Bazarek - różności na długi u weta..ZARAZ KONIEC! do g.17.37

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw gru 01, 2011 17:29 Re: Bazarek - różności na długi u weta..ZARAZ KONIEC! do g.17.37

8 minut! :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw gru 01, 2011 17:34 Re: Bazarek - różności na długi u weta..ZARAZ KONIEC! do g.17.37

zdążyłam? obrazek (nr32)za 7 pln :D

małgo

Od: Śro mar 06, 2002 12:36

Post » Czw gru 01, 2011 17:36 Re: Bazarek - różności na długi u weta..ZARAZ KONIEC! do g.17.37

małgo pisze:zdążyłam? obrazek (nr32)za 7 pln :D

yes! :D
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw gru 01, 2011 17:37 Re: Bazarek - różności na długi u weta..ZARAZ KONIEC! do g.17.37

Jeśli jeszcze mogę, to poproszę golarkę

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Czw gru 01, 2011 17:45 Re: Bazarek - różności na długi u weta..ZARAZ KONIEC! do g.17.37

liszyca pisze:Jeśli jeszcze mogę, to poproszę golarkę

pewnie że możesz - tylko już bez licytacji, po prostu jest Twoja :D dzięki! :1luvu: :1luvu: :1luvu: zdążyłaś w ostatniej minucie - co za oko! :D

Marzenia11

Post » Czw gru 01, 2011 17:47 Re: Bazarek - różności na długi u weta..ZARAZ KONIEC! do g.17.37

Wieczorem późnym powysyłam pw z numerem konta do wpłat -
wszystkim bardzo dziękuję za pomoc!

Marzenia11

Post » Czw gru 01, 2011 19:10 Re: Bazarek - różności na długi u weta..ZARAZ KONIEC! do g.17.37

Czy ja mogłabym jeszcze dorzucić po czasie lampkę nr 25 , bo moja właśnie mi się zepsuła?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Czw gru 01, 2011 23:09 Re: Bazarek - różności na długi u weta..ZARAZ KONIEC! do g.17.37

edii pisze:Czy ja mogłabym jeszcze dorzucić po czasie lampkę nr 25 , bo moja właśnie mi się zepsuła?

ok :D dzięki :wink:

Marzenia11

Post » Czw gru 08, 2011 7:53 Re: Bazarek - różności na długi u weta..ZARAZ KONIEC! do g.17.37

Wczoraj otrzymałam żaby.

Rozpakowałam i ta z nogą w górze jest uszkodzona . Ma pęknięcia w kostce. Piętę wygrzebałam z folii. Więc z prezentu nici.

Ponadto określenie żaba z drewna jest nadużyciem. Jest to typowa gipsowa żaba wzmocniona drewnianym kołkiem.

Ogromna szkoda, stały się nietrafionym (niewręczonym) prezentem.
Nie ma już OPUSA :( ... ale jest nowy jamniczek aniołek ;) BIMBER , papug senegalka afrykańska ;) EGON.
Uwielbiam birmanki (których nie będzie :<) oraz jestem fanką mutantów Marii D...

musia

Od: Czw lut 24, 2005 18:55

Post » Czw gru 08, 2011 12:31 Re: Bazarek - różności na długi u weta..ZARAZ KONIEC! do g.17.37

musia pisze:Wczoraj otrzymałam żaby.

Rozpakowałam i ta z nogą w górze jest uszkodzona . Ma pęknięcia w kostce. Piętę wygrzebałam z folii. Więc z prezentu nici.

Ponadto określenie żaba z drewna jest nadużyciem. Jest to typowa gipsowa żaba wzmocniona drewnianym kołkiem.

Ogromna szkoda, stały się nietrafionym (niewręczonym) prezentem.

Oj, bardzo mi przykro - żaby były opakowane w dużą ilość folii bąbelkowej oraz wysłane dodatkowo w dużej kopercie bąbelkowej. Jedyne co mogę Ci zaporponować to zwrot kosztów za tę uszkodzoną. Nie mam wpływu na to co się dzieje na poczcie i jak przesyłki są dostarczane.
Natomiast ja jestem bardzo kiepska technicznie - co się potwierdziło, ze źle rozpoznałam materiał z jakiego są zrobione. Ups. :?

Marzenia11

[poprzednia]