Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro lis 30, 2011 10:43 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Micia wczoraj zrobiła kupe jak kamień,dziś nie zrobiła w ogóle :roll: nie wiem co jest?Parafiny juz nie można podać bo podrażni jelita,dałam do Convalescenta trochę oliwy z oliwek....
Gosiara

Post » Śro lis 30, 2011 10:48 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

ale nie chodzi mi o karmę z psyllium tylko czyste psyllium, którym się posypuje (odrobiną) mokrą karmę :)
to działa zupełnie inaczej....mogłam Ci trochę w woreczek odsypać i do tej karmy dorzucić :oops: nie pomyślałam :cry:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Śro lis 30, 2011 22:45 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Potwierdzam działanie :ok:

Obrazek
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Czw gru 01, 2011 7:29 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Obrazek

witamy
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Czw gru 01, 2011 8:40 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Ojej.. Jak świątecznie :D

Obrazek
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Czw gru 01, 2011 10:38 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

cześć Bejbi :mrgreen: jak Twoje zdrówko :?:
u nas chyba lamblia opanowana :ok: Mania i Buba już są po testach i FIVa też nie mają :mrgreen:
dzisiaj Coco idzie się przebadać, potem jeszcze tylko Bajka :mrgreen:
ciekawi nas czy dojdzie dzisiaj paczka :idea: i czy będą Ci te chrupki i mięska smakowały-bo my je lubimy nawet :ryk: i na nasze qoopy to działa nawet dobrze, nie robimy już cuchnących placków tylko jak to ta w niebieskim fartuchu powiedziała-qoopy jak z obrazka :ryk: :ryk:

dinzoo

Post » Czw gru 01, 2011 10:41 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Witam wszystkie cioteczki :P ale mi obrazki ładne powklejałyście :)
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Czw gru 01, 2011 10:51 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

dinzoo pisze:cześć Bejbi :mrgreen: jak Twoje zdrówko :?:
u nas chyba lamblia opanowana :ok: Mania i Buba już są po testach i FIVa też nie mają :mrgreen:
ciekawi nas czy dojdzie dzisiaj paczka :idea: i czy będą Ci te chrupki i mięska smakowały-bo my je lubimy nawet :ryk: i na nasze qoopy to działa nawet dobrze, nie robimy już cuchnących placków tylko jak to ta w niebieskim fartuchu powiedziała-qoopy jak z obrazka :ryk: :ryk:

Hejka :kotek: Czekamy czy przyjdzie listonosz :roll: nie mają tej karmy na wagę :( twierdzą że koty tak często nie mają alergii pokarmowej,tylko psy i tylko dla psów mają :x Zamówiłam 400gram na jutro.Ciekawe czy będzie :roll: dinzoo dobre wieści że Twoje koteczki zdrowe :ok:
Ja byłam u dentysty :evil: i tylko zapisała Dalacin C,ale to już samo schodzi.Była ropa w zębie mądrości.Nie chcą wyrwać :x bo dentystka powiedziała że mam iść ze skierowaniem do specjalnej poradni od zębów 8O
Obrazek ,

vailet

Post » Czw gru 01, 2011 10:54 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Gosiara pisze:Micia wczoraj zrobiła kupe jak kamień,dziś nie zrobiła w ogóle :roll: nie wiem co jest?Parafiny juz nie można podać bo podrażni jelita,dałam do Convalescenta trochę oliwy z oliwek....

