Choruje. Zapalenie spojówek, nosa, gardła. Myślę, że pojawienie się nadżerek to kwestia czasu. Czyli albo herpes powikłany albo kalici.
Kciuki kocinko za ciebie mocno trzymam.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
eju pisze:...
Czy rozumiemy? Nawet nie wiecie jak bardzo ...
Dałem info do przemyśleń dla 1 osoby a nie całego świata. Czy jakikolwiek inny portal, kiedykolwiek zareagował na ogłoszenie, sugerując zmianę tytułu? Chyba nie. Po prostu akceptują nie patrząc na treść. Nie ważne co, nie ważne kto. Może być i ogłoszenie pseudohodowli. Ważne że jest ruch. U nas jednak jak widać jest inaczej.
Jak usiądziecie i ochłoniecie, może zrozumiecie sens napisanych słów - jak mogą patrzeć na takie tytuły osoby z zewnątrz (DUŻYMI LITERAMI TO WYTŁUMACZĘ: Osoby niekoniecznie z kociego świata, nie znających realiów i problemów, ot zwykli szarzy ludzie, czytelnicy). Wtedy może dojdziecie o co mi konkretnie chodziło ...
Pozdrawiam
GreGoR
autor wytkniętego meila
PS
Ja nie znam realiów ... no te słowa po nocach mi się będą śnić - dziękuję
Żeby chociaż autorka posta napisała pytanie, nie wiem - coś w odpowiedzi na meila. To nie. Lepiej smarować na miau. To jest właśnie "dziwny urok" tego miejsca i nie jednej wojny. Ale cóż. Widocznie tak ma tu być i z tym ludziom tu dobrze. I nie zapomnijcie się teraz obrazić i skreślić Domowe Tygrysy ze swojej listy portali ogłoszeniowych ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 77 gości