Proludzki rudy kocurek...Rudiś POJECHAŁ do DS:):):)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 28, 2011 23:01 Re: Proludzki rudy kocurek szuka swojego Człowieka na zawsze!!

W oczekiwaniu na domek Rudiego to ja może spiszę tutaj jego zalety i wady :lol: żeby była jasność :lol: i będę uzupełniać, jeżeli coś mi się jeszcze przypomni, albo jakaś dodatkowa cecha się ujawni :ryk:

Zalety
1. niesamowity miziak
2. wyjątkowo łagodny i grzeczny kotek
3. kolanka to najlepsze miejsce dla odpoczynku, w przypadku chwilowego braku ludzia może być też łóżeczko
4. bardzo chętnie wprasza się na kolanka, ale można go też brać samemu, jak przyjdzie ludziowi ochota, kotek będzie wdzięczny
5. śpi grzecznie całą noc, najchętniej przytulony do ludzia (ale z braku miejsca na łóżku, znajdzie sobie też miejscówkę poza łóżeczkiem)
6. idzie spać z wszystkimi, nie miewa wieczornych głupawek
7. nic nigdy nie zwalił, nie stłukł, nie zniszczył (jeszcze, jeżeli coś podobnego się wydarzy, to poinformuję)
8. dobrze dogaduje się z kotami
9. nie grymasi w jedzeniu, smakuje wszystko
10. nie interesują go kwiatki ani doniczki, wyraźnie nie lubi prac ogrodniczych
11. nie skacze po meblach i po firankach
12. swoją wdzięczność potrafi okazać nawet w kewetce (kiedyś zrobił siku w kształcie serduszka, uwieczniłam, ale nie wiem czy uchodzi pokazywać)
12. jest strasznie mięciutki

Wady
1.dużo je :ryk:
Ostatnio edytowano Wto lis 29, 2011 0:16 przez zuzia96, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pon lis 28, 2011 23:02 Re: Proludzki rudy kocurek szuka swojego Człowieka na zawsze!!

Miziam i pozdrawiam. :D

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Pon lis 28, 2011 23:22 Re: Proludzki rudy kocurek szuka swojego Człowieka na zawsze!!

mrr pisze:Miziam i pozdrawiam. :D

też pozdrawiamy :D

a jak tam przemyślenia? czy się jeszcze myśli?
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto lis 29, 2011 8:52 Re: Proludzki rudy kocurek szuka swojego Człowieka na zawsze!!

zuzia96 pisze:W oczekiwaniu na domek Rudiego to ja może spiszę tutaj jego zalety i wady :lol: żeby była jasność :lol: i będę uzupełniać, jeżeli coś mi się jeszcze przypomni, albo jakaś dodatkowa cecha się ujawni :ryk:

Zalety
1. niesamowity miziak
2. wyjątkowo łagodny i grzeczny kotek
3. kolanka to najlepsze miejsce dla odpoczynku, w przypadku chwilowego braku ludzia może być też łóżeczko
4. bardzo chętnie wprasza się na kolanka, ale można go też brać samemu, jak przyjdzie ludziowi ochota, kotek będzie wdzięczny
5. śpi grzecznie całą noc, najchętniej przytulony do ludzia (ale z braku miejsca na łóżku, znajdzie sobie też miejscówkę poza łóżeczkiem)
6. idzie spać z wszystkimi, nie miewa wieczornych głupawek
7. nic nigdy nie zwalił, nie stłukł, nie zniszczył (jeszcze, jeżeli coś podobnego się wydarzy, to poinformuję)
8. dobrze dogaduje się z kotami
9. nie grymasi w jedzeniu, smakuje wszystko
10. nie interesują go kwiatki ani doniczki, wyraźnie nie lubi prac ogrodniczych
11. nie skacze po meblach i po firankach
12. swoją wdzięczność potrafi okazać nawet w kewetce (kiedyś zrobił siku w kształcie serduszka, uwieczniłam, ale nie wiem czy uchodzi pokazywać)
12. jest strasznie mięciutki

Wady
1.dużo je :ryk:

Po prostu KOT IDEAŁ !!!
Pozdrawiam rudaska :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Wto lis 29, 2011 13:20 Re: Proludzki rudy kocurek szuka swojego Człowieka na zawsze!!

zuzia96 pisze:Obrazek
nie wiem dlaczego Duża mówi, że rudemu nie do twarzy w czerwonym :roll: mnie chyba we wszystkim pięknie, no nie? :oops:
Karolek(ona pisze:Duża mało wie - ja mam czerwone szelki :evil: nie cierpie ich ale wyglądam bosko - Rudy Garfield :mrgreen:

Oj Garfieldzie, jak to dobrze, że kot potrafi drugiego kota zrozumieć, bo te nasze Duże jakieś takie dziwne są :mrgreen:

o sam zobacz
ObrazekObrazek
Obrazek
to z wakacji
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto lis 29, 2011 13:54 Re: Proludzki rudy kocurek szuka swojego Człowieka na zawsze!!

