2 wyrzucone domowe kociaki tri kolorka i whiskas już w Ds :)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto lis 22, 2011 18:21 Re: 2 wyrzucone domowe kociaki tri kolorka i whiskas już w Ds :)

oby wszystkie były takie :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon lis 28, 2011 15:17 Re: 2 wyrzucone domowe kociaki tri kolorka i whiskas już w Ds :)

Wieści z domku Whiskasika są bardzo dobre. Kociak początkowo bardzo się bał i uciekał przed nową Panią, ale szybko przekonał się że jednak nic mu nie grozi, a i jedzonko dobre dają :) Szaleje i rozrabia, wszędzie go pełno :)

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Pon lis 28, 2011 16:44 Re: 2 wyrzucone domowe kociaki tri kolorka i whiskas już w Ds :)

OlaLola pisze:Wieści z domku Whiskasika są bardzo dobre. Kociak początkowo bardzo się bał i uciekał przed nową Panią, ale szybko przekonał się że jednak nic mu nie grozi, a i jedzonko dobre dają :) Szaleje i rozrabia, wszędzie go pełno :)

Aż się uśmiecham jak to czytam :D :kotek: :piwa:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon lis 28, 2011 18:58 Re: 2 wyrzucone domowe kociaki tri kolorka i whiskas już w Ds :)

Teraz czas na wieści od Trikusi

Witam,
Jak na razie Tosia troszeczkę boi się fretki. Fretka oczywiście chce delikatnie bawić się z kotką, ale kotka widocznie nie przekonała się do niej. Oczywiście widać postępy, gdyż na samym początku była tak przerażona, że chowała się w czasie kiedy fretka była na wolności. Na dzień dzisiejszy podczas hasania fretki Tosia leży na łóżku i od czasu do czasu daje się powąchać ciekawej freci:) Myślę, że musimy jeszcze dać jej czas na to, żeby przekonała się do niej. Jeżeli chodzi o zdrowie Tosi, to jest wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo lubi spać przy nas i strasznie jest towarzyska. Oczywiście z racji tego, że moja narzeczona jest prawie cały czas w domu, a ja pracuję na 1,5 etatu bardziej garnie się do niej. Cieszymy się z tego, że adoptowaliśmy kotkę. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy.
Pozdrawiam

OlaLola

Post » Pon lis 28, 2011 19:08 Re: 2 wyrzucone domowe kociaki tri kolorka i whiskas już w Ds :)

OlaLola pisze:Teraz czas na wieści od Trikusi

Witam,
Jak na razie Tosia troszeczkę boi się fretki. Fretka oczywiście chce delikatnie bawić się z kotką, ale kotka widocznie nie przekonała się do niej. Oczywiście widać postępy, gdyż na samym początku była tak przerażona, że chowała się w czasie kiedy fretka była na wolności. Na dzień dzisiejszy podczas hasania fretki Tosia leży na łóżku i od czasu do czasu daje się powąchać ciekawej freci:) Myślę, że musimy jeszcze dać jej czas na to, żeby przekonała się do niej. Jeżeli chodzi o zdrowie Tosi, to jest wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo lubi spać przy nas i strasznie jest towarzyska. Oczywiście z racji tego, że moja narzeczona jest prawie cały czas w domu, a ja pracuję na 1,5 etatu bardziej garnie się do niej. Cieszymy się z tego, że adoptowaliśmy kotkę. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy.
Pozdrawiam

happy end !!! :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Pon lis 28, 2011 21:24 Re: 2 wyrzucone domowe kociaki tri kolorka i whiskas już w Ds :)

:D
To dobrze, że są wiadomości, ale i tak mogę ich odwiedzić :mrgreen:
Ewa 507 953 900 e-mail korespondentka2@wp.pl
Zajrzyj na 1 stronę, zakochaj się :-) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13 ... 84&start=0
JAMNIKI DO ADPCJI : http://jamniki.eadopcje.org/
www.poomoc.pl

Korespondentka

Od: Wto lis 09, 2010 22:42

Post » Śro gru 07, 2011 8:14 Re: 2 wyrzucone domowe kociaki tri kolorka i whiskas już w Ds :)

Nowe wieści do Whiskasika.

Witam,
przepraszam, że tak późno odpisuje, ale jakoś nie umiałam się zebrać. Z Kotem wszystko ok. Ma glisty kocie, własnie się leczymy. Byliśmy na badaniu kału trzydniowego i wyszło. 14 ma dostać drugą dawkę leku. Jak na razie ta pierwsza niezbyt działa... ale przynajmniej kupsko nie ma tak ohydnego zapachu (bo konsystencja bez zmian). Leczymy się w klinice w Brynowie. Mamy bardzo fajną panią dokotor bardzo polubiła naszego Kocura po pierwszej wizycie. Aha nasz kot nazywa się Bubel :)
Od dwoch dni dostał ADHD:) wariuje jak opętany. wszędzie go pełno. :) jest kochany :)

Jak wracam do domu z pracy to robi przewspaniałą mine :) może tylko mnie się tak zdaje ale.. się do mnie uśmiecha:) mrurzy oczka zamiałczy tak słodko i przychodzi mnie witać:)

ok. Bo się rozpisałam :)
Jak po lekach mu się poprawi... albo jak wrócimy z kontroli kolejnej kupki to dam znać:)
Pozdrawiamy serdecznie,
Zuz i Bubel :)

OlaLola

Post » Sob gru 24, 2011 12:36 Re: 2 wyrzucone domowe kociaki tri kolorka i whiskas już w Ds :)

Obrazek

OlaLola

[poprzednia]