Ozdoby choinkowe na szydełku - WAŚNKB dla PJD :-)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Nie lis 27, 2011 13:33 Ozdoby choinkowe na szydełku - WAŚNKB dla PJD :-)

WIELKA AKCJA ŚWIĄTECZNEGO NAPEŁNIANIA KOCICH BRZUSZKÓW!

Przyjazne kotu, nietłukące 8) ozdoby choinkowe - wykonane ręcznie :). Wykonanie każdej z tych ozdób kosztowało sporo czasu, ale wykonujące je osoby cały czas wiedziały, że każda jedna ozdoba pomoże bezdomnemu kotu.

Niniejszy bazarek jest przeznaczony na karmę dla zwierząt będących pod opieką Fundacji na Rzecz Ochrony Zwierząt POD JEDNYM DACHEM.

Można poczytać o nas na naszej stronie: http://www.podjednymdachem.org.
Licytacja zakończy się po wykupieniu wszystkich ozdób.

Dodatkowo kupujący ponosi koszty przesyłki pocztą polską przesyłką listową poleconą ekonomiczną lub priorytetową, w zależności od preferencji kupującego, możliwy jest też odbiór osobisty w Krakowie.

Bardzo, bardzo zachęcamy do włączenia się do Wielkiej Wojny z Bezdomnością!

W drodze już 20 pełnych kocich miseczek:

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

Wielcy WAŚNKB :1luvu: :

Batka:

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

1. Aniołki wykonane na szydełku. 7 cm wysokości, ze sznurkiem do zawieszenia na choince. Razem z opakowaniem - 10 cm wysokości plus kokardka :). Każdy aniołek jest trochę inny :).

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Jeśli ktoś marzy o takim aniołku i chce pomóc nam w Wielkiej Wojnie z Bezdomnością, to może ofiarować dowolną kwotę.

2. Małe gwiazdki - ok. 4,5 cm średnicy, ze sznureczkiem do powieszenia na choince. Z opakowaniem 7 cm plus kokardka. Gwiazdki mogą różnić się różnić kolorem opakowania i kokardki!

Obrazek
Obrazek

Jeśli ktoś marzy o takiej gwiazdce i chce pomóc nam w Wielkiej Wojnie z Bezdomnością, może ofiarować dowolną kwotę.

3. Duże gwiazdki - 12 cm średnicy, ze sznureczkiem do powieszenia na choince, opakowanie 14x14 cm. Mam 5 gwiazdek niebieskich (A), 1 gwiazdka złota (B), 3 gwiazdki zielone (C), 2 większe "lodowe" (D) i 1 mniejszą lodową (10 cm średnicy - E). Gwiazdy mogą różnić się kolorem i rodzajem kokardki od tych na zdjęciu.

Obrazek
A: Obrazek
B: Obrazek
C: Obrazek
D: Obrazek
E: Obrazek

Jeśli ktoś marzy o takiej gwiazdce i chce pomóc nam w Wielkiej Wojnie z Bezdomnością, może ofiarować dowolną kwotę.

Zostało jeszcze:
Duże gwiazdki:
2 niebieskie
1 złota
7 zielonych
3 mieniące się ("lodowe")

Małe gwiazdki:
11 zielonycg
8 niebieskich
33 złote

Aniołki:
25 Aniołków

Zapraszamy! Każda złotówka nakarmi jednego kota przez jeden cały dzień!
Ostatnio edytowano Pon lis 28, 2011 20:32 przez luelka, łącznie edytowano 3 razy
"Wykuj własny szlak przez kraj dziki i surowy..."

luelka

Od: Sob cze 30, 2007 8:14

Post » Nie lis 27, 2011 15:46 Re: Ozdoby choinkowe na szydełku - WAŚNKB dla PJD :-)

Ja wiem, że jeszcze jesień, ale Mikołajki już tuż-tuż.

luelka

Post » Nie lis 27, 2011 16:01 Re: Ozdoby choinkowe na szydełku - WAŚNKB dla PJD :-)

a może zaproponuj jednak jakąś cenę? :D

wyroby śliczne, podziwiam za umiejętności :D

małgo

Od: Śro mar 06, 2002 12:36

Post » Nie lis 27, 2011 16:08 Re: Ozdoby choinkowe na szydełku - WAŚNKB dla PJD :-)

Małgo, właśnie nie do końca się da. Robienie takich ozdób jest bardzo praco- i czasochłonne, a z drugiej strony osoby, które je robiły (niestety nie ja - też zazdroszczę autorkom umiejętności :oops: ) zrobiły je z myślą o PaJDotkach, z myślą o tym, że ten poświęcony czas zmieni się w pełne miseczki dla iluś zwierzaków.

