PAKT CZAROWNIC XXIX - dziękuję za wszystko!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 27, 2011 18:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Po raz kolejny okazało, się, jak łatwo przez net ferować niesprawiedliwe wyroki. Jak łatwo się bardzo pomylić nie znając wszystkich faktów.

Joarkadio - jestem pełna podziwu za to, jak sprawnie udało Ci się zorganizować życie mimo tylu przeciwności. I mam ogromną nadzieję, że na żadną listę zapisywać się nie będziesz musiała :1luvu:

pomponmamo - o dzięki Ci wielkie za odkrycie, czegoś takiego usilnie szukam :D

Mal_

Od: Nie paź 02, 2011 9:43

Post » Nie lis 27, 2011 18:53 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Hm, a ja "dziękuję" nieznanej mi osobie, acz raczej Czarownicy, za pw do joarkadii, po którym Asi odechciało się wszystkiego a korzystania z rad (nawet tych konstruktywnych) lub pomocy przede wszystkim. Sytuacja jest trudna i tak, na pewno pw w takim tonie jej nie poprawiło. Należy jednak pomyśleć, co się pisze.

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Nie lis 27, 2011 18:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

alix76 pisze:Hm, a ja "dziękuję" nieznanej mi osobie, acz raczej Czarownicy, za pw do joarkadii, po którym Asi odechciało się wszystkiego a korzystania z rad (nawet tych konstruktywnych) lub pomocy przede wszystkim. Sytuacja jest trudna i tak, na pewno pw w takim tonie jej nie poprawiło. Należy jednak pomyśleć, co się pisze.

8O ja chyba nie zrozumiałam 8O 8O 8O

Joarkadio cieszę się, że wróciłaś w całości - to teraz najważniejsze. Że dacie sobie radę; nie wątpię - nie macie innego wyjścia. Życzę dużo siły i zdrowia dla was obu. :ok:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Nie lis 27, 2011 19:07 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Ja nadal jestem w szpitalu. Jutro ma byc prawdopodobnie biopsja nerki.
Alix zadzwoniła do mnie i dowiedziała się o dwóch wiadomościach na skrzynce od osób potępiających moje zachowanie. Moje pierwsze odczucie było napisać tym osobom aby się ode mnie i od mojej córeczki od.....liły... Ale jestem na to jeszcze za grzeczna. Zaznaczam jednak, że jestem JESZCZE za grzeczna. Nie będę wymieniać kto wysłał te wiadomosci, choć mam nadzieję, że sposób wypowiadania się na temat osoby o której się praktycznie nic nie wie (oprócz wpisów na forum) świadczy tylko i wyłącznie i poziomie intelektualnym danej osoby. Ja natomiast będę ponad to, ponieważ wychowując małą istotkę nie mogę jej dawac złego przykłądu. A ręce mi po prostu opadły dokumentnie.
Proponuję zostawić tę kwestię (tożsamości tych osób) ich włąsnemu poczuciu człowieczeństwa.
A Kariny do domu dziecka nie oddam.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Nie lis 27, 2011 19:14 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Anda pisze:Ja mam nadzieję, że wszystkie opinie i złote rady wsadzisz do kibla i spuścisz wodę. Ciesze się, ze to nie był powrót do szpitala na dłużej. Zdrowia Ci życzę. I mądrych, życzliwych ludzi wokół.

Mal_ pisze:Po raz kolejny okazało, się, jak łatwo przez net ferować niesprawiedliwe wyroki. Jak łatwo się bardzo pomylić nie znając wszystkich faktów.

Joarkadio - jestem pełna podziwu za to, jak sprawnie udało Ci się zorganizować życie mimo tylu przeciwności. I mam ogromną nadzieję, że na żadną listę zapisywać się nie będziesz musiała :1luvu:

:D

I ja się pod tym podpiszę :!:

Co do cudownych odkryć - dla mnie wybawieniem okazała się pianka do czyszczenia piekarników z Lidla za śmieszne 7zł (doczyści nawet szybę w kominku)oraz pianka do mycia okien - bezsmugowe okienka jak z reklamy :idea:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Nie lis 27, 2011 19:21 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

8O no ja myślę, że nie oddasz Kariny! 8O
W takim razie trzymaj się jutro na tej biopsji i wracaj jak najszybciej do swojej małej. I nie denerwuj się teraz - potem się podenerwujesz, jak wrócisz. A teraz skup się na sobie
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Nie lis 27, 2011 19:33 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Weszłam, czytam i...

