Szczurka - cudo!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubula pisze:Sorki że tak troche obok ( tematu) ale czy może w ramach kociego wsparcia planowany jest jakis kalendarz z paluchowymi kociakami ( tymi które są i tymi które miały szczęście znaleźć swoich dużych)? Jeśli nie to pokierujcie mnie proszę do jakiejś stronki która coś takiego oferuje ze wsparciem kocich bid.
Dzięki
CheshireCat1 pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=136245
do oddania koce i szmatki, moze sie Wam przyda? W centrum Warszawy.
MalgosiaZ pisze:POTRZEBNE KOCE i INNE RZECZY NA CIEPŁE POSŁANKA !!!
Mimo zbiórki i magazynowania śpiworów ,kołder , grubych narzut itp rzeczy przez dość długi okres czasu aby koty były zabezpieczone przed zimą ,właściwie nie mamy nic. Po dostarczenie tego typu asortymentu i dowiezieniu do "kociego magazynku" - dostały to pieski.Sorry - wiem że też mają potrzeby i są to istoty żywe,które bardzo lubię ale takiego rozwoju wypadku nie byłam w stanie przewidzieć. W chwili obecnej na półkach do leżenia dla kiciów mamy zasłonki , firanki i trochę innych niezbyt miękkich i ciepłych rzeczy. Dlatego bardzo proszę - poszukajcie , popytajcie . Zaczynam zbiórkę od początku.
Szalony Kot pisze:Też mam jeszcze wór ścinków, niestety materiały oddałam już wszystkie Edycie
bulba pisze:bubula pisze:Sorki że tak troche obok ( tematu) ale czy może w ramach kociego wsparcia planowany jest jakis kalendarz z paluchowymi kociakami ( tymi które są i tymi które miały szczęście znaleźć swoich dużych)? Jeśli nie to pokierujcie mnie proszę do jakiejś stronki która coś takiego oferuje ze wsparciem kocich bid.
Dzięki
Tutaj jest na przykład:
viewtopic.php?f=20&t=134438
Jeszcze gdzieś widziałam, ale w tej chwili nie pamiętam, gdzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 129 gości