CoToMa pisze:Ja wolę nie oglądać, wystarczy mi to co czytam
wiele niecenzuralnych słow ciśnie mi sie na usta,powstrzymuje mnie tylko ban

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:Ja wolę nie oglądać, wystarczy mi to co czytam
mrr pisze:Obejrzałam. Zgroza.
myamya pisze:andorka pisze:Wypowiedź Tomasza Matkowskiego http://pl-pl.facebook.com/people/Tomasz ... 1052323108 temat kociarni w Uwadze, na wyjątkowo lotnym poziomi, myślę że będzie wstydził sie już na tym forum pokazać
Czy ktoś mógłby skopiować dla osób niezalogowanych na FB?
agata-air pisze:Panie Tomaszu proszę powstrzymać się od pomówień. Viva nie raz weszła tam bez kamer i nie jedno własnymi rękami Prezes i wolontariusze tam ocieplali, naprawiali a nawet budowali. Daleko Panu do zrobienia tam tyle ile wielu wolontariuszy przez lata zrobiło. Idąc dalej- gdyby nie Viva nigdy by Pan tam nie wszedł a Magdalena S. dalej zbierałby zwierzęta od gmin tylko po tym by ginęły w tym piekle. Proszę się trochę opanować bo do działacza z prawdziwego zdarzenia jeszcze daleko...
agata-air pisze:magaaaa pisze: najlepiej zweryfikować ją byłoby telefonując do kierownika schroniska.
Nie wiem czy tak najlepiej....tak naprawdę to czy kierownik jest kierownikiem? Czyim kierownikiem? Na jakie podstawie? Właściciel zwierząt stwierdził, że "to nie mój kierownik" i podał procedury adopcyjne, które póki co się potwierdzają...jeśli dodamy słowa tomasza matkowskiego o "wrogim terenie" to już chyba wiemy, że...nic tu nie jest pewne i oczywisteDo tego słowa "kierownika" nie są takie jak słowa jego szefa=sponsora. Kto jest właściwym źródłem informacji? Wychodzi na to, że każdy sobie rzepkę skrobie.
Jestem ciekawa czy w końcu wpuszczono schroniskowe psy do schroniska czy koczują przed bramą bo w "zamieszaniu przy decydowaniu" nikt ich nie zauważał
Życzę kierownikowi by jak najszybciej udało mu się nie tylko "ogarnąć" zwierzęta a całą sytuację. Póki co pomoc która pojawiała się po reportażu Uwagi została bezpowrotnie zmarnowana- sponsorzy się zniechęcili, wolontariusze się zniechęcili, adoptujący się zniechęciliZapewne to nie P. Tomasza wina ale czy dla zwierząt ma to jakieś znaczenie?
Elżbieta pisze:Mają być konkretne pytania?To proszę-:
1/dlaczego w minione dni sobota,niedziela VIVA nie została wpuszczona do Korabiewic?Co oni zrobili takiego,że nie są godni wpuszczenia do środka?
2/jeśli nie weszła VIVA-która z fundacji może wejść?Grzegorz Bielawski i jego ekipa?
3/jest ponoć 100 suk szczennych- to prawda?
4/jakie zamiary macie Państwo co do niedżwiedzi?Czy będziecie Państwo szukać organizacji na zachodzie,które przejmą opiekę nad nimi?
5/czy zgodnie z prawdą na terenie Korabiewic są konie?Co z nimi?
------------
Miało być konkretnie-mam nadzieję,że spełniłem ten wymóg!I w jedno nie uwierzę,że chodzi o ziemię.Ziemia ładna,ale nie ma na niej złóż ropy naftowej ani gazu łupkowego.Dlaczego nie mogą pomóć fundacje prozwierzęce?
Waldek
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 1097 gości