Bejbi tak jak wczoraj pisałam też brzydkie twarde,małe i zielonkawe+tłuste kupy.Dziś jeszcze nie była.
Obrazek ,

vailet

Post » Czw gru 01, 2011 11:19 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

vailet pisze:

Hejka :kotek: Czekamy czy przyjdzie listonosz :roll: nie mają tej karmy na wagę :( twierdzą że koty tak często nie mają alergii pokarmowej,tylko psy i tylko dla psów mają :x Zamówiłam 400gram na jutro.Ciekawe czy będzie :roll: dinzoo dobre wieści że Twoje koteczki zdrowe :ok:
Ja byłam u dentysty :evil: i tylko zapisała Dalacin C,ale to już samo schodzi.Była ropa w zębie mądrości.Nie chcą wyrwać :x bo dentystka powiedziała że mam iść ze skierowaniem do specjalnej poradni od zębów 8O

Vailet naprawdę nie chcesz wyrywać ósemki u dentysty... Wierz mi!
A przed wyrwaniem trzeba pozbyć się ropnia, stąd Dalacin, bierzesz go?
Od wyrywania ósemek jest chirurg szczękowy, w ogóle tylko taki powinien wyrywać zęby.
najszczesliwsza

Post » Czw gru 01, 2011 11:23 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

najszczęśliwsza ropa sama schodzi i już tak nie boli,więc nie biorę.Jak zejdzie całkiem to pójdę z tym skierowaniem.Wyrywała mi 8-kę,ale u góry dwa lata temu.Te na dole są mniejsze i dlatego nie chce się podjąć.
Obrazek ,

vailet

Post » Czw gru 01, 2011 11:55 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

vailet pisze:

w opakowaniach 400gr to bardzo drogo wychodzi :cry: wcale się nie opłaca

a z wyrwaniem zęba to nie ma co marudzić tylko szorować do chirurga szczękowego, tym bardziej z ósemką :ok:

dinzoo

Post » Czw gru 01, 2011 12:04 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Ja nie marudzę :mrgreen: bo chciałam od razu.Dentystka powiedziała że chirurgia szczękowa nie robi takich rzeczy 8O 8O.U nas jest taka poradnia gdzie tylko takimi rzeczami się zajmują.
Nie plombują,a wyrywają,tną nawet w narkozie zęby,ale wszędzie gdzie nie zapytałam to za darmochę w tym roku nigdzie mnie nie przyjmą 8O 8O tylko z tym skierowaniem w tej specjalistycznej poradni.
Obrazek ,

vailet

Post » Czw gru 01, 2011 12:06 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

vailet pisze:Ja nie marudzę :mrgreen: bo chciałam od razu.Dentystka powiedziała że chirurgia szczękowa nie robi takich rzeczy 8O 8O.U nas jest taka poradnia gdzie tylko takimi rzeczami się zajmują.
Nie plombują,a wyrywają,tną nawet w narkozie zęby,ale wszędzie gdzie nie zapytałam to za darmochę w tym roku nigdzie mnie nie przyjmą 8O 8O tylko z tym skierowaniem w tej specjalistycznej poradni.

OMG to gdzie ty mieszkasz?
TŻ wyrywał ósemkę u chirurga szczękowego.
Nie ma terminów, idziesz i rwą.

To czym wg. cudownej dentystki zajmuje się chirurg szczękowy?
najszczesliwsza

Post » Czw gru 01, 2011 12:13 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

najszczesliwsza pisze:
vailet pisze:Ja nie marudzę :mrgreen: bo chciałam od razu.Dentystka powiedziała że chirurgia szczękowa nie robi takich rzeczy 8O 8O.U nas jest taka poradnia gdzie tylko takimi rzeczami się zajmują.

OMG to gdzie ty mieszkasz?
TŻ wyrywał ósemkę u chirurga szczękowego.
Nie ma terminów, idziesz i rwą.

To czym wg. cudownej dentystki zajmuje się chirurg szczękowy?

Wiesz że moje miasto to dno ze strony lekarskiej i weterynaryjnej,oprócz tego jednego weta.
Dentystka powiedziała że na chirurgii szczękowej to połamane szczęki drutują,a nie bawią się w takie rzeczy.Ja osobiście ją prosiłam właśnie by mnie tam skierowała.Trzeba mieć skierowanie
a dzień wcześniej byłam u lekarza z tym bo myślałam by dał antybiotyk,a on mnie zbył i kazał szałwią płukać i iść do dentysty.Pisałam że to konował wcześniej.Młody,a już olewa.
Obrazek ,

vailet

[poprzednia][następna]