Czerwone szelki - czyżby makler ? :mrgreen:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto lis 29, 2011 14:22 Re: Proludzki rudy kocurek szuka swojego Człowieka na zawsze!!

:1luvu: :1luvu: kocio w czerwonych szeleczkach - cudo!

Mojemu rudemu w czerwieni też do twarzy :lol:

Obrazek
ObrazekObrazek

Jagooda

Post » Wto lis 29, 2011 14:44 Re: Proludzki rudy kocurek szuka swojego Człowieka na zawsze!!

Jeszcze raz przejrzałam wątek od początku ze wszystkimi fotkami i jestem coraz bardziej zakochana w Rudim :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nie dośc że piękny to jeszcze uroczy, słodki, kochany :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nalezy mu sie najwspanialszy domek na świecie gdzie będzie kochany i rozpieszczany
ObrazekObrazek

Jagooda

Post » Wto lis 29, 2011 16:22 Re: Proludzki rudy kocurek szuka swojego Człowieka na zawsze!!

Cześć Rudi :1luvu:
witam się z Tobą i Twoją Tymczasową Dużą :lol:
Kita, Tytus i Tola zapraszają http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=148874

Obrazek Obrazek

zwierzak08

Od: Pt lut 18, 2011 16:51

Post » Wto lis 29, 2011 16:41 Re: Proludzki rudy kocurek szuka swojego Człowieka na zawsze!!

Jakbym nie miała Garfiego to bym pierwsza była w kolejce.
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Wto lis 29, 2011 23:08 Re: Proludzki rudy kocurek szuka swojego Człowieka na zawsze!!

Witamy wszystkich fanów rudzielców ... i nie tylko rudzielców! :D

Ale widzę, że zrobił nam się niemały fanklub rudych kotów, a już szczególnie tych rudych kotów, którym świetnie jest w czerwonym kolorze :lol: :lol: :lol: Wobec tego... ja, tymczasowa Duża Rudiego zmieniam zdanie, kajam się i oświadczam... TAK! wszystkim rudym do twarzy w czerwonym :ryk:
Na potwierdzenie moich słów pokażę Wam Rudisia w najpiękniejszym czerwonym stroiku :love: bo Rudi powoli przygotowuje się już do świąt :lol: no i marzy mu się, żeby te święta może spędzić już w swoim... własnym, własnym domku :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro lis 30, 2011 5:29 Re: Proludzki rudy kocurek szuka swojego Człowieka na zawsze!!

Rudaś :love: :love: :love:
Kita, Tytus i Tola zapraszają http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=148874

Obrazek Obrazek

zwierzak08

Od: Pt lut 18, 2011 16:51

Post » Śro lis 30, 2011 10:09 Re: Proludzki rudy kocurek szuka swojego Człowieka na zawsze!!

zuzia96 pisze:Witamy wszystkich fanów rudzielców ... i nie tylko rudzielców! :D

Ale widzę, że zrobił nam się niemały fanklub rudych kotów, a już szczególnie tych rudych kotów, którym świetnie jest w czerwonym kolorze :lol: :lol: :lol: Wobec tego... ja, tymczasowa Duża Rudiego zmieniam zdanie, kajam się i oświadczam... TAK! wszystkim rudym do twarzy w czerwonym :ryk:
Na potwierdzenie moich słów pokażę Wam Rudisia w najpiękniejszym czerwonym stroiku :love: bo Rudi powoli przygotowuje się już do świąt :lol: no i marzy mu się, żeby te święta może spędzić już w swoim... własnym, własnym domku :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

"Czerwony Kapturek"
W podskokach po przez las do
babci śpieszy kapturek.
Uśmiecha się cały czas
do słonka i do chmurek.
Czerwony Kapturek wesoły
kapturek pozdrawia cały świat.
autor: ZW

Karolek(ona)

Post » Śro lis 30, 2011 11:12 Re: Proludzki rudy kocurek szuka swojego Człowieka na zawsze!!

Jaka najsłodsza buziulka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Jagooda

Post » Śro lis 30, 2011 18:12 Re: Proludzki rudy kocurek szuka swojego Człowieka na zawsze!!

Ale czad :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

[poprzednia][następna]