MAŁY ŚLEPY KOCIAK DZIAŁKOWY PILNIE SZUKA DOMU!!! WARSZAWA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 26, 2011 19:02 MAŁY ŚLEPY KOCIAK DZIAŁKOWY PILNIE SZUKA DOMU!!! WARSZAWA

Witam serdecznie,
Dzisiaj wraz z mężem pojechaliśmy na działkę. Nie byliśmy na niej ok 3 mcy. Na działce zobaczyliśy małego kociaka ok 3 miesięcznego, prawdopodobnie ślepego. Był na zewnątrz nie w składziku jak pozostałe kociaki. Oprócz tego małego wydaje się nam że był w składziku jeszcze jeden mały kociak. Widzieliśmy również dwie kotki prawdopodobnie w ciąży.
Wiemy że ten mały kociak sobie nie poradzi i bardzo chcielibyśmy znaleźć mu dom[/color]. Większość tych kotów ma problemy z oczami (sa ropiejące) a niestety nie mamy jak im podać kropli, gdyż są dzikie. Działkę mamy od niedawna a i tak naprawde nigdy nie zajmowaliśmy się kociakami zewnętrznymi. Sami mamy trzy koty w domu i już nie możemy zabrać kolejnych do siebie. Wraz z mężem w składziku naszykowaliśmy legowiska kociakom oraz oczywiście karmimy je.
Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu domu temu kociakowi oraz o rady jak zorganizować pomoc tym kociakom na działce. Może ktoś może pomóc, każda pomoc i rada będzie cenna.
Oto link do zdjęcia tego małego kociaka:
http://image.bayimg.com/dalheaadb.jpg

ewcia2000

Od: Sob maja 22, 2010 15:30

Post » Sob lis 26, 2011 19:40 Re: MAŁY ŚLEPY KOCIAK DZIAŁKOWY PILNIE SZUKA DOMU!!! WARSZAWA

Czy nikt nie pomoże?? nic nie doradzi??

ewcia2000

Post » Sob lis 26, 2011 20:29 Re: MAŁY ŚLEPY KOCIAK DZIAŁKOWY PILNIE SZUKA DOMU!!! WARSZAWA

Niestety link ze zdjęciem kciaka nie otwiera się :(

Jeśli chcesz usprawiediliwać swoją niemożność wzięcia chorych kociaków do domu liczbą trzech kotów w domu, to ja napiszę tylko, że mam w tej chwili osiem kotów na 45 m2. A Ci, którym sumienie nie daje spokoju miewają więcej na m2 niż ja.

Chciałbym Ci dać jakąś mądrą radę. Ale opróćz takiej byś sama zajęła się chorymi kotami, a ciężarne ciechnąła w Koterii nie znajduję.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Sob lis 26, 2011 21:16 Re: MAŁY ŚLEPY KOCIAK DZIAŁKOWY PILNIE SZUKA DOMU!!! WARSZAWA

Nie zamierzam się usprawiedliwiać bo nie o to chodzi w tej sytuacji. Ja 8 kotów nie moge mieć w domu, mam 3 adoptowane i więcej mieć nie mogę. Bardzo chcemy zmienić obecną sytuacje kociaków na działce. Czy ktoś wie jak złapać te kociaki? one są dzikie i uciekają. Nas nie znają.

ewcia2000

Post » Sob lis 26, 2011 21:25 Re: MAŁY ŚLEPY KOCIAK DZIAŁKOWY PILNIE SZUKA DOMU!!! WARSZAWA

klatka łapka :idea:
można wypożyczyć z Gminy ? lub pożyczyć od kogoś z forum.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob lis 26, 2011 22:04 Re: MAŁY ŚLEPY KOCIAK DZIAŁKOWY PILNIE SZUKA DOMU!!! WARSZAWA

Ja nie chcę cię oceniać ale bardzo cie proszę pomóż tym kotą. Koty w wieku 3 miesięcy nawet dzikie da się łatwo oswoić, wiem bo mam dziką kotkę 7 miesięczną. Później możesz im szukać domu, a pozostałe koniecznie trzeba wysterylizować.
joanna3113

Post » Sob lis 26, 2011 22:07 Re: MAŁY ŚLEPY KOCIAK DZIAŁKOWY PILNIE SZUKA DOMU!!! WARSZAWA

proswze o podanie swojego nr tel lub tel do mnie 796 096 481
Obrazek

Syku

Od: Sob mar 04, 2006 9:54