Kochana Fasolinku cieszymy się bardzo, że dziury się goją. Oby tak dalej, nie poddawaj się A i czarny Maurycek też prosił (choć się wstydzi) żeby Cię najserdeczniej pozdrowić
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
Dziękuję Wam duża to sami wiecie, jaka jest. Przyniosła mnie do domu i zaraz poleciała. No, dobrze, że przyszła (dopiero). Fasolka
Byłam na premierze filmu "Droga na drugą stronę" - dokumentu animowanego, opartego na historii Claudiu Crulica, Rumuna, który umarł w krakowskim areszcie. Głodował cztery miesiące, podejrzany o kradzież portfela, umarł w styczniu 2008 roku. Film jest świetny, wstrząsający. duża Fasolki
meksykanka pisze:Kochana Fasolinku cieszymy się bardzo, że dziury się goją. Oby tak dalej, nie poddawaj się A i czarny Maurycek też prosił (choć się wstydzi) żeby Cię najserdeczniej pozdrowić
Ciocia i Maurycek Nie wstydź się, Maurycku. Fasolka
Duża przyszła, Burego nie było. W ogóle duża musi się teraz naskakać, żeby jedno drugiemu nie zabierało, a najbardziej zawsze martwi się, czy Czarna zjadła Wiecie, mam troszkę nowe imię Duża wymyśliła, ale nie jest mądra, na szczęście Ciocia Meksykanka poprawiła i napisała do mnie donia Frijolitos Właśnie
Witaj donia Frijolitos, to ja tylko zwykły czarny dachowiec Mnie wczoraj było trudno trzymać pazurki za twoja Dużą, ale myśleliśmy o Niej cieplutko. Haker
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."