Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tomasz Matkowski pisze:Zgadzam się z Tobą w stu procentach. ja też chciałem żeby adopcje ruszyły natychmiast, bo za 2 tygodnie wszyscy zapomną o sprawie.
co do czipowania psów.
oczywiście że będą.
na razie jednak robimy rzecz ważniejszą: odrobaczanie.
kolejny krok to odpchlanie.
sterylki aborcyjne
w dwa tygodnie po odrobaczeniu - szczepienia.
czipowanie w tym momencie jest najmniej istotne i nie bardzo rozumiem czemu tak się tym czipowaniem pubiczność entuzjazmuje. przecież te psy są na ogrodzonym terenie, w ponumerowanych zagrodach. nie zgubią się.
są obfotogfrafowane, a czipy oczywiście też będą, już zostały zakupione. spokojnie!
oczywiście chcemy aby każdy pies oddany do adopcji czy dt był zaczipowany, to jasne.
usypianie ślepych miotów budzi mój sprzeciw, bo wprawdzie z jednej strony jakie życie będą miały te maleństwa? - ale z drugiej czy można zrobić straszniejszą rzecz matce niż zabrać jej nowo narodzone dzieci? przecież ona oprócz tych maleństw nie ma nic.
Mój też budziło. Do czasu i nabycia smutnego doświadczenia. Teraz zaciskam zęby i usypiam,Tomasz Matkowski pisze: jestem za sterylizacją zwierząt, sterylkami aborcyjnymi, natomiast usypianie ślepych miotów budzi mój sprzeciw
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka-, Bestol, Majestic-12 [Bot] i 602 gości