Wariatkowo 12.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 26, 2011 14:30 Re: Wariatkowo 12. Foster...

Szalony Kot pisze:I na co Ci drugi taki DurnoKotek :ryk:
Jeden Brzdącu to mało? :mrgreen:

Na nic... chętnie oddam, chcesz? :mrgreen:

kalair pisze:Czarno mi sie zrobilo przed oczami. :lol:
Buziaczki

Nie mdlej 8)

tillibulek pisze:czesc Wariatuńcie :1luvu: :1luvu:

a ktorą to Animonde tak kotki kochają? :)

Zwykłą mięsną Carny ;) Na jeden posiłek idzie mi 1,5 puszki 400g :roll:
Czyli teraz mi idą 3 dziennie :?

Obrazek
Szaleje ponoć jak pijany zając :mrgreen:
Wszędzie włazi i trzeba mieć oczy naookoło głowy, bo zlatywuje potem ;)
I połamał wszystkie kwiatki, których dosięgnął :twisted:
I gryzie :twisted:
I wp...a tyle, co trzy koty :twisted:
I waży 2,2 kg 8O
I teraz najlepsze :twisted: Pozostałym kotom poprawiły się w znaczący sposób wyniki krwi :twisted: :twisted: :twisted:
A jednej kotce mocznik i krea całkiem wróciły do normy, a cholesterolu od dziecka takiego nie miała :twisted: :twisted: :twisted:
Przez grzeczność nie spytałam, co na to wiadoma dochtórka :pig:
Pani żałuje, że się wcześniej nie dokociła jakimś maluchem, zamiast ciągać koty do weta :mrgreen:
Aha, na imię ma Diego :lol:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Sob lis 26, 2011 16:19 Re: Wariatkowo 12. Foster...

DurnoKotki są OKI potrzebne co by nie straciła praw do nazwy "Wariatkowo" 8)

Diego też ładnie i taki cudowny kot z niego rośnie :D
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Sob lis 26, 2011 16:40 Re: Wariatkowo 12. Foster...

ojej, to faktycznie, OKI, koteczki chca Cie puscic z torbami :strach: :strach: dla pocieszenia powiem, ze u mnie tez duzo wiecej jedzenia idzie, do tego moje wybredniochy gustują w saszetkach, wiec sa jeszcze mniej ekonomiczne :roll:

Diego siuper :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Sob lis 26, 2011 16:45 Re: Wariatkowo 12. Foster...

ezzme pisze:DurnoKotki są OKI potrzebne co by nie straciła praw do nazwy "Wariatkowo" 8)

Diego też ładnie i taki cudowny kot z niego rośnie :D

Leczniczy :mrgreen:
Gania seniorów, to i wyniki im się poprawiają :twisted: :lol:

tillibulek pisze:ojej, to faktycznie, OKI, koteczki chca Cie puscic z torbami :strach: :strach: dla pocieszenia powiem, ze u mnie tez duzo wiecej jedzenia idzie, do tego moje wybredniochy gustują w saszetkach, wiec sa jeszcze mniej ekonomiczne :roll:

Diego siuper :1luvu:

Na saszetkach to by pewnie z pięć dni w miesiącu przeżyły :roll: Jedzą wszystko, co im podam i już one doskonale wiedzą, że jak grymaszą, to niama :mrgreen: Bo inne zeżrą :twisted: Problem się robi właśnie, jak któryś chory i na diecie powinien być :? A jeśli tak jak Foster - odmawia żarcia w samotności - to wszystkie muszę karmić tak, jak jemu pasuje :|

OKI

Post » Sob lis 26, 2011 17:07 Re: Wariatkowo 12. Foster...

OKI pisze:Leczniczy :mrgreen:
Gania seniorów, to i wyniki im się poprawiają :twisted: :lol:

na mojej staruszce nie będę jednak takiej terapii próbowała :twisted:

moje uznają tylko suche :| puszki to w ogóle blee, saszetkowe jeszcze, na mięso też potrafią wybrzydzać :roll: i jeszcze trafić, żeby brzuszek Kudłatego nie robił sensacji :roll:
ale ale! Kocica się ostatnio namiętnie drapała to postanowiłam zmienić karmę na bezkurczakową i ewentualnie z Colonem próbować. zaszalałam i dostaje rybnego Orijena/bałam się, że smakować nie będzie, ale nie jest źle/ i kupeczki w normie :mrgreen:
to mam teraz rc fibre na zbyciu :evil:

ezzme

Post » Sob lis 26, 2011 17:17 Re: Wariatkowo 12. Foster...

