DZIAŁKI NA JAGIELOŃSKIEJ ZAKAZ DOKARMIANIA KOTÓW !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 25, 2011 17:23 Re: DZIAŁKI NA JAGIELOŃSKIEJ 27 MAJ ZASTĘPSTWO PILNIE POTRZEBNE

Sprzątanie odbyło się i pogoda sprzyjała ,posprzątany domek i to co w domku 8O
zbieractwa wszelkich pcv-kowych pojemniczków nie ogarniam :mrgreen: ,ale wszystkie
potrzebne ,Zofia bez zmian dograca wszelkie komórki ,wszelkie dobra nazwane potocznie
badziewiem skrzętnie składowane utrudniają sprzatanie ,Iza segregowała ja stałam
na zmywaku :mrgreen:.
Zostały komórki z zimowymi budkami ,ale tam jakieś koty mają legowiska ,zresztą nawet
jednego uciekającego miałam zaszczyt zobaczyć :) więc z braku czasu przepiłowałyśmy
tylko kłódki do niedostępnych pakamer ,to na inną sesję zostawiłyśmy.
Odjechałam o 17 ,był już obecny Piotr ,Pradseda dojeżdżała .
To co miało być zrobone zostało wykonane :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Czw maja 26, 2011 14:58 Re: DZIAŁKI NA JAGIELOŃSKIEJ 27 MAJ ZASTĘPSTWO PILNIE POTRZEBNE

Iwonka :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt maja 27, 2011 15:57 Re: DZIAŁKI NA JAGIELOŃSKIEJ 27 MAJ ZASTĘPSTWO PILNIE POTRZEBNE

kochani ,dziś Iza miała iść do szpitala ,potrzebne mocne kciuki dla tej złotej kobiety .
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt maja 27, 2011 17:54 Re: DZIAŁKI NA JAGIELOŃSKIEJ 27 MAJ ZASTĘPSTWO PILNIE POTRZEBNE

no jasne ,jak słońce :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

iwona66

Post » Pt maja 27, 2011 19:36 Re: DZIAŁKI NA JAGIELOŃSKIEJ 27 MAJ ZASTĘPSTWO PILNIE POTRZE

Ja podczytuję po cichu, bo pomóc nie mam jak.
Wszystko będzie dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Viveron

Od: Wto sie 03, 2010 22:09

Post » Sob maja 28, 2011 17:24 Re: DZIAŁKI NA JAGIELOŃSKIEJ 27 MAJ ZASTĘPSTWO PILNIE POTRZEBNE

Iza już po operacji na szczęście obyło się bez przeszczepu :D
Czytających wątek proszę o kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

iwona66

Post » Pt cze 10, 2011 16:06 Re: DZIAŁKI NA JAGIELOŃSKIEJ 27 MAJ ZASTĘPSTWO PILNIE POTRZEBNE

Witam,

Dopiero dziś mam czas coś napisać bo już jestem w pracy i wiadomo nie ma na wszystko czasu – trzeba nadrabiać zaległości.

Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc w dokarmianiu kotów.

Dobrze mi zrobiło to poleżenie ale i tak w niedzielę zaraz po operacji - w nocy musiałam jechać na działkę ok.godz. 23 w nocy bo został znaleziony malutki rudy kociaczek i bardzo płakał. Zabrałam go do lecznicy na Strzeleckiego tam dostał mleko w butelce – pił aż mlaskał. Pani dr. Marzena obejrzała go i podała antybiotyk Synulox i p. zapalny oraz obserwują go bo pociąga tylną łapką. Siedział w inkubatorze – dogrzewany i otulony w kocyk. Podobno na tą działkę gdzie była kotka z małymi – rano przyszedł właściciel z córką – on nienawidzi koty i jak usłyszał miauczenie to podobno powyrzucał kociaki i przepędził kotkę . Po nocy nie znalazłam żadnego małego , nic nie płakało- może tylko ten się uratował nie wiem – bo kotka żyje i przeniosła się za wał (mam nadzieję ,że z kociakami). Jak mi się do końca wyleczy noga to się przejdę i poszukam może się jeszcze jakiś uratował.

