Erin pisze:No tak, koniecznie. Za wizytę
Pani doktor w nowym gabinecie ma osoby do pomocy więc już czeka na swoją ukochaną i współpracującą pacjentkę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:No tak, koniecznie. Za wizytę
Mruśkowo pisze:Raaannnny, jak ja kocham czarrrne koty.
Erin pisze:Smartek u Ciebie?
Mruśkowo pisze:Erin pisze:Smartek u Ciebie?
BeBe
Marzenia11 pisze:W pysku masakra - takich dziąseł jeszcze nie widziałam - ale nie będę wstawiać płaczących ikonek. Bordowe z wyraźnymi przekrwieniami. Wetka zapytała o test na białaczkę - powtórzymy jesli Mikunia sie nie będzie leczyć bądź się będzie dziwnie leczyć Mruskowo , pwpw - spoko, trzymam fason![]()
Marzenia11 pisze:Teraz się skarzy. Chodzi i miauczy jak jej u mnie źle.
Waży 3,3 kg i mam zakaz odchudzania dziewczynki. Na razie ma idealną wagę i sylwetkę
Mruśkowo pisze:Marzenia11 pisze:W pysku masakra - takich dziąseł jeszcze nie widziałam - ale nie będę wstawiać płaczących ikonek. Bordowe z wyraźnymi przekrwieniami. Wetka zapytała o test na białaczkę - powtórzymy jesli Mikunia sie nie będzie leczyć bądź się będzie dziwnie leczyć Mruskowo , pwpw - spoko, trzymam fason![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mruśkowo pisze:Marzenia11 pisze:Teraz się skarzy. Chodzi i miauczy jak jej u mnie źle.
Waży 3,3 kg i mam zakaz odchudzania dziewczynki. Na razie ma idealną wagę i sylwetkę
Słyszałaś dziś swoją eks tymczaskę jak się skarży biedulka na niedokarmianie. "Głodzą mnie! Głodzą!".
Zważyłam gnojka - 5,87 kg.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1746 gości