Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 28, 2011 18:57 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

caldien pisze:Dziękuję Kuleczko! Pomogło! :mrgreen:

Duża miała dzisiaj zły sen, śniło jej się, że zawiozła nas do swojej mamy na przechowanie i uciekliśmy jej z balkonu i Duża biegała i nas szukała i płakała strasznie i nie mogła nas znaleźć! W końcu mnie wypatrzyła, ale Mroczka nie potrafiła rozpoznać, bo było dużo czarnych kotów, i Duża była przerażona, co ona powie Jaaanie?
Z tego wszystkiego oberwało mi się dużą ilością głasków-na-siłę z rana :roll:
Duża paranoiczka, ja wam mówię!
Badylek zdegustowany

Fajnie, że pomogłam :)
A twoja Duża mogłaby zrobić rzecz prostą - wziąć do domu WSZYSTKIE czarne koty :ryk:
QQ

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon lis 28, 2011 20:15 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Duża mówi, że to wcale nie jest pewne, czy Badylek by gdzieś nie nawiał w ataku paniki i prosi, żeby uważać. Nawet przez sen.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto lis 29, 2011 21:47 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Kazałem Dużej uważać!
Nawet w snach nie chcę się narażać na gapiostwo Dużej!
Duża dawała dzisiaj zbyt poufale kiełbaski Mroczkowi i na nią syknął. Dawno nie syczał!
Ja nigdy na Dużą nie syczałem, tylko jak chcę, żeby na mnie zwróciła uwagę to robię takie ciche "psss psss"
Badylek relacjonujący

Chociaż może na mnie syknął.. Na mojej wizycie w DT, oberwałam Badylastymi pazurami, ale nie pamiętam czy syk był, czy nie :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Wto lis 29, 2011 21:57 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Mroczku, syczałeś?
Ostatnio w gabinecie Pralcia powiedziała do dużej: "fuck, fuck".
ciocia wet się śmiała
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto lis 29, 2011 22:25 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

A owszem, syczałem! Bo mi kładła rękę na MÓJ kocyk na MOJEJ kanapie!
Ale już spokojnie odpoczywam z brzuszkiem do góry. Duża siedzi jakieś 2 metry ode mnie, więc jestem bezpieczny!
Mroczek odpoczywający przed kolejnym stresem
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Post » Śro lis 30, 2011 6:11 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Mroczku, jaki stres Ciebie czeka?
Jak pokazujesz brzuszek, to musisz czuć się bezpieczny
Fasolka współczująca
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro lis 30, 2011 10:17 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Właśnie nie wiem jak interpretować zachowanie Mroczka :roll: Ostatnio podsiada mnie w ciągu 10 sekund i ucieka dopiero, kiedy jest pewien,że tego miejsca nie odpuszczę; większość czasu leży na (a nie za ;) ) swojej drugiej kanapie, zwykle w pozycji "łapki w górze, pokaż brzuszek", na korytarzu też się właśnie w takiej pozycji sadowi... A jednocześnie nadal zwykle ucieka przede mną :(
Chyba wniosek jest jeden - miejsce ok, ale Duża nie ok :(

Duża = stres w Mrocznej Matematyce
Mroczek

Brzydko wczoraj zwymiotowałem :oops: Z języczkiem na wierzchu, Duża mówi, że nigdy kota tak wymiotującego nie widziała i się martwi :oops:
Badylek
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Śro lis 30, 2011 10:50 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

caldien pisze:Brzydko wczoraj zwymiotowałem :oops: Z języczkiem na wierzchu, Duża mówi, że nigdy kota tak wymiotującego nie widziała i się martwi :oops:
Badylek

Badylku, kłaczek ;)

Ptachu.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Śro lis 30, 2011 11:33 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

ja też uciekam jak do mnie Duzi podchodzą, w szczególności jak szybko

najbardziej lubię sam przyjść, a jak oni idą do mnie to robię unik

stara Duża z kopalni mówi, że to taki odruch bezwarunkowy jak kot był bezdomny i musiał sobie radzić i uważać

hmm, podobno ciężko się tego pozbyć

Zdzichu ze swojego parapeta
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Śro lis 30, 2011 20:51 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

kaja555 pisze:ja też uciekam jak do mnie Duzi podchodzą, w szczególności jak szybko

najbardziej lubię sam przyjść, a jak oni idą do mnie to robię unik

stara Duża z kopalni mówi, że to taki odruch bezwarunkowy jak kot był bezdomny i musiał sobie radzić i uważać

hmm, podobno ciężko się tego pozbyć

Zdzichu ze swojego parapeta

Ciężko.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt gru 02, 2011 21:29 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Miaubry!
Nie mam co pisać, nudzię się dzisiaj. Mroczzek śpi na swojej kanapie, ja z mojej kanapy zlazłem bo Duża się chciała przytulać, a ja się nie chcialem!
Badylek nietykalski
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Pt gru 02, 2011 22:57 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Nudzenie się jest fajne, Badylku.
Żadnych głupich atrakcji, żadnych nowych kotów w łazience, żadnego gonienia przez Franię, duża ospała i bez zmartwień.
Chciałabym się ponudzić :oops:
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob gru 03, 2011 8:38 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Ja się czujesz Badylku, wszystko dobrze?
Haker

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

[poprzednia][następna]