Nie wiem, czy możesz przeznaczyć na taką ozdobę 2, 5, 10 czy 50 zł, ale mam nadzieję, że gdy ją zobaczysz u siebie na choince, będzie Ci miło i będziesz wiedziała, że pomogłaś napełnić miseczkę jakiegoś zwierzaka! :1luvu:

luelka

Post » Nie lis 27, 2011 16:23 Re: Ozdoby choinkowe na szydełku - WAŚNKB dla PJD :-)

zaznaczam sobie :ok:
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Nie lis 27, 2011 22:14 Re: Ozdoby choinkowe na szydełku - WAŚNKB dla PJD :-)

luelko a ile jest tych małych gwiazdeczek??

Ziółko

Od: Nie lis 30, 2008 16:17

Post » Pon lis 28, 2011 13:30 Re: Ozdoby choinkowe na szydełku - WAŚNKB dla PJD :-)

małgo pisze:a może zaproponuj jednak jakąś cenę? :D

wyroby śliczne, podziwiam za umiejętności :D

Popieram. Można to nazwać "ceną sugerowaną", inaczej mało kto zalicytuje, bo każdy się boi, że zaproponuje za mało.

Zlloty

Od: Pon cze 13, 2011 7:34

Post » Pon lis 28, 2011 13:32 Re: Ozdoby choinkowe na szydełku - WAŚNKB dla PJD :-)

bardzo do brze powiedziane, ja też się właśnie czaję
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Pon lis 28, 2011 17:29 Re: Ozdoby choinkowe na szydełku - WAŚNKB dla PJD :-)

ja bym chciała 2 niebieskie małe gwiazdki
moja cena 10 zł za sztukę :wink:
Ktoś przebija?

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Pon lis 28, 2011 18:50 Re: Ozdoby choinkowe na szydełku - WAŚNKB dla PJD :-)

super dzięki :)

Ziółko

Od: Nie lis 30, 2008 16:17

Post » Pon lis 28, 2011 19:02 Re: Ozdoby choinkowe na szydełku - WAŚNKB dla PJD :-)

Batka, wielkie dzięki! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :-). Przesyłam za chwilę priv.

Tyle już będziemy mieć nakarmionych PaJDotków!

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

A co do za małej ceny - Malibu i Mojito, tymczasy PJD mieszkające u mnie, mówią, że mogą przyjąć np. 2 pełne miseczki za małą gwiazdkę, a np. 5 miseczek za dużą, i się nie obrażą ani trochę, a jak ktoś będzie miał ochotę im jeszcze trochę dosypać, to będzie im bardzo, bardzo mrucząco :-). No i obiecują podzielić się z wszystkimi PaJDotkami (a to z ich pyszczków wielka deklaracja, bo akurat dzielenie się zawartością miseczki przychodzi im z największym trudem, bo ich brzuszki mają jakiś taki feler wpisany, że ciągle się wydają puste 8O :twisted: ).

luelka

Post » Pon lis 28, 2011 20:31 Re: Ozdoby choinkowe na szydełku - WAŚNKB dla PJD :-)

Przed chwilą odbyło się wielkie liczenie:

Duże gwiazdki:
2 niebieskie
1 złota
7 zielonych
3 mieniące się ("lodowe")

Małe gwiazdki:
11 zielonycg
8 niebieskich
33 złote

Aniołki:
25 Aniołków

:1luvu: Zapraszamy!

luelka

Post » Wto lis 29, 2011 10:12 Re: Ozdoby choinkowe na szydełku - WAŚNKB dla PJD :-)

O rana zachęcam! :-)

luelka

Post » Wto lis 29, 2011 18:09 Re: Ozdoby choinkowe na szydełku - WAŚNKB dla PJD :-)

Ja już czekam z niecierpliwością
Nawet z tej okazji chyba wcześniej zakupie choinkę ;)

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Wto lis 29, 2011 21:02 Re: Ozdoby choinkowe na szydełku - WAŚNKB dla PJD :-)

Już pakuję! :-) Może ktoś jeszcze wypatrzy wieczorem?

luelka

[następna]