KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 29, 2011 14:08 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Po dyżurze:
na zdrowej: Zuzia kaszle/kicha sama nie wiem jak to określic, ale ma apetyt i szaleje. Reszta super, dzisiaj nawet Arletka się bawiła zamiast biadolic przy drzwiach :wink:
na kwarantannie:
Imbir przejął rolę Longera i pierwszy wita w drzwiach. Jest też największym miziakiem w KCH :ok:
Michałową wyciągnęłąm zza boksów i włożyłam do boksu, bo na wolności świruje :(
Werka jest rozkoszna, tak jak piszesz Dorotko, druga Nelcia :1luvu: :1luvu:
Maurycy po długim mizianiu ledwie skubnął jedzenie, bez miziania nawet nie powąchał :roll: Reszta rodzinki super.
Udało mi się odrobaczyc Imbirka i Werke (dziewczyna dzielnie walczyła :ok: ). Niestety nie udało mi się odrobaczanie Pingwina, pogryzł, posyczał i tyle... Może ktoś bardziej doświadczony, albo jak będą dwie osoby na dyżurze :roll:
Paulinka na szafie w koszyczku, już chyba nie musi byc w boksie?
Reszta ok. Szamali kurczaka, Inka nie mogła uwierzyc, że tak mało przyniosłam i chciała zjeśc woreczek...

Bezdomniaczki nakarmione, byli tylko:Skarpetek i Rudzielec.

Zwolnione boksy są wymyte.
Nie ma ani kropli płynu do naczyń.
Połamałam szotkę do mycia, tą z mechanizmem do wyciskania; odkupię.

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Wto lis 29, 2011 14:10 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

I zalecam kalosze na dyżur, bo przed kociarnią błocisko :!:

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Wto lis 29, 2011 14:45 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

PRZEPRASZAM , JA W KWESTII FORMALNEJ :
1/ Czy w tym roku nasze strowarzyszenie nie będzie miało żadnych firmowych kalendarzy dla naszych fanów ? a jakby tak się sprężyć , przecież mamy takie piękne zdjęcia kotków które szukają albo już znalazły dom ? w zeszłym roku kalendarze cieszyły sie WIELKIM wzięciem , nie muszą być przecież na "magnesie" - zwykłe planszowe też by były fajne.
2/ Jeśli ktoś (poza Terenią która jest na delegacji i nie ma teraz czasu się tym zająć) ma dostęp do stronki NND , to w "kotach do adopcji " jest jeszcze Zenek który został na stałe u MartynyP oraz Longerek - może warto by ich już przenieść do wyadoptowanych ?

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Wto lis 29, 2011 14:51 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Mara S pisze:Gosiu wzięłam ostatnio książeczki Twoich małych kociaków do podpisu przy szczepieniach - dziś mam dyżur to je zostawię, no i za 3 tygodnie od tamtego terminu powinna być powtórka...

Bardzo dziękuje za przypomnienie i za zabranie książeczek - niestety szczepienia bez podpisu lekarza bywają kwestionowane, lepiej uzupełniać takie rzeczy dopóki sie pamięta.

gosiakot

Post » Wto lis 29, 2011 15:16 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

The Szops pisze:I zalecam kalosze na dyżur, bo przed kociarnią błocisko :!:

Już od wczoraj taki bałagan panuje
ObrazekObrazek

jedno serce, jedna miłość - tylko MAN UTD i żona :-)

wolontariusz

Od: Pt mar 25, 2011 9:14

Post » Wto lis 29, 2011 15:23 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

No a wniedzięle było tak pięknie, śpiewałam sobie " Gdy strumyk płynie z wolna.... :ryk:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto lis 29, 2011 15:34 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Dorota Wojciechowska pisze:No a wniedzięle było tak pięknie, śpiewałam sobie " Gdy strumyk płynie z wolna.... :ryk:

