatwiają to szybciej i łatwiej niż duże.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pt gru 02, 2011 11:25 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Porod online

dagmara-olga pisze:
Borys

a kurde dali Ci Borys wypaśne żarcie też? Czy tylko sami te wodę pili?
M.

rybkem dostałem bo ja lubiem rybkem, a Dziadki coś mówili że rybka lubi pływać 8O

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pt gru 02, 2011 12:45 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Porod online

LaMonture pisze:OGROMNE GRATULACJE!!!!
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Też podczytywałam po cichu i trzymałam kciuki

No i oczywiście pełen podziw! Jak pomyślę, że miałabym rodzić przez 64 godziny 8O Od razu słabo mi się robi :oops: A że dzieci nie mam, to te "przyjemności" jeszcze przede mną 8O Że też mężczyźni nie rodzą, no! :twisted:

Gatunek dawno by już wyginąl :mrgreen:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pt gru 02, 2011 13:12 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Porod online

felin pisze:
LaMonture pisze:Że też mężczyźni nie rodzą, no! :twisted:

Gatunek dawno by już wyginąl :mrgreen:

Niekoniecznie :twisted: Po prostu panowie zabraliby się za szukanie skutecznych metod uśmierzania bólu jakieś 200 lat wcześniej :twisted:

Albo - opcja druga - to kobiety rządziłyby światem :twisted: Bo oni po trudach porodu już do niczego by się nie nadawali :twisted: No i oczywiście można byłoby wciskać ciemnotę, że z racji ich roli biologicznej, brakuje im zdolności umysłowych, emocjonalnych i psychicznych do zajmowania się "poważnymi sprawami" :twisted: No i żeby szli do kuchni, bo na obiad czekamy :twisted:

Magaaaa - a co rozumiesz przez "małe dziewczynki"? Do jakiego wzrostu? Może jest dla mnie jakaś nadzieja :oops:

LaMonture

Od: Sob paź 08, 2011 19:37

Post » Pt gru 02, 2011 13:18 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Porod online

LaMonture pisze:Magaaaa - a co rozumiesz przez "małe dziewczynki"? Do jakiego wzrostu? Może jest dla mnie jakaś nadzieja :oops:

157 cm / 47 kg

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

[poprzednia][następna]