Chyba pójdę na pewien wątek pożyczyć sobie obrazek...

EDIT:

Wątek zamknięty i nie mogę zacytować obrazka, który byłby niezłym komentarzem do tego, co się tu wyprawia :roll:

Czegoś tu nie rozumiem, albo nie rozumiem do końca, albo nie mogę pojąć?

Joarkadio czy to ktoś z Czarownic obrażał Ciebie na pw?? W pale mi się nie mieści.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie lis 27, 2011 19:42 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Asia_Siunia pisze:Co do cudownych odkryć - dla mnie wybawieniem okazała się pianka do czyszczenia piekarników z Lidla za śmieszne 7zł (doczyści nawet szybę w kominku)oraz pianka do mycia okien - bezsmugowe okienka jak z reklamy :idea: [/color]

Wow! Jutro lecę do Lidla! Oni w ogóle chemie mają dobrą - ja używam tabletek do zmywarki i nabłyszczacza, a także płynu W5 do mycia łazienki - też jestem zadowolona. Pianek żadnych nie wypatrzyłam, ale też nie szukałam. Teraz poszukam. Dzięki Asia! :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Nie lis 27, 2011 19:46 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Ja jeszcze poluję w Lidlu na płyn ze spryskiwaczem Lel (nie ma go w ciąglej sprzedaży...) - ponoć cudo do czyszczenia kafelek :ok:

Weź sobie przy okazji ich szpinak ze śmietaną, pierogi z mięsem(robi Iglotex), parówki wieprzowe 83%wieprzowiny - niebo w gębie i płatki do demakijaży Iseree - lepszych nie znalazłam i serek wiejski z Pilos :mrgreen: aaa no i kabanoski dla kotów - tanie i smaczne (przynajmniej dal moich)
Ostatnio edytowano Nie lis 27, 2011 19:50 przez Asia_Siunia, łącznie edytowano 1 raz

Asia_Siunia

Post » Nie lis 27, 2011 19:48 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

A u mnie LIDL wciąż w budowie! Za to jak go otworzą to będzie mój najbliższy sklep i normalnie już się boję...
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie lis 27, 2011 19:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

A ja też kupiłam w Lidlu spray ułatwiający prasowanie - bardzo dobry i przydatny zwłaszcza odkąd mam pralkosuszarkę :roll: Niestety też nie jest w ciągłej sprzedaży, tylko od czasu do czasu w promocji. I jestem fanem tzw głowizny, czyli wieprzowinki w galaretce, którą można tam kupić. :ok:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Nie lis 27, 2011 19:51 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Weź sobie przy okazji ich szpinak ze śmietaną, pierogi z mięsem(robi Iglotex), parówki wieprzowe 83%wieprzowiny - niebo w gębie i płatki do demakijażu Iseree - lepszych nie znalazłam i serek wiejski z Pilos :mrgreen: aaa no i kabanoski dla kotów - tanie i smaczne (przynajmniej dal moich). Nie wspomne o lodach Gelatelli...normalnie niebo w gębie
Ostatnio edytowano Nie lis 27, 2011 19:52 przez Asia_Siunia, łącznie edytowano 1 raz

Asia_Siunia

Post » Nie lis 27, 2011 19:52 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Pomijajac inne tematy:

Lidlowa chemia jest ok.Różowa pianka W5-czyści wszystko,takoż tabletki do zmywarki.Żele i kostki do ubikacji też spoko. :ok:
Ze spożywczych to ta kapusta kiszona w winie polecana przez babajagę i rybki w puszkach-lepsze i tańsze od innych sieciówek.
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Nie lis 27, 2011 19:53 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

mamaja4 pisze:Pomijajac inne tematy:

Lidlowa chemia jest ok.Różowa pianka W5-czyści wszystko,takoż tabletki do zmywarki.Żele i kostki do ubikacji też spoko. :ok:
Ze spożywczych to ta kapusta kiszona w winie polecana przez babajagę i rybki w puszkach-lepsze i tańsze od innych sieciówek.

ooo uwielbiam ich szprota w pomidorach :ok:

jesoo...wychodzi, ze Lidla kocham bardziej niz TŻ... :oops:

Asia_Siunia

Post » Nie lis 27, 2011 19:55 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Szpinak ze śmietaną?!!!!Obrazek bezwzględnie jutro lecę do Lidla. Jak chodzi o szpinak możecie mi mówić Papay.
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

[poprzednia][następna]