Oto Birma jeszcze z czasów kiedy leczyła grzyba:

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgosiaZ pisze:POTRZEBNE KOCE i INNE RZECZY NA CIEPŁE POSŁANKA !!!
Mimo zbiórki i magazynowania śpiworów ,kołder , grubych narzut itp rzeczy przez dość długi okres czasu aby koty były zabezpieczone przed zimą ,właściwie nie mamy nic. Po dostarczenie tego typu asortymentu i dowiezieniu do "kociego magazynku" - dostały to pieski.Sorry - wiem że też mają potrzeby i są to istoty żywe,które bardzo lubię ale takiego rozwoju wypadku nie byłam w stanie przewidzieć. W chwili obecnej na półkach do leżenia dla kiciów mamy zasłonki , firanki i trochę innych niezbyt miękkich i ciepłych rzeczy. Dlatego bardzo proszę - poszukajcie , popytajcie . Zaczynam zbiórkę od początku.
Kropa pisze:MalgosiaZ pisze:POTRZEBNE KOCE i INNE RZECZY NA CIEPŁE POSŁANKA !!!
Czy urządzają Was swetry, bluzki - generalnie ubrania dzianinowe, ale raczej z akrylu itp.?
Oczywiście uprane.
iwona66 pisze:a ja szykuję paczkę kocyko ,ręczniko ,szmatkową ,
miseczkową
czy można podjechać do mnieproszę
MalgosiaZ pisze:iwona66 pisze:a ja szykuję paczkę kocyko ,ręczniko ,szmatkową ,
miseczkową
czy można podjechać do mnieproszę
Gdzie przebywasz w sobotę ?
Dzięki AnielceG mamy sporo ścinków polaru. Tylko grubsze powłoczki by się przydały.
No i jak wiadomo , kicie lubią wtulać się w posłanka.Tym bardziej że większość kotków jest chora i wystraszona.Dlatego szukam czegoś miękkiego aby położyć im na półkach. Jak wcześniej pisałam,zniknęły nam śpiwory ,kołdry itp.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, indestructibleperson, Manuelowa, sylwiakociamama i 152 gości