Moderator: Estraven
Mania i Buba już są po testach i FIVa też nie mają
i na nasze qoopy to działa nawet dobrze, nie robimy już cuchnących placków tylko jak to ta w niebieskim fartuchu powiedziała-qoopy jak z obrazka

dinzoo pisze:cześć Bejbijak Twoje zdrówko
![]()
u nas chyba lamblia opanowanaMania i Buba już są po testach i FIVa też nie mają
![]()
dzisiaj Coco idzie się przebadać, potem jeszcze tylko Bajka![]()
ciekawi nas czy dojdzie dzisiaj paczkai czy będą Ci te chrupki i mięska smakowały-bo my je lubimy nawet
i na nasze qoopy to działa nawet dobrze, nie robimy już cuchnących placków tylko jak to ta w niebieskim fartuchu powiedziała-qoopy jak z obrazka
![]()
Czekamy czy przyjdzie listonosz 
Gosiara pisze:Micia wczoraj zrobiła kupe jak kamień,dziś nie zrobiła w ogólenie wiem co jest?Parafiny juz nie można podać bo podrażni jelita,dałam do Convalescenta trochę oliwy z oliwek....
vailet pisze:dinzoo pisze:cześć Bejbijak Twoje zdrówko
![]()
![]()
ciekawi nas czy dojdzie dzisiaj paczkai czy będą Ci te chrupki i mięska smakowały-bo my je lubimy nawet
![]()
HejkaCzekamy czy przyjdzie listonosz
nie mają tej karmy na wagę
twierdzą że koty tak często nie mają alergii pokarmowej,tylko psy i tylko dla psów mają
Zamówiłam 400gram na jutro.Ciekawe czy będzie
dinzoo dobre wieści że Twoje koteczki zdrowe
Ja byłam u dentystyi tylko zapisała Dalacin C,ale to już samo schodzi.Była ropa w zębie mądrości.Nie chcą wyrwać
bo dentystka powiedziała że mam iść ze skierowaniem do specjalnej poradni od zębów
vailet pisze:dinzoo pisze:cześć Bejbijak Twoje zdrówko
![]()
![]()
![]()
HejkaCzekamy czy przyjdzie listonosz
nie mają tej karmy na wagę
twierdzą że koty tak często nie mają alergii pokarmowej,tylko psy i tylko dla psów mają
Zamówiłam 400gram na jutro.Ciekawe czy będzie
dinzoo dobre wieści że Twoje koteczki zdrowe
Ja byłam u dentystyi tylko zapisała Dalacin C,ale to już samo schodzi.Była ropa w zębie mądrości.Nie chcą wyrwać
bo dentystka powiedziała że mam iść ze skierowaniem do specjalnej poradni od zębów

vailet pisze:Ja nie marudzębo chciałam od razu.Dentystka powiedziała że chirurgia szczękowa nie robi takich rzeczy
![]()
.U nas jest taka poradnia gdzie tylko takimi rzeczami się zajmują.
Nie plombują,a wyrywają,tną nawet w narkozie zęby,ale wszędzie gdzie nie zapytałam to za darmochę w tym roku nigdzie mnie nie przyjmą![]()
tylko z tym skierowaniem w tej specjalistycznej poradni.
najszczesliwsza pisze:vailet pisze:Ja nie marudzębo chciałam od razu.Dentystka powiedziała że chirurgia szczękowa nie robi takich rzeczy
![]()
.U nas jest taka poradnia gdzie tylko takimi rzeczami się zajmują.
Nie plombują,a wyrywają,tną nawet w narkozie zęby,ale wszędzie gdzie nie zapytałam to za darmochę w tym roku nigdzie mnie nie przyjmą![]()
tylko z tym skierowaniem w tej specjalistycznej poradni.
OMG to gdzie ty mieszkasz?
TŻ wyrywał ósemkę u chirurga szczękowego.
Nie ma terminów, idziesz i rwą.
To czym wg. cudownej dentystki zajmuje się chirurg szczękowy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: taizu i 20 gości