Jak masz jakieś propozycje pomocy to jestem otwarta. Czy możesz tej konkretnej kotce pomóc!? Czy skupisz się tylko na wyrażaniu swego zdania i pouczaniu? Dla niej nic z tego nie wynika.
eju, zanim jeszcze po raz pierwszy weszłam na miau, gdy widziałam ogłoszenia tego typu i rozumiałam, że ludzie, którzy je piszą mają przysłowiowy "nóż na gardle" - z jakiegoś powodu nie mogą wziąć kota do domu/muszą go wydać jak najszybciej i dlatego są drastyczni. Jak kto ma 3 koty w domu (mamusię i 2kę kociąt) to chciałby je wydać, ale mu się "nie pali". Ale ja brunetka jestem, to pewnie nie znając dokładnie sytuacji, jakoś łapałam kontekst.
Jutro będę ją widzieć.Zawiozę jakieś dobre saszetki.Wygłaszczę i powiem,że wszyscy trzymają palce by wyzdrowiała.Powiem, by walczyła bo nie wróci na podwórko. Niech nie poddaje się. Zrobię wszystko co w mojej mocy!
ja nawet nie wim o co chodzi.Może kussad? Niestety cała sala A8 ma kwarantannę. Mam nadzieję,że to nie Pucia tak namieszała. Ile taki kot musi przejść. Tułaczka, głód i strach a teraz choróbsko jej dokucza.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Zero wieści o Puci.Mam nadzieję,że brak wiadomości to dobre wiadomości. Wiem tylko,że cały pokój A ma kwarantannę.I oby to tylko kalici było. Choć to też zaraza cholerna