Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon lis 28, 2011 11:09 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

No pewnie, bo niektórzy nie śpią tylko pracują... a tu ich jeszcze zdjęciami rozpraszają :twisted:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon lis 28, 2011 11:40 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Następny domownik Toffi . W odsłonie zimowej i letniej.Sąsiedzi myślą,że są dwa całkiem inne psy. Na dole jeszcze był facetem. :mrgreen: :ryk:

Obrazek

Obrazek

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pon lis 28, 2011 11:42 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

a to jest ten sam pies? 8O
ja jednego ze swoich też golę na lato ale nie tak zupełnie, tzn tylko korpus a łapy, ogon i głowę tylko lekko podcinam...
sama golisz czy u fryzjera?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pon lis 28, 2011 11:54 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Broszka pisze:a to jest ten sam pies? 8O
ja jednego ze swoich też golę na lato ale nie tak zupełnie, tzn tylko korpus a łapy, ogon i głowę tylko lekko podcinam...
sama golisz czy u fryzjera?

To jest ten sam pies.Moich bratanków ( mieszkają ze mną, dlatego napisałam następny domownik :lol: ) Golą go u fryzjera.Jak z nim w lato wyszłam na spacer to sąsiedzi nie wierzyli,że to ten sam.Zażartowałam,że robimy wymianę ze znajomymi co by się jeden nie znudził :mrgreen: :ryk: Rzeczywiście po strzyżeniu nie jest podobny do odsłony zimowej :lol:

welina

Post » Pon lis 28, 2011 17:45 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Poszukałam fotek mojego psa :)
zima: Obrazek
lato: Obrazek
obcinam sama - wtedy jeszcze nie miałam maszynki i cięłam nożyczkami :)
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pon lis 28, 2011 17:49 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Broszka pisze:Poszukałam fotek mojego psa :)
zima: Obrazek
lato: Obrazek
obcinam sama - wtedy jeszcze nie miałam maszynki i cięłam nożyczkami :)

Widać,że nie fryzjer :mrgreen: Ładne psiaki :ok:

welina

Post » Pon lis 28, 2011 18:20 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Broszka, nie obraz sie, ale :ryk: :ryk: :ryk:

W zimowej wersji cudne psiska!

Welina, caly Wasz zwierzyniec sliczny, zdjecie Zolinki i Latki wymiata - negatywy prawie :1luvu:

popi

Od: Czw gru 28, 2006 21:32

Post » Wto lis 29, 2011 7:47 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Proszę się nie nabijać, pisałam że strzygłam sama i to nożyczkami :wink:
Na mojej wsi nie ma fryzjera... od dwóch lat tnę maszynką i wygląda to trochę lepiej ale nie znalazłam fotki :)

Moje psy są gospodarskie i nie mieszkają w domu tylko w stajni.
W zimie sierść im rośnie tym dłuższa i gęstsza im bardziej sroga zima i co dziwniejsze jednemu można bez problemu wyczesać przy linieniu wiosennym a drugiemu robią się kołtuny i dredy i trzeba obcinać. A to bracia z jednego miotu :roll:
Nasze wiosenne strzyżenie przypomina bardziej obcinanie runa u owcy niż obcinanie psa :lol:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Wto lis 29, 2011 9:45 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

moje psisko!!!!!

Na fotce "ogolonej" widać lekką nadgorliwość fryzjera ;) Koty nie dawały spokoju ogonkowi Toffiego ;)
Oprócz tego razu psisko zawsze jest strzyżone na sznaucera

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Wto lis 29, 2011 10:46 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Broszka pisze:Proszę się nie nabijać, pisałam że strzygłam sama i to nożyczkami :wink:
Na mojej wsi nie ma fryzjera... od dwóch lat tnę maszynką i wygląda to trochę lepiej ale nie znalazłam fotki :)

Moje psy są gospodarskie i nie mieszkają w domu tylko w stajni.
W zimie sierść im rośnie tym dłuższa i gęstsza im bardziej sroga zima i co dziwniejsze jednemu można bez problemu wyczesać przy linieniu wiosennym a drugiemu robią się kołtuny i dredy i trzeba obcinać. A to bracia z jednego miotu :roll:
Nasze wiosenne strzyżenie przypomina bardziej obcinanie runa u owcy niż obcinanie psa :lol:

Ależ kto by miał śmiałość śmiać się z fryzury tak oryginalnej :mrgreen: :ryk: Piękne psiaki jakby z urody trochę pasterskie :ok: ,ale te w wersji zimowej :lol:

welina

Post » Pt gru 02, 2011 11:46 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

A co tu tak cicho?
Moje psy odstraszyły wszystkich? 8)

Coś nie jestem w temacie... co znaczy w tytule wątku "Szalonej wiewióry"?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pt gru 02, 2011 11:59 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Broszka pisze:A co tu tak cicho?

Nie wchodzę na wątek ,bo mam zepsuty komputer. :( W domu są dwie " szalone wiewióry" Kacper i Lajla.A dlatego ,że to koty znalezione na drzewach. :lol: Są okropnie skoczne,szalone i niegrzeczne.Reszta jest normalna :mrgreen:

A psy masz cudne :1luvu:

welina

Post » Pt gru 02, 2011 15:07 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

welina pisze:
Broszka pisze:A co tu tak cicho?

Nie wchodzę na wątek ,bo mam zepsuty komputer. :( W domu są dwie " szalone wiewióry" Kacper i Lajla.A dlatego ,że to koty znalezione na drzewach. :lol: Są okropnie skoczne,szalone i niegrzeczne.Reszta jest normalna :mrgreen:

A psy masz cudne :1luvu:

aaa, to o to chodzi że Laila to szalona wiewiora :piwa:
bo ja myślałam że to taki zwrot jak np Wesołych Świąt !!! czy Wesołego Alleluja !!!
i się zastanawiałam: o co chodzi??? Co to za święto "Szalonej wiewióry" :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pt gru 02, 2011 15:46 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

A może welina tak skromnie się sama przedstawia?

Jako Szalona Wiewióra :roll:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt gru 02, 2011 15:57 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

meksykanka pisze:A może welina tak skromnie się sama przedstawia?

Jako Szalona Wiewióra :roll:

Ja Ci dam szaloną-tylko przyjedziesz :mrgreen: Chociaż może masz rację trochę szalona jestem,bo co ta za nudne życie byłoby bez odrobiny szaleństwa 8) .Jednak do skocznej wiewióry mi daleko.Raczej senny misiek :ryk:

welina

[poprzednia][następna]