Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw gru 01, 2011 22:41 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Karolek(ona) pisze:
dinzoo pisze:Obrazekto już dla mnie za trudne pytanie

nie wal tak mocno :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted:

pałke zepsujesz :ryk:

szkoda pałki :ryk: :ryk: :ryk: fajne emoty,a ja zazdroszę że nie mogę bo ten rupieć już nawet płyt CD i DVD nie odtwarza :evil: nie opłaca się naprawiać.On już na gwarancjii raz się popsuł z DVD.To taka wadliwa seria tego modelu ludzie narzekali.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Czw gru 01, 2011 22:42 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Karolek(ona) pisze:
vailet pisze:
dinzoo pisze:Obrazekto już dla mnie za trudne pytanie

To jak Ty wrzucasz ruchome gify :mrgreen: :?: tak jak Karola?

bo my jesteśmy ruchome :ryk:

Oż qrde :twisted: a ja uziemiona :twisted:
Obrazek ,

vailet

Post » Czw gru 01, 2011 22:43 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

tak
klikam prawym przyciskiem myszki i tam jest takie kopiuj adres URL grafiki
i ten adres wklejam pomiędzy znaczki Img w nawiasach, które mi się pokazują jak wybiorę z tych opcji (przedostatni kwadracik) z tego manu nad okienkiem odpowiedziObrazek

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Czw gru 01, 2011 22:47 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

dinzoo pisze:tak
klikam prawym przyciskiem myszki i tam jest takie kopiuj adres URL grafiki
i ten adres wklejam pomiędzy znaczki Img w nawiasach, które mi się pokazują jak wybiorę z tych opcji (przedostatni kwadracik) z tego manu nad okienkiem odpowiedziObrazek

Tak puchar się Tobie należy bo byś widziała moją minę jak posta czytałam :ryk: :ryk: Oczy się rozbiegły to tak jak nic nie kumasz.
Obrazek ,

vailet

Post » Czw gru 01, 2011 22:50 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

bo ja tak już abym raz zrobiła to potem jak małpka powtarzam Obrazek

dinzoo

Post » Czw gru 01, 2011 22:56 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

dinzoo pisze:bo ja tak już abym raz zrobiła to potem jak małpka powtarzam Obrazek

to damy małpce Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw gru 01, 2011 23:02 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Obrazek
utuczę się na tych banananananananananachObrazek

dinzoo

Post » Czw gru 01, 2011 23:04 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

dinzoo pisze:Obrazek

i dobrze
koty mają futerko to my nabierzmy ciałka na zimę :P
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw gru 01, 2011 23:12 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Karolek(ona) pisze:
dinzoo pisze:Obrazek

i dobrze
koty mają futerko to my nabierzmy ciałka na zimę :P

Mnie już nic nie utuczy :| im więcej jem tym chudsza jestem.Coś nie halo.Zęby dużo chorób bakteryjnych wywołują,a ja :oops: ponad dwa lata temu już z nimi miałam problemy.Mam dużo leczonych kiedyś kanałowo.Podobno od takich zębów można chorować.Dwa lata temu ta sama dentystka chciała tego mądrości usunąć,a teraz już nie :roll:
Obrazek ,

vailet

Post » Pt gru 02, 2011 0:52 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

http://macg.net/emoticons/idontknow2.gif nie umiem :x link tylko jest.Nie wiem o jaki kwadracik przedostatni chodzi w tym programie :oops:
Obrazek ,

vailet

Post » Pt gru 02, 2011 1:10 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Obrazek
najszczesliwsza

Post » Pt gru 02, 2011 1:10 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Vailet rozgryzłam to :D

Musisz zaznaczyć linka i kliknąć na Img, jakbyś zdjęcie wstawiała :mrgreen:
najszczesliwsza

Post » Pt gru 02, 2011 3:04 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

najszczesliwsza pisze:Vailet rozgryzłam to :D

Musisz zaznaczyć linka i kliknąć na Img, jakbyś zdjęcie wstawiała :mrgreen:

Ale tak robię :? Nigdy nie udało misię gifa na forum wrzucić.Do mnie to trzeba długą instrukcję obsługi :oops: By ktoś kto nie jest nerwowy po kolei musiał mi pisać co najpierw i kiedy nową kartę otworzyć by wrzucić.Ten emotek to z rozpaczy szczęka mi opadła :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Post » Pt gru 02, 2011 6:45 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

vailet nie przejmuj się, nie od razu przecież Rzym zbudowano :ok:

Obrazek
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Pt gru 02, 2011 8:08 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

vailet bo jak już klikniesz to Img na górze to w okienku odpowiedzi pojawi Ci się takie coś i pomiędzy te dwa napisiki w nawiasach musisz wkleić ten adres URL czy jak mu tamObrazek

dinzoo

[poprzednia][następna]