30 głodnych kotów- zajezdnia autobusowa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 27, 2011 22:17 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- IDZIE ZIMA

Monika, w czwartek wyślę Wam pieniążki dla Złotego.
Co zostanie przeznacz dla Mi, dobrze?
---------------------------------------------
Rysia i Tasia - moje wąsate słoneczka :)
Obrazek
Obrazek

Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji
(Mark Twain)

berushkaa

Od: Wto kwi 12, 2011 18:48

Post » Nie lis 27, 2011 22:29 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- IDZIE ZIMA

W ciągu dnia prędkość wiatru wyniosła do 90 km/h, wieczorem na Wybrzeżu już do 100 km/h. Synoptycy ostrzegają też przed silnym sztormem z huraganowymi porywami w tym rejonie. W Gdańsku, Gdyni i Świnoujściu odwołano promy. :roll:

Oby kociakom nic się nie stało, mam nadzieję ,że pochowają się dobrze.
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Nie lis 27, 2011 22:44 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- IDZIE ZIMA

I ja mam nadzieje, ze przetrwaly bez problemow sztorm.

Zloty okraglutki sie zrobil :mrgreen: a Macius to pieknosc kocia, te dlugie biale wasy, prawdziwy przystojniak :1luvu:
Szkoda, ze taki dzikusek, chociaz jak to kot wolnozyjacy, to moze dobrze, ze nie jest zbyt ufny.
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Nie lis 27, 2011 22:47 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- IDZIE ZIMA

Maciek mnie dzisiaj zaskoczył dał się wygłaskać jak domowy miziak.. :mrgreen: Był głodny , zreszta jak i reszta ,,bandy zajezdniaków.,,

Złoty naprawdę zrobił się pulpet. :)
Obrazek

cypisek

Post » Nie lis 27, 2011 23:05 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- IDZIE ZIMA

cypisek pisze:Maciek mnie dzisiaj zaskoczył dał się wygłaskać jak domowy miziak.. :mrgreen: Był głodny , zreszta jak i reszta ,,bandy zajezdniaków.,,

Cypisku, kotki karmisz raz dziennie? Moge zapytac co im dajesz?

Zloty to pulpecik, dobrze, ze zaokraglil sie na zime. Macius chyba tez niczego sobie wyglada :D
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Pon lis 28, 2011 8:47 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- IDZIE ZIMA

Ania i jej Nitro pisze:
cypisek pisze:Maciek mnie dzisiaj zaskoczył dał się wygłaskać jak domowy miziak.. :mrgreen: Był głodny , zreszta jak i reszta ,,bandy zajezdniaków.,,

Cypisku, kotki karmisz raz dziennie? Moge zapytac co im dajesz?

Zloty to pulpecik, dobrze, ze zaokraglil sie na zime. Macius chyba tez niczego sobie wyglada :D

kociaki dostają raz dziennie puszki i uzupełniane jest suche jedzenie staramy się aby chrupeczki kociaki miały cały czas
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Pon lis 28, 2011 9:26 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- IDZIE ZIMA

berushkaa pisze:Monika, w czwartek wyślę Wam pieniążki dla Złotego.
Co zostanie przeznacz dla Mi, dobrze?

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

monika74

Post » Pon lis 28, 2011 12:22 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- IDZIE ZIMA

Sklep zostawia mi też wątróbkę, czasami coś co już ludzie nie zjedzą..za grosze . Ugotuję im i mają ciepłe. Dostają jak Monika pisała raz dziennie puszki do syta i suche mają cały czas. No ostatnio jeszcze mleczko Maciuś je uwielbia, zresztą reszta też.
Obrazek

cypisek

Post » Pon lis 28, 2011 20:44 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- IDZIE ZIMA

Są kochane te wąsiaste :1luvu:

czy Złotemu podobały się kocyki :) ?
Obrazek
Obrazek

Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji
(Mark Twain)

berushkaa

Post » Pon lis 28, 2011 22:36 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- IDZIE ZIMA

Obrazek

Mija jest ciężko chora,wszystko zeszło na oskrzelka. ma wysoką gorączkę. Jesteśmy po wieczornej wizycie u weta.

Kochana Złoty kocyków jeszcze nie widział. Akcję planujemy na sobotę, gdyż teraz same nie wiemy w co ręce włożyć.
Obrazek

cypisek

Post » Wto lis 29, 2011 8:52 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- IDZIE ZIMA

berushkaa pisze:Są kochane te wąsiaste :1luvu:

czy Złotemu podobały się kocyki :) ?

budke Złotemu postaramy sie wysprzątac w weekend teraz totalny brak czasu wizyty i weta z chorymi kociakami
jak cypisek wpada na zajezdnie jest juz ciemno :oops:
Obrazek Obrazek

monika74

Post » Wto lis 29, 2011 22:46 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- IDZIE ZIMA

Wysprzatamy na glanc. :mrgreen: Kociny będa miały świeże sianko i fajne kocyki. No i Złoty oczywiście będzie miał prawo wyboru budki jako pierwszy. :wink:

Dziękujemy wam za wszystko , za pomoc jaką dajecie tym kotom. :1luvu:
Obrazek

cypisek

Post » Śro lis 30, 2011 9:27 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- IDZIE ZIMA

Bez was nie dały bysmy rady to dzięki wam koty maja co jeść
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

monika74

Post » Śro lis 30, 2011 16:14 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- IDZIE ZIMA

Ja mam WIELKI sentyment do kotków ze Świnoujścia i bardzo mi leży na sercu ich los.
Dokąd będę mogła, będę Im i Wam pomagać, dziewczyny :1luvu: :1luvu:

PS. Donoszę, że Tasieńka wczoraj dostała ostatni zastrzyk antybiotykowy. Pan doktor powiedział, że łapcia wygląda ładnie i dobrze się zagoiła :)
Obrazek
Obrazek

(Mark Twain)

berushkaa

Post » Śro lis 30, 2011 22:16 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- IDZIE ZIMA

berushkaa ucałuj Taśkę , dzielna dziewczynka .berushkaa :1luvu: za ten sentyment.. :wink:

Dzisiaj nie widziałam Złotego. Za to wyłoniła się Miśka/ to ta tri./ Łomatko jaki gruby tobołek z niej się zrobił. :) Nie ukrywam ,że mnie to cieszy, w końcu ,to nie kolejna ciąża, lecz dobre zdrowie.
W sobotę robimy wielkie ścielenie budek. :ok: sianko, kocyki.
Pamiętam z dzieciństawa...zapach siana u babci w stodole i charce do rana. Oj się działo. :wink:
Obrazek

cypisek

[poprzednia][następna]