SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 28, 2011 7:40 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Cześć Słonka! :)
Pozdrawiam rano i trzymam kciuki za wszystkich :ok: :ok: :ok:
Myślę o Was cieplutko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lis 28, 2011 7:42 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

kamari pisze:Ta 7 rano troszkę bolesna jest :?

Siódma rano to jakiś kosmos jest :roll:
Szczególnie teraz, kiedy piź... jak diabli :roll:
I trzeba wstawać na siódmą do roboty.

puszatek pisze:ja też wstaję o 5... :cry:

Łączę się w bólu - mam to samo :?

Wczoraj wieczorem, pewnie przez te tajfuny, net zaczął mulić koszmarnie.
Odpalała się tylko pierwsza strona Miau ... i nic poza tym :?
W tv nic nie było ... i zasnęłam, przegapiając Ranczo.
W nocy kilka razy się budziłam i nie mogłam zasnąć.
Do tego z zatok znów mi leci :roll:

Ale widzę, że nikt tu za mną nie tęsknił Obrazek

Erin

Post » Pon lis 28, 2011 7:55 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Ależ jak można za Tobą i pozostałymi osobami odwiedzającymi ten wątek nie tęsknić? :P
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon lis 28, 2011 7:58 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

alab108 pisze:Ależ jak można za Tobą i pozostałymi osobami odwiedzającymi ten wątek nie tęsknić? :P

Obrazek

Erin

Post » Pon lis 28, 2011 8:00 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

ja też się cieszę :oops:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon lis 28, 2011 8:06 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Obrazek

Erin

Post » Pon lis 28, 2011 8:54 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

No doczytałam, ale żeście naprodukowały w łikend 8O
Kciuki oczywiście za Ewę i Mamę Bianki :ok: :ok: :ok: :ok:
I za pracę Małgosi :ok: :ok: :ok: :ok:

Nie macie jakiegoś fajnego tekstu spławiającego w takiej sytuacji?:
Pracuję w niedużej firmie, prawie 50 os. Atmosfera na luzie, ludzie ok.
Co roku prezes organizuje jakiś bal noworoczny w celu intergracyjnym, ale ja nie chodzę, bo nie lubię takich klimatów i zresztą nie czuje potrzeby aż takiej intergracji z ludzmi, z którymi jednak przypadkowo spotkałam się w jednym miejscu, mimo, że naprawdę są mili w stosunku do mnie. Taneczne uściski z podpitymi współpracownikami po prostu mnie nie bawią.
W tym roku prezes unowocześnił formę: zamiast balu, łikendowy wyjaz do Hotelu Gołębiewski, zakrapiane ogniska, dyskoteki, zjazdy rurą do basenu i wspólne sauny :roll: :roll: :roll: No dla mnie już kompletna porażka, nie chcę a nimi pić i latać na golasa. Oczywiście odmówię uprzejmie, bo nie mam zamiaru się katować. I tu zaczyna się problem. " Czemu nie chcesz? Będzie super!! Zobaczysz!!" I do stycznia, czyli do wyjazdu, pianie w ten deseń po kilka razy dziennie od wszystkich zachwyconych wyjazdem współpracowników :roll: :roll: :roll: Oczywiście nie przekonają mnie, bo nie lubię i nic na to nie poradzę. Ale nie chce mi się tego tłumaczyć każdemu z osobna!! Jaki tekst byście rzuciły w takiej sytuacji? Nieurażający ale zdecydowanie ucinający temat.
Help :wink:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Pon lis 28, 2011 9:19 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Polecam:
"Zobowiązania rodzinne niestety nie pozwolą mi uczestniczyć w tej wspaniałej imprezie. Żałuję bardzo." :mrgreen:

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Pon lis 28, 2011 9:21 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Albo powiedz, że pojedziesz, ale razem z TŻ-em, bo on Ci powiedział, że samej ABSOLUTNIE nigdzie Cię nie puści :mrgreen:

Erin

Post » Pon lis 28, 2011 9:23 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Albo TŻ-em i dziećmi, no bo z kim maleństwa zostawisz? :P

rapsodia82

Post » Pon lis 28, 2011 9:29 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Ale dla nich brak dzieci=brak zobowiązań niestety.. nie przekona ich to :roll:
W zeszłym roku by bal z TŻetami, mój jest taki jak ja, na swoje imprezy też nie chodzi i oni o tym wiedzą, nie jestem pewna czy ich to przekona..
Same widzicie, nie jest łatwo, ach..
Wkurza mnie to, ze ludzie mierzą wszystkich własna miarką. Oni lubią tzn wszyscy MUSZĄ lubić. Mózg zabetonowany (moja firma min produkuje beton :ryk: ), inne poglądy nie istnieją :roll:

justyna p

Post » Pon lis 28, 2011 9:48 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Ale jeśli powiesz, że masz zobowiązania rodzinne w tym czasie to się powinni odczepić.
Przecież rodzina nie kończy się na dzieciach. Mogą być zobowiązania wobec rodziców, rodzeństwa, Twoich lub TŻta.
Masz już ten czas zaplanowany i już. Dodaj, że niezmiernie Ci przykro, ale nic nie możesz zrobić.

rapsodia82

Post » Pon lis 28, 2011 9:57 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Chyba rzeczywiście trzeba jakoś w ten deseń, a ja ambitnie próbowałam tłumaczyć że każdy ma inny gust, upodobania, ale widzę, że nie rozumieją o co idzie :lol: Nawet nie wnikam co myślą o tym że zamiast dzieci mam koty, a w niedz zamiast do kościoła umawiam sie na budowanie kocich budek z koleżanką :ryk:

justyna p

Post » Pon lis 28, 2011 10:10 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

O, koty - to jest myśl!
Powiedz, że nie będziesz miała z kim kotów zostawić.
Ich miny - jak sądzę - będą bezcenne 8)

Erin

Post » Pon lis 28, 2011 10:13 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Bezcenne to jest pewnie pukanie sie w głowę za moimi plecami :lol:

justyna p

[poprzednia][następna]