Duża z stalsom Dużom siem popłakały nie wiem cemu, a ja dziś gzecny byłem bo Duża nelwowa chodziła
Borys
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PearlRain pisze:a wjecie cio ?a Dziadek zadzwonił do sfojego kolegi tes Dziadka i telas siedzom i siem cieszom, że oba som pradziadki, Dziadek wyjął takje wonske malutkie miski i wypili z nich wodem takom śmierdzoncom i siem cieszom
Duża z stalsom Dużom siem popłakały nie wiem cemu, a ja dziś gzecny byłem bo Duża nelwowa chodziła
Borys
PearlRain pisze:a wjecie cio ?a Dziadek zadzwonił do sfojego kolegi tes Dziadka i telas siedzom i siem cieszom, że oba som pradziadki, Dziadek wyjął takje wonske malutkie miski i wypili z nich wodem takom śmierdzoncom i siem cieszom
Borys
dagmara-olga pisze:PearlRain pisze:a wjecie cio ?a Dziadek zadzwonił do sfojego kolegi tes Dziadka i telas siedzom i siem cieszom, że oba som pradziadki, Dziadek wyjął takje wonske malutkie miski i wypili z nich wodem takom śmierdzoncom i siem cieszom
Borys
a kurde dali Ci Borys wypaśne żarcie też? Czy tylko sami te wodę pili?
M.
LaMonture pisze:OGROMNE GRATULACJE!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Też podczytywałam po cichu i trzymałam kciuki
No i oczywiście pełen podziw! Jak pomyślę, że miałabym rodzić przez 64 godzinyOd razu słabo mi się robi
A że dzieci nie mam, to te "przyjemności" jeszcze przede mną
Że też mężczyźni nie rodzą, no!
felin pisze:LaMonture pisze:Że też mężczyźni nie rodzą, no!
Gatunek dawno by już wyginąl
LaMonture pisze:Magaaaa - a co rozumiesz przez "małe dziewczynki"? Do jakiego wzrostu? Może jest dla mnie jakaś nadzieja
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 6 gości