Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:...gorzej, że właśnie jaśnie pani wykończyła kolejnego kociaka, takiego 8-tygodniowegocały weekend twierdziła, że jest przeżarty dlatego ma biegunkę, była w niedzielę z psem u weta i nie wzięła tych kociaków mimo, że miały już wynicowane odbyciki. No to jeden już nie żyje, dziewuszka trikolorka.
Zdaje się, że schron przejmiemy z 10 zwierzakami, bo resztę wykończy. Przecież od 1.01 będzie bez pracy więc musi przyoszczędzić. Stawka dzienna żywieniowa pewnie spadnie do 1 grDo odstrzału jest ten babiszon albo przynajmniej do zamknięcia:evil:
Cammi pisze:Tweety pisze:...gorzej, że właśnie jaśnie pani wykończyła kolejnego kociaka, takiego 8-tygodniowegocały weekend twierdziła, że jest przeżarty dlatego ma biegunkę, była w niedzielę z psem u weta i nie wzięła tych kociaków mimo, że miały już wynicowane odbyciki. No to jeden już nie żyje, dziewuszka trikolorka.
Zdaje się, że schron przejmiemy z 10 zwierzakami, bo resztę wykończy. Przecież od 1.01 będzie bez pracy więc musi przyoszczędzić. Stawka dzienna żywieniowa pewnie spadnie do 1 grDo odstrzału jest ten babiszon albo przynajmniej do zamknięcia:evil:
Oglądałam ostatnio Dextera. TV ma zły wpływ na widzów. Zły wpływ....
annakreft pisze:a Ritka ok? bo jak byłam ostatnio to raczej Ritka głośniej oddychała, a jest na sobotę![]()
czy w razie czego znajdzie się jakiś kocio do wypożyczenia ? bo ja mam tylko Misia a on waży pięć kilo i tak raczej kiepsko mógłby znieść galeriowanie (moje ręce też)
miszelina pisze:annakreft pisze:a Ritka ok? bo jak byłam ostatnio to raczej Ritka głośniej oddychała, a jest na sobotę![]()
czy w razie czego znajdzie się jakiś kocio do wypożyczenia ? bo ja mam tylko Misia a on waży pięć kilo i tak raczej kiepsko mógłby znieść galeriowanie (moje ręce też)
W kociarni sa jeszcze Kufel i Mea, innych bym nie ryzykowała.![]()
Ale moze ktoś mógłby jakiegoś kota podrzucić. Rita dzisiaj ok, szaleje (gertaaa dzwoniła)
Tweety pisze:WYGRALIŚMY!!!! będziemy prowadzić schronisko w Ostródzie przez najbliższe 3 lata.
To będzie okrutne wyzwanie i straszna orka ale dla tych zwierzaków to jedyna szansa aby odżyły
annakreft pisze:mahob pisze:annakreft pisze:i tak będe po kweście zwracać kocimiaka do cat roomu więc nie unikną mizianka
Zapraszam - podzielimy się pracą: ja sprzątam, Ty miziaszMoże być?
a możemy pół na półpomogę i pomiziam
lutra pisze:w tę najbliższą?
pierwsza zmiana, tak?
paw pisze:ja bym mogła pokwestować w sobotę na pierwszej zmianie ( z kotem i człowiekiem mądrzejszymi ode mnie, ale z tym nie powinno być problemu)
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], Silverblue, Talka i 450 gości