którego wątek znajduje się tutaj: viewtopic.php?f=13&t=119344
PKDT (działający w ramach Fundacji VIVA) zorganizowała grupa osób z Trójmiasta, kochająca koty i nie mogąca bezczynnie patrzeć jak dzieje im się krzywda.
Działalność koncentrowana jest tylko na pomocy kotom w postaci: finansowania wizyt weterynaryjnych, współfinansowania domków tymczasowych (zakup karmy, witamin, kociego mleka), pomocy finansowej w sterylizacji/kastracji, zapewnienia hotelu – domu tymczasowego, pomocy w budowie i finansowania kocich budek, pomocy w umieszczaniu płatnych ogłoszeń w Internecie, finansowania transportu w nagłych wypadkach (pogotowie weterynaryjne),
Zasady bazarku:
* licytacja fantu na zasadzie :"kup teraz" LUB LICYTACJI 3DNI
* koszty wysyłki fantów pokrywa kupujący wg kosztów podanych wg taryfy Poczty Polskiej,
* możliwy jest odbiór osobisty: od Gdynia Chylonia do Cisowa do Rumia i w Tczewie
(wtedy ja wpłacę pieniądze na konto Fundacji)
Ważne! Wpłacamy pieniądze na konto Fundacji Viva:
Fundacja Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt - Viva!
ul. Kawęczyńska 16 lok. 42a,
03-772 Warszawa
NIP 525-21-91-290
bank DNB NORD Polska S.A. I O/Warszawa
81 1370 1109 0000 1706 4838 7309
Z dopiskiem:
PKDT bazarek miau i nick z forum,
SWIFT potrzebny dla przelewów zagranicznych: MHBFPLPW
Po dokonaniu przelewu i poinformowaniu mnie o tym, potwierdzam wpłatę w Fundacji i wysyłam fant.
ZAPRASZAM DO ZAKUPU:
1. Puzzle Świnki nowe nie układane cena licytacji 10zł

2. NOWE PŁYTY PILATES DLA KAZDEGO!
CENA WYWOŁAWCZA ZA PŁYTĘ 7ZŁ
MOŻNA ZAKUPIĆ ZESTAW LUB ODDZILENIE KAŻDĄ PŁYTĘ

3. Świecznik solny wielkość 20cm na 10cm (około bo nierównomierny) cena licytacji 10zł

Koty bardzo dziekują za przekazane fanty!
4. Mata do układania nowiusieńka -zafoliowana cena licytacji 35zł
wylicytowala ifokry
2 kubuś Puchatek – nowiusieńki z metką wys: 20cm, cena licytacji 17zł
wylicytowała renifer77
4. Filiżanki z pudełkiem do kawy expresso, czarne z wiśniowo czarnym środkiem, cena licytacji 15zł
nabyła xagax