KotyP.Franciszkiw Cudownych Domach-Pożegnania i Przemiany

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 26, 2011 8:21 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki,Łódź,5 ma!Maciusia w domu!:)

super akcja :!: :!: :!: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Sob lis 26, 2011 8:57 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki,Łódź,5 ma!Maciusia w domu!:)

Witam ja i Maciusia wszystkie zainteresowane ciotki :D Maciusia jest super :lol: już wczoraj a w zasadzie dzis( bo była to 1,20 ) nie było juz fukania tylko gadanie (bardzo jest gadatliwa) i nastawianie łepusia do głaskow :D :D .W nocy spała w łazience na skrzyni (od pościeli) wymoszczonej kocykami polarowymi . Przysunietej do kaloryfera :D

boni 4

Od: Czw wrz 08, 2011 19:54

Post » Sob lis 26, 2011 9:34 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki,Łódź,5 ma!Maciusia w domu!:)

jak ja się cieszę, że wszystkie koty znalazły "domowy" kątek, że nie wylądowały w schronisku.

wszystkim Domkom należą się medale za okazane serce :1luvu:

ale... ale... największy medal - jak stąd do Krakowa należy się Tatianie-Ruru.
to Ona kierowała całą akcją.
i choć sprawa wydawała się beznadziejna - UDAŁO SIĘ!!! :dance: :dance: :dance:
Tatiano, ogromy szacun, podziw i uznanie :1luvu: JESTEŚ WIELKA!!!
:1luvu:

choć tak naprawdę chudzinka z Ciebie straszna :wink:

a wszystkim kotom Pani Franciszki - szczęśliwego, nowego życia :catmilk:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Sob lis 26, 2011 9:59 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki,Łódź,5 ma!Maciusia w domu!:)

Maciusia jest super spokojną koteczką . Dzisiaj zapoznawanie z towarzystwem :D Maciusia zerka z wysokości jak kazdy z futrzakow przychodzi zlapać zapach i zlokalizować przybysza :ryk: :ryk: Odwiedziny w kuwetce :ok: (juz wczoraj bezbłednie i w nocy też) :D Jak na razie jest super :ok: JUz dzisiaj pchała sie na kolanka i buzi buzi bylo :ryk: :ryk: :ryk: :ok:

boni 4

Post » Sob lis 26, 2011 12:02 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki,Łódź,5 ma!Maciusia w domu!:)

To że to wszystko się udało to jest
potęga tego forum :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
każdy w czymś pomógł i się udało :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

tak się ciesze z Maciusi, ze nie macie pojęcia :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

i jakie to wszystko dziwne- Maciusia o którą bałam się najbardziej,
że nie załatwia się tam gdzie trzeba i td, wszystko dobrze,
a Maciuś, który wydawał się bezproblemowy- teraz znaczy u rodziców pluskwy :( :( :(
i nie wiadomo jak temu zaradzić-
jest wielki problem :( :( :(
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Sob lis 26, 2011 12:41 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki,Łódź,5 ma!Maciusia w domu!:)

Ruru, moze Macius ma przeziebiony pecherz? na pewno juz probowali roznych rodzajow zwirku i miejsc w ktorych stoi kuweta... dziwne, ze nie bylo problemu kiedy mieszkal wraz z innymi kotami, pewnie uzywal tej samej kuwety a tu nagle nie chce. Albo jest chory ablo po prostu nieszczesliwy, ze nie ma ukochanej pani i innych kotkow. Oby sie predko przyzwyczail do nowego domu :ok:
Strasznie sie ciesze z Maciusi, widac, ze jej dobrze!

CheshireCat1

Od: Pon sie 15, 2011 10:22

Post » Sob lis 26, 2011 12:44 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki,Łódź,5 ma!Maciusia w domu!:)

Może trzeba mu ograniczyć z początku przestrzeń, np. tylko do łazienki z kuwetą. Mała przestrzeń zmusza koty łatwiej do zachowania czystości.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob lis 26, 2011 13:33 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki,Łódź,5 ma!Maciusia w domu!:)

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us Tak Maciusia spała w nocy a teraz z tamtad obserwuje cale towarzystwo :D Rano uchyliłam jej drzwi z łazienki to nawet nie zauwazyłam kiedy przywędrowała do salonu :D a potem............poszła po schodach do pokoju syna no i oczywiście zaczęła gadać (ze wzajemnością) :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

boni 4

Post » Sob lis 26, 2011 13:34 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki,Łódź,5 ma!Maciusia w domu!:)

A u nas się okazało, że spaghetti z sosem dyniowym to jest to, co kotki leonki lubia najbardziej 8O Leo wkładał mi łapki do talerza, więc dostał swoją porcję i okazała się pyyyszna. :ryk:

karishma

Od: Nie sty 23, 2011 19:38

Post » Sob lis 26, 2011 14:00 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki,Łódź,5 ma!Maciusia w domu!:)

karishma pisze:A u nas się okazało, że spaghetti z sosem dyniowym to jest to, co kotki leonki lubia najbardziej 8O Leo wkładał mi łapki do talerza, więc dostał swoją porcję i okazała się pyyyszna. :ryk:

Mmmm, jakie pyszności ;)

Szalony Kot pisze:Może trzeba mu ograniczyć z początku przestrzeń, np. tylko do łazienki z kuwetą. Mała przestrzeń zmusza koty łatwiej do zachowania czystości.

Święte słowa! Maciuś, kotek nie rób wstydu :oops:

Fajnie, że się udało z Maciusią:) i ze wszystkimi kotkami... (pamiętajmy, że niektóre są na DT i szukają domków!)

mata_hari

Od: Czw wrz 15, 2011 13:17

Post » Sob lis 26, 2011 15:18 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki,Łódź,5 ma!Maciusia w domu!:)

Malutki wychodzi "na pokoje" jak mnie nie ma - chyba się mnie trochę obawia (i raczej nie tylko dlatego że mu raz dziennie do pysia kawałek tabletki wciskam). Ale wzięty na kolana mruczy i barankuje. Dziś wreszcie dłużej w domu to się miziać będziemy więcej :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob lis 26, 2011 15:20 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki,Łódź,5 ma!Maciusia w domu!:)

karishma pisze:A u nas się okazało, że spaghetti z sosem dyniowym to jest to, co kotki leonki lubia najbardziej 8O Leo wkładał mi łapki do talerza, więc dostał swoją porcję i okazała się pyyyszna. :ryk:

Też chcę taką porcję :D
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob lis 26, 2011 15:22 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki,Łódź,5 ma!Maciusia w domu!:)

Maciuś, chłopczyku, nie utrudniaj, proszę. Znalazłeś prawdziwy dom i kochających ludzi :(
Siusiaj tylko w kuwecie, skup się, przecież wiesz, że oni są dobrzy.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob lis 26, 2011 15:49 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki,Łódź,5 ma!Maciusia w domu!:)

mojej mamie po wielu nieudanych próbach udało się włożyć Maciusia do kuwety - tak to zawsze wierzgał, wyrywał się itd;
no i Maciuś zasnął w niej :)
wysłałam ruru zdjęciem mmsem
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Sob lis 26, 2011 15:55 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki,Łódź,5 ma!Maciusia w domu!:)

pluskwa6 pisze:mojej mamie po wielu nieudanych próbach udało się włożyć Maciusia do kuwety - tak to zawsze wierzgał, wyrywał się itd;
no i Maciuś zasnął w niej :)
wysłałam ruru zdjęciem mmsem

Widać kuweta czysta, skoro zasnął :D
Koty lubią czasem leżeć w czystych kuwetach, czują się tam bezpiecznie.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]