Ja mu specjalnie nie odnawiałam ogłoszeń, bo myślałam że on jednak do domu poszedł... ktoś miał po niego przyjechać...
no właśnie to chyba on, choć nie jestem pewna, bo to oczko mu się jakby zaczęło rozklejać... Wiem, że mieli po niego przyjechać, ale on miał okres łażenia poza kociarnią i mogli go nie zauważyć, teraz też paradował pod drzwiami i czychał na dogodny moment do ucieczki
a ten Wściekulek to mnie dzisiaj zadziwiał, Pani, która przyniosła kotkom prezenty, nawet go dziś dotknęła -dużo nas... - nie mam oczka
- słodka kociczka , tak krucha, drobna, pomięta...
-temu kociowi leciały brzydkie gile z noska -Puchatą zastałam w pokoiku, ale postanowiła się ewakuować jak mnie zobaczyła -jemy i dużo nas -Nosal i jego brzydkie oczy... -Biedny Duży MiśKot
9. Misiocyt 1153/11, 3 lata, kocurek, duży, zbity, taki Miśkot, nasz faworyt, strasznie kontaktowy i milusi, ostatnio powalił nas na kolana strzelając toksycznego bąka , a dzisiaj już dostaje Intestinal.
10. Amelka 1124/11 10 m-cy, kociczka, biało bura, złamana łapina, wielkie serducho do ludzia, kochana, słodziutka, kuśtykała do nas bidusia na tym gipsiku
Będę uzupełniała ten post ogłoszeniami. Przed sobotą postaram się ze wszystkimi wyrobić. Gabi będziesz w schronisku? Ewelina ciągle wyłączona (Lucky), może ktoś by Gabi mógł pomóc?
Ostatnio edytowano Pon gru 19, 2011 20:28 przez Gibutkowa, łącznie edytowano 7 razy
Odezwała się do mnie na pw przemiła osoba zainteresowana Florką lub Bulim, może w weekend się ujawni i powie, który stworek podbił jej serducho
Z pewnych niezależnych ode mnie względów nigdy nie wiem praktycznie do ostatniej chwili czy dotrę do schronu... Jednakże zawszę robię wszystko, żeby dotrzeć. Zwykle mi się udaje...
To drugie kociaste z płaskatą mordką to dziewucha, wrednawa do innych kotów, syczy i tłucze łapą, do ludzi miła. Urodowo przepiękna, delikatna, słodka.