Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto lis 29, 2011 10:59 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

vailet pisze:Bejbi próbuję codziennie dawać sparzonego kurczaka drobno pokrojonego i nic :twisted: Cały czas jeszcze się łudzę.Ręce od mycia po mięsie mam popękane i szczypią,a ona beee.Nigdzie próbek nie mają sensitivity control :x nawet na wagę nie ma,a w zeszłym tygodniu jeszcze było.

chodzi o karmę royal cannin :?:
mokrą czy suchą :?:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Wto lis 29, 2011 11:10 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Mój Rysiu nie lubi mokrej ani RC ani z Hillsa. ale za to chrupki jak najbardziej :twisted:
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Wto lis 29, 2011 11:51 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto lis 29, 2011 12:17 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Gosiara pisze:A ja miałam tak spuchniety ryj kiedyś że poszłam do dentysty dała mi antybiotyk i braniu jego miałam się zgłosić do chirurgi szczękowej na zabieg pod narkoza wyrywania korzeni i uciekłam nie poszłam :ryk:

To tak jak mój TŻ :mrgreen: ja nie boję się dentysty bo dobre znieczulenia teraz są :ok:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Wto lis 29, 2011 12:18 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Witaj Karola znów fajny kotek :P
Obrazek ,

vailet

Post » Śro lis 30, 2011 8:48 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Obrazek
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Śro lis 30, 2011 8:49 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

witamy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Śro lis 30, 2011 9:25 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Witajcie Lilianna i Edytka :kotek: :) Bejbi olała już Hepatic to znak że już go nie potrzebuje :ok: Teraz woli karmę na alergię pokarmową,ale w tej chwili nie mam :| bo u weta ciągle brak,ale dinzoo mi próbki wysłała wczoraj i bardzo jej dziękuję :1luvu: :1luvu: jutro powinno dojść.Pogorszyły się kupale przez to :( bo miałam próbki Husse i Josera dla kociąt,a że nic nie chciała tylko jakoś to, to kupy są zielonkawe :x i małe.Wali dwa razy dziennie :? Są suche,ale takie tłuste dziwne.Te karmy nie mają włókien do których Bejbi jest przyzwyczajona.
Kurczaka nadal zakopuje :x
Obrazek ,

vailet

Post » Śro lis 30, 2011 9:28 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Mój Rudy zakopuje każde mięcho, a i u Rysia zauważyłam ten objaw
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Śro lis 30, 2011 9:34 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Lilianna J-wie pisze:Mój Rudy zakopuje każde mięcho, a i u Rysia zauważyłam ten objaw

Noż co to za koty :x mięsożerne?Niedługo trawą będą żyły :| Miesiąc temu jakoś tak :roll: czy trochę ponad,robiłam posiew bo kupa zielona i nic :| e-coli fizjologiczne.Nie mogę w szaleństwo wpaść i co miesiąc robić bo to inna przyczyna.Jak miała ten probiotyk to kupy były ładne i tak nie śmierdziały,ale za długo też nie można podawać.10 dni brała.
Obrazek ,

vailet

Post » Śro lis 30, 2011 9:35 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Rysio to w ogóle nie ja praktycznie już mięsa. bo nawet na kurczaka już patrzy krzywym okiem. Teraz już tylko swoje chrupki wsuwa
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Śro lis 30, 2011 9:40 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

MIŁEJ ŚRODY
Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Śro lis 30, 2011 10:15 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Wklejam rachunki od wymazu i wizyty no i część za karmy weterynaryjne.
Obrazek ObrazekObrazek Obrazek
Obrazek ,

vailet

Post » Śro lis 30, 2011 10:25 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

vailet pisze:Witajcie Lilianna i Edytka :kotek: :) Bejbi olała już Hepatic to znak że już go nie potrzebuje :ok: Teraz woli karmę na alergię pokarmową,ale w tej chwili nie mam :| bo u weta ciągle brak,ale dinzoo mi próbki wysłała wczoraj i bardzo jej dziękuję :1luvu: :1luvu: jutro powinno dojść.Pogorszyły się kupale przez to :( bo miałam próbki Husse i Josera dla kociąt,a że nic nie chciała tylko jakoś to, to kupy są zielonkawe :x i małe.Wali dwa razy dziennie :? Są suche,ale takie tłuste dziwne.Te karmy nie mają włókien do których Bejbi jest przyzwyczajona.

Vailet a próbowałaś podawać Bejbisi psyllium :?:
moje od miesiąca dostają i wczoraj to nawet wetka powiedziała, że mają kupki jak z obrazka :ryk: :mrgreen:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Śro lis 30, 2011 10:37 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

dinzoo pisze:
vailet pisze:Witajcie Lilianna i Edytka :kotek: :) Bejbi olała już Hepatic to znak że już go nie potrzebuje :ok: Teraz woli karmę na alergię pokarmową,ale w tej chwili nie mam :| bo u weta ciągle brak,ale dinzoo mi próbki wysłała wczoraj i bardzo jej dziękuję :1luvu: :1luvu: jutro powinno dojść.Pogorszyły się kupale przez to :( bo miałam próbki Husse i Josera dla kociąt,a że nic nie chciała tylko jakoś to, to kupy są zielonkawe :x i małe.Wali dwa razy dziennie :? Są suche,ale takie tłuste dziwne.Te karmy nie mają włókien do których Bejbi jest przyzwyczajona.

Vailet a próbowałaś podawać Bejbisi psyllium :?:
moje od miesiąca dostają i wczoraj to nawet wetka powiedziała, że mają kupki jak z obrazka :ryk: :mrgreen:

Tak :| to nie dla niej.Dawałam Royala Fibre z psyllium.Płakała,a kupa jak kokon wielkiego owada
wyglądała.
Obrazek ,

vailet

[poprzednia][następna]