Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 25, 2011 19:29 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Ja myślę,ale nie pytam bo się boję.Nie zapytam pierwsza,lepiej by Kasia sama coś napisała :roll: Mam nadzieję że to brak czasu.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Wto paź 25, 2011 23:19 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Przepraszam, że nie piszę ... ale nie żyję - JA ... Ziabuś stabilnie ... jojczy o kocie kabanoski ... robi się wtedy dłuuuuuugi stojący kot ... Futro mu odrasta :wink: ...Profesor zmniejszył dawkę sterydów o połowę ... Jak wrócę do żywych (za około 2 tygodnie) to napiszę więcej ... Dziękuję, że pamiętacie ....
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Śro paź 26, 2011 7:38 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Pamiętamy, kochamy Was wszystkich :1luvu: i życzymy zdrowia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

PS No i cieszymy się niezmiernie, że nie jest gorzej a Pokerek ma siłę się wyciągać po kabanoski :D
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro paź 26, 2011 7:40 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Za Wasze zdrówko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro paź 26, 2011 8:27 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kasia Ciebie i Ziabolka nie da się zapomnieć,no i Miszcza demolki też :mrgreen:Wracaj szybko do żywych :ok: Ziabolek całkowicie odbiega od standardu,przy swoim schorzeniu :lol: :kotek: :1luvu:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Śro paź 26, 2011 8:33 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

:ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pon lis 07, 2011 7:26 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kasiu i Pokerku, kochamy Was i się martwimy, dajcie znać w wolnej chwili jak Wam wspólne życie leci :kotek:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Pon lis 07, 2011 8:47 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Moha pisze:Kasiu i Pokerku, kochamy Was i się martwimy, dajcie znać w wolnej chwili jak Wam wspólne życie leci :kotek:

:oops: łomatko...jak rano fajnie przeczytać takie miłe słowa ... i wszystkim poprzedniczkom też dziękuję ....Obiecuję, że założę nowy wątek i będę pisać regularniej ... (no chyba że Edycie wcześniej nerwy "puszczą" :mrgreen: i sama założy ...). Ziabuś żyje...i aż się boję napisać, żeby nie zapeszyć ...ale ... :) :) :)
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pon lis 07, 2011 8:50 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:
Moha pisze:Kasiu i Pokerku, kochamy Was i się martwimy, dajcie znać w wolnej chwili jak Wam wspólne życie leci :kotek:

:oops: łomatko...jak rano fajnie przeczytać takie miłe słowa ... i wszystkim poprzedniczkom też dziękuję ....Obiecuję, że założę nowy wątek i będę pisać regularniej ... (no chyba że Edycie wcześniej nerwy "puszczą" :mrgreen: i sama założy ...). Ziabuś żyje...i aż się boję napisać, żeby nie zapeszyć ...ale ... :) :) :)

Oj nie puszczą, nie puszczą. Muszę Cię w końcu zmobilizować :P Kropkowy wątek też musisz przejąć ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon lis 07, 2011 9:44 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

to dalej trzymamy :ok:
za Ziabolka :ok:
za Kasię :ok:
za całą resztę tudzież :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon lis 07, 2011 18:37 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

mar9 pisze:to dalej trzymamy :ok:

OOOOO ...dawno nie widziana Ciocia nam się odnalazła... :)
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto lis 08, 2011 7:16 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:

OOOOO ...dawno nie widziana Ciocia nam się odnalazła... :)

a myślałam, że nie zauważysz mojej nieobecności :oops:
sorry, Kasiu :oops: :oops: :oops: poprawię się
a za słodziaka i tak trzymam, czy jestem czy mnie nie ma w wątku :ok: :ok: :ok:
a co tam nowego u Miszczunia i Sp-ki? :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto lis 08, 2011 7:54 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

No właśnie, kciuki trzymamy cały czas, ale też cały czas czekamy na nowy wątek.
I też prosiłabym o jakieś wieści od Mistrzunia, bo dzień bez historii o jego wyczynach to dzień stracony :ryk: :ryk: :ryk:
miziaki i przytulaki dla Pokerka i reszty futerek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Sob lis 26, 2011 13:38 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Ziabol! Odezwiesz-że się wreszcie czy nie?! Bo normalnie Straż Dla Zwierząt na Ciebie naślę! (Kasiu, Pokerku i Cała Reszto! Napiszcie chociaż jedno słóweczko, np: żyjemy, bo marwię się tą ciszą, czy wszystko u Was gra?)
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Sob lis 26, 2011 17:05 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

No właśnie. Ciotka Gibutkowa już paczki szykuje ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]