Bure sierotki razem we własnym domku!!!! foty!!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw lis 24, 2011 18:15 Re: Bure sierotki pojechały do Warszawy!

Karolek(ona) pisze:
Kaprys2004 pisze:
Karolek(ona) pisze:Tylko, że u Kasi teraz jakies paskudne chorubsko i nawet jakby chciała to nie powinna zabierac Nel spowrotem. :|

Karolku, wiem jaka jest praktyka, sama nie raz odbierałam "kocie reklamacje", ale nikt nie chce Kasi obciążać, choć pewnie jej należałoby zostawić możliwość wyboru nowego domu. Nie taką drogą idzie jednak nasza myśl. W dodatku ona mieszka 300 km od nas (Morąg-Warszawa). A jeszcze dodatkowo - Warszawa pewnie ma większe możliwości adopcyjne z racji wielkości..
To trudna decyzja już z racji tego, że coś się nie udało. Musimy przemyśleć. Jestem z Kasią w kontakcie w tym temacie i w innych również :D

przeciez, ja wiem, że wy w kontakcie i wiem, że daleko macie do siebie ale na ile Kropke wirtulanie poznałam to domyślam się, że jakby nie było wyjścia to wynajdzie transport i po kotke pojedzie. I tak tylko do jej wiadomości napisałam na wszelki wypadek jakby zapomniała, ze ma w domu teraz koci ostry dyżur i szkoda by było wprowadzac tam zdrowe kocie.
I pewnie, że w Stolicy ma lepsze szanse na dom i na transport. :ok:

Karolku kochany!-ja wiem co to za zaraza!-żadnego kota nie naraziłabym na zachorowanie,a co dopiero malca!
Nie zapominam jaki tyfus mam w domu :( -tego się nie da zapomnieć patrząc na słabiuteńką Antosię!
Pan Opiekun to wspaniały Człowiek-sprawdza się wszystko to,co pisałaś o Nim kasieńko-odpowiedzialny, kochający i wyrozumiały,niestety w tej chwili zbyt dużo na Niego spadło, dlatego z ca lego serca zycze Mu, by jednak było lepiej-nie tylko z Nel!
Kasieńko-a Tobie jestem nieskończenie wdzięczna za to wszystko co robisz, a przede wszystkim za to, że mnie cały czas wspierasz! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt lis 25, 2011 12:15 Re: Bure sierotki pojechały do Warszawy!

Kaprys2004 pisze:Na pewno będziemy się starać załatwić wszystko co się da "po bożemu", bez krzywdy żadnej istoty :D

Opiekun wczoraj rozmawiał z doświadczoną behawiorystką i dostał jakieś sugestie. Zobaczymy po wprowadzeniu co nam wyjdzie.
Malutką ma oddzielić od braciszkow, mała ma być w pokoju bez łóżka, za to z osobistą kuwetką i okaże się jak dziewczynka reaguje.

Trzymajcie kciuki i za Kasię, i za Nel i za Opiekuna :ok: :ok: :ok:

Ogrom kciuków :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Pon lis 28, 2011 18:17 Re: Bure sierotki pojechały do Warszawy!

Zaciskam z całych sił razem z Tobą Beatko! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw gru 01, 2011 20:48 Re: Bure sierotki pojechały do Warszawy!

Kasiu, czy są jakieś wieści o Nel?
Trufla, Lili i Imbir

Beasia

Post » Czw gru 01, 2011 20:51 Re: Bure sierotki pojechały do Warszawy!

Żadnych,aale wiem,że Pan robi wszystko,by małej pomóc-konsultował się z behawiorystką i dostał porady co robić,ale i na to trzeba czasu-nic nie dzieje się od razu!
Beatko jak Kasia Kaprys znajdzie chwilkę,to na pewno napisze,ja walczę o życie swojej Antosi i teraz to jedno siedzi mi w głowie,by żyła i wyzdrowiała :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt gru 02, 2011 11:11 Re: Bure sierotki pojechały do Warszawy!

Właśnie przeczytałam tu na wątku, że coś złego się u Ciebie dzieje, ale zupełnie nie znam szczegółów :?
Niemniej jednak, bardzo mocne kciuki za wyzdrowienie koteczki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Trufla, Lili i Imbir

Beasia

Post » Pt gru 02, 2011 18:31 Re: Bure sierotki pojechały do Warszawy!

Kliknij w pierwszy banerek w moim podpisie :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt gru 02, 2011 19:30 Re: Bure sierotki pojechały do Warszawy!

kropkaXL pisze:Kliknij w pierwszy banerek w moim podpisie :(

Przebiegłam na szybko posty w starym i nowym wątku i włosy mi się zjeżyły na głowie ile nieszczęść na Ciebie i koteczki spadło jednocześnie :strach: :(
Kasieńko życzę Tobie i koteńkom dużo zdrówka siły do walki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Trufla, Lili i Imbir

Beasia

Post » Sob gru 17, 2011 11:49 Re: Bure sierotki pojechały do Warszawy!

Są jakieś wieści o kotkach?
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro gru 21, 2011 19:42 Re: Bure sierotki pojechały do Warszawy!

Beasia pisze:
kropkaXL pisze:Kliknij w pierwszy banerek w moim podpisie :(

Przebiegłam na szybko posty w starym i nowym wątku i włosy mi się zjeżyły na głowie ile nieszczęść na Ciebie i koteczki spadło jednocześnie :strach: :(
Kasieńko życzę Tobie i koteńkom dużo zdrówka siły do walki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Beatko-dziękuję bardzo!!!!

Ewo-Kasia Kaprys od dłuższego czasu nie wchodzi ani na Miau, ani na FB-nie mam nowych wiadomości.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw gru 22, 2011 6:40 Re: Bure sierotki pojechały do Warszawy!

Aha, mam nadzieję, że brak wiadomości dobrze wróży :ok: :ok: :ok:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw gru 22, 2011 6:44 Re: Bure sierotki pojechały do Warszawy!

Rozmawiałam wczoraj chwilkę z Panem,bo akurat był u Kasi-nadal ma nadzieję na socjalizacje Nel-cały czas walczy-to super facet :1luvu: :1luvu: :1luvu: -nie dość,że przystojny, mądry, kulturalny,to jeszcze tak walczy o te kocinę-robi wszystko zgodnie z poradami behawiorystki!
Kasieńka jak znajdzie chwilke czasu,to oddzwoni i wtedy pogadamy dłużej-bardzo sie spieszyła,bo jak zadzwoniłam,to własnie mieli oboje wychodzić.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw gru 22, 2011 13:11 Re: Bure sierotki pojechały do Warszawy!

To z niecierpliwością czekamy na obszerniejsze wieści i zaciskamy kciuki za postępy Nel w socjalizacji :ok: :ok: :ok:
Trufla, Lili i Imbir

Beasia

Post » Pt gru 23, 2011 8:22 Re: Bure sierotki pojechały do Warszawy!

Radosnych i spokojnych Świąt

Obrazek

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon gru 26, 2011 10:51 Re: Bure sierotki pojechały do Warszawy!

Wraz z życzeniami od Kasi dostałam informację,że maluchy poznały się z jamniczką syna Pana-odbyło sie wszystko na peeełnym luzie-małe się nie boją, psiczka też-super! :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]