:lol:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Wto lis 29, 2011 15:37 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Gosiu pomysł z kalendarzem świetny :D
Ale czasu niewiele :roll:
Kto się tym zajmował w zeszłym roku?
Może i teraz pomoze :mrgreen:

Cookie1706

Post » Wto lis 29, 2011 15:39 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Cookie1706 pisze:Gosiu pomysł z kalendarzem świetny :D

Składała chyba Marta a drukowała córka Jadzi i Wiesia
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto lis 29, 2011 19:01 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

zalozylam FB dla suni podrzuconej do Alwametu prosze udostepniajcie

http://www.facebook.com/event.php?eid=2 ... 5162996226
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Wto lis 29, 2011 21:02 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Dorota Wojciechowska pisze:

Pytam więc wszystkich kto może pomóc , czy można coś zrobić żebyśmy szybciutko opracowali i dali do druku kalendarz ? zwykły - i tak chodzi o pomoc dla naszych kociaków , przecież nie chodzi o kalendarz Pirelli., ale jak MY BYŚMY SIĘ ROZEBRAŁY to z pewnością kalendarz by się rozleciał- co do mnie to w szwach :) !!!

gosiakot

Post » Wto lis 29, 2011 21:12 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

W ubieglym roku mysmy sie zajmowaly kalendarzami tzn moja Gosia a Marta tylko rozprowadzaniem.
Niestety w tym roku nikt inny sie tym nie zajal a Gosia nie moze juz bo drukuje w duzych ilosciach plakaty i nalepki na puszki ile mozna za darmo drukowac? w koncu nie mamy wlasnej drukarni.

Moze Ewa wiec cos na ten temat moze gdzies w innej drukarni sa zamowione nie mam pojecia.
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Wto lis 29, 2011 21:23 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

jadziaII pisze:

W ubieglym roku mysmy sie zajmowaly kalendarzami tzn moja Gosia a Marta tylko rozprowadzaniem.
Niestety w tym roku nikt inny sie tym nie zajal a Gosia nie moze juz bo drukuje w duzych ilosciach plakaty i nalepki na puszki ile mozna za darmo drukowac? w koncu nie mamy wlasnej drukarni.

Moze Ewa wiec cos na ten temat moze gdzies w innej drukarni sa zamowione nie mam pojecia.

Nikt nie wymaga od was Jadziu tego żebyście drukowały cos bez przerwy :roll:
Wiadomo, że nie posiadacie drukarni, ja przynajmniej jej u Ciebie nie widziałam :D a nawet w piwnicy byłam :wink:

Czy ktoś inny ma możliwości, żeby pomóc przy kalendarzu?
Zdjęć mamy sporo 8) Terenia wrzuciła wszystkie, które robił mój wujek na picasa o ile mi wiadomo :smokin:

Cookie1706

Post » Wto lis 29, 2011 21:30 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

gosiakot pisze:PRZEPRASZAM , JA W KWESTII FORMALNEJ :
1/ Czy w tym roku nasze strowarzyszenie nie będzie miało żadnych firmowych kalendarzy dla naszych fanów ? a jakby tak się sprężyć , przecież mamy takie piękne zdjęcia kotków które szukają albo już znalazły dom ? w zeszłym roku kalendarze cieszyły sie WIELKIM wzięciem , nie muszą być przecież na "magnesie" - zwykłe planszowe też by były fajne.
2/ Jeśli ktoś (poza Terenią która jest na delegacji i nie ma teraz czasu się tym zająć) ma dostęp do stronki NND , to w "kotach do adopcji " jest jeszcze Zenek który został na stałe u MartynyP oraz Longerek - może warto by ich już przenieść do wyadoptowanych ?

Gosiu
ad 1 jeśli się znajdzie ktoś chętny żeby się tym zająć E2E czyli od końca do konca to mozemy to sfinansować

ad 2 zaraz sprobuję zmienić

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Wto lis 29, 2011 21:32 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

ponawiam pytanie

KTO JESZCZE MA PUSZKI I KIEDY SIĘ ROZLICZAMY???

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

[poprzednia][następna]