SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 29, 2011 23:51 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:
ilgatto pisze:Małgosiu dla Ciebie po prostu good times ; http://www.youtube.com/watch?v=iqL1BLzn3qc Obrazek

Dziekuję, Aneczko :D .
I mam nadzieję, do zobaczenia jutro :ok: .

Daj znać.Obrazek
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Śro lis 30, 2011 7:28 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Cześć i czołem :)
Gosiu, za pracę :ok:
Tabletki wysłałam Ci przedwczoraj.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lis 30, 2011 8:09 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Jak pracy nie ma to nie ma a jak się zaczęło to aż z nadmiarem :lol: Fajnie, że coś się ruszyło :ok:
No i akcja z byłym mężem.. 8O
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Śro lis 30, 2011 8:21 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

A to się dzieje 8O
:ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro lis 30, 2011 17:19 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Obrazek
Obrazek
Obrazek
najszczesliwsza

Post » Śro lis 30, 2011 17:47 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Gosiu przepraszam, że pytam, czy mój przelew dotarł? :P
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro lis 30, 2011 20:46 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Hej, Gosieńko, ale się dzieje :ok:
No patrz, tyle czasu nic pracy nie było, a jak się wali , to ze z dwóch żródeł :ok: :ok: .
mam nadzieję, ze wybór słuszny

Akcja z byłym - szok 8O . No cóż, czasem wraki tez maja resztki serca, zwłaszcza, jeśli byli ludżmi inteligentnymi, którym nałóg zycie poplątał. A Twój musiał być jeszcze człowiekiem wrażliwym , skoro miał artystyczna duszę.
Zdjęcia Niuniusia - bezcenne i urocze , masz cudowną pamiątkę :1luvu:
Napisz jak w nowej - starej pracy jest . Kciukaski oczywiście :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro lis 30, 2011 20:49 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Iza jutro wyślę to to, dziś w końcu zapomniałam :oops: a miałam plana Małgosi wcisnąć... bo ja jeszcze nigdzie nie wychodzę...
najszczesliwsza

Post » Śro lis 30, 2011 20:55 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Cześć :piwa:
Meldujemy się tak późno na wątku bo tydzień bez kompa byłam... :evil: Trojana sobie niechcący zwaliłam a znajomy informatyk miał nawał pracy... Ale jesteśmy i trzymamy za Was kciuki :ok: :ok: :ok: . Bo to, co się działo przez te dni doczytamy z czasem... :oops:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Śro lis 30, 2011 21:11 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

najszczesliwsza pisze:Iza jutro wyślę to to, dziś w końcu zapomniałam :oops: a miałam plana Małgosi wcisnąć... bo ja jeszcze nigdzie nie wychodzę...

To siedż w chałupie na du..e i nie marudż, nie pali się :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro lis 30, 2011 21:12 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

alab108 pisze:Gosiu przepraszam, że pytam, czy mój przelew dotarł? :P

Alu, oczywiście, że dotarł, bardzo dziękuję :1luvu: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro lis 30, 2011 21:17 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

izka53 pisze:Hej, Gosieńko, ale się dzieje :ok:
No patrz, tyle czasu nic pracy nie było, a jak się wali , to ze z dwóch żródeł :ok: :ok: .
mam nadzieję, ze wybór słuszny

Akcja z byłym - szok 8O . No cóż, czasem wraki tez maja resztki serca, zwłaszcza, jeśli byli ludżmi inteligentnymi, którym nałóg zycie poplątał. A Twój musiał być jeszcze człowiekiem wrażliwym , skoro miał artystyczna duszę.
Zdjęcia Niuniusia - bezcenne i urocze , masz cudowną pamiątkę :1luvu:
Napisz jak w nowej - starej pracy jest . Kciukaski oczywiście :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Cześć, Izuś :D .
Na Twoim wątku doczytałam, że u Ciebie w pracy też okej.
To trzymam za to :ok: .
No cóż, mój były potężne wady miał, nie do przejścia, niestety...
Ale to był naprawdę ładny gest z jego strony...nie spodziewałam się.
Wiktor był taki śliczny...zawsze był taki.
Z miotu wcale nie najładniejszy, choc rudy.
Ale raz spojrzałam, i od razu wiedziałam, że to on. To był wybór serca, jedyny taki.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro lis 30, 2011 21:18 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

cześć...krasnolutku :1luvu:
wczoraj byłam, doczytałam i cieszę się z Tobą :lol:
patrzyłam na fotę i nie załapałam kto to :?: teraz już wiem, że to Twoje kochanie :cry:
Maryś się do Ciebie nie odzywał przypadkiem :?: :D
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Śro lis 30, 2011 21:19 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

juana pisze:Cześć :piwa:
Meldujemy się tak późno na wątku bo tydzień bez kompa byłam... :evil: Trojana sobie niechcący zwaliłam a znajomy informatyk miał nawał pracy... Ale jesteśmy i trzymamy za Was kciuki :ok: :ok: :ok: . Bo to, co się działo przez te dni doczytamy z czasem... :oops:

Asia, wreszcie jesteś :D !
Siostra pisała u Ciebie na wątku, co i jak, ale dobrze, że komp dał sie postawić na nogi :ok: .

vip

[poprzednia][następna]