Chciałam wszystkich poinformować , iż działka Pani Zofii jest już przepisana na mnie. Zapłaciłam wszystko - a pomogła mi Pani Prezes bo opłatę za 2010 rok uiszczyła P. Zofia - ja zwróciłam córce tylko za połowę. Teraz szukam kogoś kto pomoże w uprawie – bo trzeba dbać o tą działkę, kosić trawę - żeby sąsiad się nie czepiał. Ja nie mam na to czasu i nie znam się .Koty będą miały nadal swój azyl - bo dla mnie to one są najważniejsze.

Po cichu liczę na Piotra bo jest najbliżej. Ale wszystko musi być dobrze – już nikt nie będzie robił podchodów straszył, że rozpędzi całe to kocie stado.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie , jeszcze raz dziękuje za dobre słowo, serce i miło jest wiedzieć, ze w biedzie znajdzie się pomoc dla tych kocich stworzeń.

Iza
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lis 26, 2011 21:37 Re: DZIAŁKI NA JAGIELOŃSKIEJ 27 MAJ ZASTĘPSTWO PILNIE POTRZEBNE

watek Izy poszedł w zapomnienie. :oops: :cry:
szkoda ,bo mimo że nie bywa na miau to wspaniała osoba i przydała by sie jej pomoc.
ostatnio robiła porządki w domku na działce.
i ma poważny problem
SZCZURY ,SZCZURY JAK BYKI KTÓRE WYJADAJĄ KARMĘ :cry: W DODATKU IZA SIĘ ICH PANICZNIE BOI JAK SIĘ TYCH SZCZURÓW POZBYĆ :?: :?: :?: :?:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lis 26, 2011 22:29 Re: DZIAŁKI NA JAGIELOŃSKIEJ SZCZURY OPANOWAŁY DOMEK CO ZROBIĆ ?

PODRZUCĘ
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lis 27, 2011 7:06 Re: DZIAŁKI NA JAGIELOŃSKIEJ 27 MAJ ZASTĘPSTWO PILNIE POTRZEBNE

dorcia44 pisze:watek Izy poszedł w zapomnienie. :oops: :cry:
szkoda ,bo mimo że nie bywa na miau to wspaniała osoba i przydała by sie jej pomoc.
ostatnio robiła porządki w domku na działce.
i ma poważny problem
SZCZURY ,SZCZURY JAK BYKI KTÓRE WYJADAJĄ KARMĘ :cry: W DODATKU IZA SIĘ ICH PANICZNIE BOI JAK SIĘ TYCH SZCZURÓW POZBYĆ :?: :?: :?: :?:

:!: :!: :!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie lis 27, 2011 7:32 Re: DZIAŁKI NA JAGIELOŃSKIEJ SZCZURY OPANOWAŁY DOMEK CO ZROBIĆ ?

A fuj :( też nie lubię ,trzeba przemyśleć elektryczny odstraszacz ,
gdzieś widziałam ,podobno nie działa na koty i psy :ok:

iwona66

Post » Nie lis 27, 2011 7:50 Re: DZIAŁKI NA JAGIELOŃSKIEJ SZCZURY OPANOWAŁY DOMEK CO ZROBIĆ ?

iwona66 pisze:A fuj :( też nie lubię ,trzeba przemyśleć elektryczny odstraszacz ,
gdzieś widziałam ,podobno nie działa na koty i psy :ok:

A na ludzi? Bo ja bym do dzikunów wzięła. :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie lis 27, 2011 10:23 Re: DZIAŁKI NA JAGIELOŃSKIEJ SZCZURY OPANOWAŁY DOMEK CO ZROBIĆ ?

O proszę fachowo :mrgreen:
Ultradżwiękowy odstraszacz szkodników
-niesłyszalny i bezpieczny dla ludzi i zwierząt domowych :ok:
zasięg działania 200m2
zasilanie 230v
cena nie poraża 39,99 :mrgreen:
oferta z Klub Dla Ciebie ,KDC.PL

iwona66

Post » Nie lis 27, 2011 12:57 Re: DZIAŁKI NA JAGIELOŃSKIEJ SZCZURY OPANOWAŁY DOMEK CO ZROBIĆ ?

Iwonka wielkie dzięki :D przekaż Izie.
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lis 28, 2011 11:06 Re: DZIAŁKI NA JAGIELOŃSKIEJ SZCZURY OPANOWAŁY DOMEK CO ZROBIĆ ?

zamówione :ok:

iwona66

[poprzednia][następna]