Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Była bardzo podobna, ale nim pojawiło się to ogłoszenie, i paroletnia, a ta z ogłoszenia ma 12 lat i jest po jakimś zabiegu nie pamiętam jakimLidka pisze:U Parczyka jest ogłoszenie, że na Tysiącleciu zginęła trikolorka. Czy u nas nie ma takiej przypadkiem?
charm pisze:Była bardzo podobna, ale nim pojawiło się to ogłoszenie, i paroletnia, a ta z ogłoszenia ma 12 lat i jest po jakimś zabiegu nie pamiętam jakimLidka pisze:U Parczyka jest ogłoszenie, że na Tysiącleciu zginęła trikolorka. Czy u nas nie ma takiej przypadkiem?![]()
ale na wszelki wypadek wszystkie pojawiające się tam ogąoszenia mam w telefonie.
a nasze ogłoszenia wiszą?![]()
BOENA pisze:Dzisiaj rano zadzwoniła do mnie koleżanka z informacją,że na Jej posesję podrzucono 2 kociaki![]()
Mają podobno ok.2-3 miesięcy,nie boją się ludzi.
Mimo,że koleżanka ma persa i dom,nie może?,nie chce?,nie potrafi? się Nimi zająć![]()
Są w Siemianowicach.
Myślała,że ja zabiorę,ale w tym momencie nie mogę.
Czy jest może Ktoś chętny,aby dać tym maluszkom DT?
Lidka pisze:BOENA pisze:Dzisiaj rano zadzwoniła do mnie koleżanka z informacją,że na Jej posesję podrzucono 2 kociaki![]()
Mają podobno ok.2-3 miesięcy,nie boją się ludzi.
Mimo,że koleżanka ma persa i dom,nie może?,nie chce?,nie potrafi? się Nimi zająć![]()
Są w Siemianowicach.
Myślała,że ja zabiorę,ale w tym momencie nie mogę.
Czy jest może Ktoś chętny,aby dać tym maluszkom DT?
Bożenko zadzwoń do Jaagi. Ona takie zdrowe ostatnio ofiarowała się wziąć. Może ma jeszcze miejsce. U Niej adopcje maluchów jakoś idą.
Telefon jest na jej stronie zkociegodworu.pl
puskas pisze:Mam pytanko-czy ktoś wie w jakim wieku jest Irina?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 769 gości