DTu OlaLola. Wesołych Świąt. :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 28, 2011 18:45 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. nowy kociak.

Mieliśmy dziś bardzo miłe odwiedziny, przyjechali do nas Państwo z cudownym i grzecznym 2latkiem. Państwo chcieli poznać Juniora i Bamba. Junior absolutnie się nie zaprezentował, uciekał, a w końcu zaszył się w budce od drapaka. Bambo natomiast grzecznie siedział na kolanach Pani i głośno mruczał. Mam nadzieję, że w weekend Bambulo przeprowadzi się do nowego domku :)

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Pon lis 28, 2011 23:48 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. nowy kociak.

Ola 8O co Ty brałaś???

"grzeczny dwulatek" :?: 8O

haha :ryk: cieszę się bardzo - Bambo jest cudowny :)
spróbuj przekonać państwa do drugiego kociaka!
Pisał ktoś ostatnio maile w sprawie małego kocurka, może to ta pani była? Polecałam jej Bambusia :)

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Wto lis 29, 2011 8:24 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. nowy kociak.

Tak, chłopiec był bardzo grzeczny, interesowało go koło, światło i reklamy w TV :)
Do Bamba podszedł kilka razy mówiąc "cacy" nawet udało mu się go pogłaskać, bo tak to głaskał powietrze. Na pewno nie będzie kociska męczył, tak możliwe, że to ta Pani :)

Sisay wydaje mi się, że istnieją grzeczne maluchy na świecie...

Państwo chcą jednego kotka.

OlaLola

Post » Wto lis 29, 2011 21:23 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. nowy kociak.

Mały nowy mknie jak błyskawica, ucieka przed nami, nawet jak mamy miseczkę z jedzonkiem w ręku. Jak już uda się go capnąć :ryk: i weźmie na kolanach to mruczy aż miło. I ma takie fajne jedwabiste futerko. Muszę mu zrobić zdjęcia tego ogonka, ale zawsze mi się na wieczór przypomni, a wieczorem to już za ciemno na mój aparat w telefonie. Za dnia muszę robic zdjęcia. Prawie już nie kicha, no i dalej czyścimy uszole, bo mały ma kopalnie.

Obrazek
Obrazek

OlaLola

Post » Śro lis 30, 2011 16:58 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. nowy kociak.

I jeszcze:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

I ta końcóweczka ogonka:
Obrazek

OlaLola

Post » Czw gru 01, 2011 0:20 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. nowy kociak zdjęcia str7

Ale cudny :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Czw gru 01, 2011 19:35 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. nowy kociak zdjęcia str7

No w sumie cudna, bo jak tak dziś się przyjrzałam, to maluszek okazał się dziewczynką. Na imię ma Basia. :)
Ostatnio edytowano Pon gru 05, 2011 15:25 przez OlaLola, łącznie edytowano 1 raz

OlaLola

Post » Czw gru 01, 2011 20:49 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. nowy kociak zdjęcia str7

OlaLola pisze:No w sumie cudna, bo jak tak dziś się przyjrzałam, to maluszek okazał się dziewczynką. Na imię ma Kasia. :)

Obrazek

Obrazek

Gratuluję refleksu.

Ja wydałam w lecie Bójkę, była u mnie prawie 2 miesiące.
Chyba po kolejnym miesiącu wet stwierdził, że Bójka ma jajeczka :mrgreen:
Ewa 507 953 900 e-mail korespondentka2@wp.pl
Zajrzyj na 1 stronę, zakochaj się :-) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13 ... 84&start=0
JAMNIKI DO ADPCJI : http://jamniki.eadopcje.org/
www.poomoc.pl

Korespondentka

Od: Wto lis 09, 2010 22:42

Post » Czw gru 01, 2011 20:52 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. nowy kociak zdjęcia str7

Lepiej późno niż wcale, gorzej gdybym się nie przyjrzała... :ryk:

OlaLola

Post » Czw gru 01, 2011 20:54 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. nowy kociak zdjęcia str7

:mrgreen:

Ja właśnie odkryłam, że mój nowy 9-miesieczny tymczas o imieniu Kora ma jaja jak balony :ryk:
Przez kilka miesięcy miał dom - ludzie się nie kapnęli że mają kocura?? 8O
Nie mówiąc już o tym zapaszku :roll:

sisay

Post » Czw gru 01, 2011 21:01 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. nowy kociak zdjęcia str7

OlaLola pisze:Lepiej późno niż wcale, gorzej gdybym się nie przyjrzała... :ryk:

Ja się przyglądałam i byłam pewna, że to ONA, od niemowlęcia ją/jego miałam :D , brzusio i dupcię masowałam. :lol:

sisay pisze:
Ja właśnie odkryłam, że mój nowy 9-miesieczny tymczas o imieniu Kora ma jaja jak balony :ryk:
Przez kilka miesięcy miał dom - ludzie się nie kapnęli że mają kocura?? 8O
Nie mówiąc już o tym zapaszku :roll:

No nie......
Obrazek
Ewa 507 953 900 e-mail korespondentka2@wp.pl
Zajrzyj na 1 stronę, zakochaj się :-) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13 ... 84&start=0
JAMNIKI DO ADPCJI : http://jamniki.eadopcje.org/
www.poomoc.pl

Korespondentka

Od: Wto lis 09, 2010 22:42

Post » Czw gru 01, 2011 21:03 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. nowy kociak zdjęcia str7

Co jeszcze bardziej potwierdza głupotę tych ludzi... gdyby sie zgłosili na sterylkę tak jak mieli wskazane, to po 1. wyjaśniła by się sprawa płci, a po 2. nie bolałaby ich tak posikana kanapa. A pewnie w ogóle nie zostałaby obsikana :roll:
Ale łatwiej wsadzić kota do taśki i odnieść skąd przyszedł :twisted: ggrrrr

sisay

Post » Pt gru 02, 2011 21:05 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. nowy kociak zdjęcia str7

Bambo pojechał do nowego domku. :piwa: Zamieszkał w Gliwicach u Państwa którzy odwiedzili nas kilka dni temu.
Pusto bez niego teraz w domu... :placz:

EDIT: I pierwsze wieści z nowego domku :)

witam
Kotek sie juz aklimatyzuje, zrobil kupe do kuwety i ma glupoty w glowie, duzy pokoj i lazienke juz opanowal.
Jutro pewnie zwiedzi maly pokoj i kuchnie.
Jest bardzo mily, duzo mruczy ale jest tez aktywny ale ogolnie wystawiam mu 10 punktow na 10 hehe.

OlaLola

Post » Pon gru 05, 2011 15:26 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Bambo w Ds :)

Basia jest boska, jak leży na łóżku, to pozwala do siebie podejść, pozwala się pogłaskać, głośno przy tym mrucząc. Ale jak Basia lata po podłodze, to nie dość, że nie da się złapać, to jeszcze omija nas szerokim łukiem... :ryk: Z innymi kotami subiekcji sobie nie robi i gania je jak może :ryk:

OlaLola

Post » Wto gru 06, 2011 14:18 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Bambo w Ds :)

W tym tygodniu jadę na drugie szczepienie z Plamką i z Juniorem. Jadę też z Krawaciem, trzeba obejrzeć te jego nóżki i zrobimy test na koci HIV.

OlaLola

[poprzednia][następna]