Ja nie wiem.... błonnik już Colon C jest drogi, ale w z logo RC to już całkiem kosztuje jak za złoto :mrgreen:
U mnie tylko Tać jest suchożerca - w dodatku jest jej doskonale obojętne, co - byle chrupało :twisted:
Chrobot chrupek jest w stanie wybudzić ją z najgłębszego snu. Reszta leci na dźwięk otwieranej puszki, względnie opróżnianej zmywarki :mrgreen:

Fosteru ma ewidentnie więcej siły - coraz trudniej z lekami :roll:
O ile już się nauczyłam, że ten Ornipural to mu trzeba podawać b. powoli, ale to bardzo-bardzo, o tyle albo no-spa, albo ten encortolon musi być cholernie niesmaczne. Nawet z convem nie wchodzą teraz leki :? Teraz podaję bez conva, żeby było jak najmniej w strzykawce - ale walka z dnia na dzień trudniejsza :roll:

OKI

Post » Sob lis 26, 2011 17:22 Re: Wariatkowo 12. Foster...

dla zdrowych kotów to to się na pewno nie nadaje :) wystawię na pchlim targu chyba

no-spa z tego co pamiętam jest gorzka :evil:
na ginekologii dają to jak cukierki :roll: a mi albo samo przeszło, albo lepiej się czuje bez tabletków różnych

ezzme

Post » Sob lis 26, 2011 17:24 Re: Wariatkowo 12. Foster...

Już nie pamiętam - no-spę brałam lata temu. Nigdy mi nie pomagała, więc odpuściłam :roll:
Jemu najwyraźniej pomaga, bo na pewno lepiej się czuje. Lepiej żeby się pomęczył 5 minut niż całą dobę :roll:

OKI

Post » Sob lis 26, 2011 17:30 Re: Wariatkowo 12. Foster...

OKI pisze:Już nie pamiętam - no-spę brałam lata temu. Nigdy mi nie pomagała, więc odpuściłam :roll:
Jemu najwyraźniej pomaga, bo na pewno lepiej się czuje. Lepiej żeby się pomęczył 5 minut niż całą dobę :roll:

pewnie :ok:

ezzme

Post » Sob lis 26, 2011 19:13 Re: Wariatkowo 12. Foster...

Cześć wariatuńcie.Fajnie,że dziecko czuje się lepiej i ma apetycik.Mamusi humorek wrócił.Mimo,że w wariatkowie czarno :mrgreen: ,to promyki światła też widać.Ciekawa jestem jak poniedziałkowe wyniki. :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Sob lis 26, 2011 23:10 Re: Wariatkowo 12. Foster...

OKI pisze:Na saszetkach to by pewnie z pięć dni w miesiącu przeżyły :roll: Jedzą wszystko, co im podam i już one doskonale wiedzą, że jak grymaszą, to niama :mrgreen: Bo inne zeżrą :twisted: Problem się robi właśnie, jak któryś chory i na diecie powinien być :? A jeśli tak jak Foster - odmawia żarcia w samotności - to wszystkie muszę karmić tak, jak jemu pasuje :|

u mnie na szczescie wetka pozwolila, zeby jadly razem normalne mokre, a jedynie suche maja oddzielne, ale Ruby nie ma zapedow, zeby jesc zwykle, je swoje urinary i o dziwo reszta tez jakas napalona jest na to urinary (nie wiedziec czemu) :)

ale jakbym miala tyle kotow, co Ty, OKI, to przy osobnym karmieniu szybko bym osiwiala, wiec jednak opcja z dawaniem wszystkim tego, co chce ten jeden na diecie, jest bardziej ekonomiczna niz kupowanie co miesiac farby do wlosow, albo co gorsza farbowanie wlosow u fryzjera (to dopiero jest szok cenowy) :lol:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Sob lis 26, 2011 23:51 Re: Wariatkowo 12. Foster...

Tillku, na farbę do włosów to już od dawna mnie nie stać... A przy karmieniu convem stada to obstawiam, że taniej byłoby wybrać się do najdroższego fryzjera w Wawie 2 x w nmiesiącu... :?
Do dupy to wszystko...

OKI

Post » Nie lis 27, 2011 1:09 Re: Wariatkowo 12. Foster...

Aaaale....
Nie pochwaliłam się, że udało mi się wyłudzić skalpel 8)
I powiem, że to był strzał w 10tkę 8)
Teraz zero problemu - osiągam precyzję neurochirurga przy krojeniu piguł na ente części :lol:
Maszynka już całkiem poszła w odstawkę - do tej pory jej używałam do krojenia hepatilu, bo to tak miękkie piguły, że pod nożem się rozpadały na proszek. A ja mam braki w edukacji :mrgreen:
Skalpelem można wszystko - i miękki hepatil, i twardy encortolon. Normalnie - mam władzę i nie zawaham się jej użyć 8)

OKI

Post » Nie lis 27, 2011 11:29 Re: Wariatkowo 12. Foster...

Obrazek
Bez kawuni to się dziś nie obudzisz skoro wczoraj ,a właściwie to dziś o takiej bandyckiej godzinie nie spałaś.Podsyłam kubeczek czarnej.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

[poprzednia][następna]